Sparkles7 -> RE: Marčevke 2017 (14.2.2017 19:00:57)
|
Hej marčevke ;) Po dolgem času se spet oglašam... Od četrtka sem končno na porodniški, ampak tudi zadnjega delovnega dne nisem oddelala, ker se me je lotila bolezen in sem bila tako zadnji teden bolj neproduktivna :/ Na srečo vročine nisem imela, ampak kašljanje, smrkanje in vse kar paše zraven. Sedaj sem že skoraj ok. Tako da sem morala tudi pregled prejšnji teden prestaviti, in sem ga imela včeraj šele, v 37. tednu, po enem mesecu :) Sem končno dobila napotnico za v porodnišnico :P Smo se vmes že hecali, da če bi mogla it, bi mi v porodnišnici rekli naj grem domov, počakam da bo delal moj ginekolog, in potem pridem nazaj z napotnico :D Včeraj sem bila sigurna, da mi bodo delali ctg, ampak niso še. Šele naslednji teden. Kolikor berem, ga ponavadi delajo že prej, ane? Naslednji teden bom že sredi 38. tedna... Tako da tudi jaz ne vem nič kaj veliko, ginekolog je samo premeril od zunaj, poslušal srček in rekel, da se vidi da je trebuh še zelo visoko in se ni še nič spustil. Razen prehlada sem tudi jaz kar se počutja tiče kar super. Če bi bila vsaka nosečnost tako, sem lahko kar parkrat noseča :D No ja, bomo videli kako se bo kaj stopnjevalo v zadnjem mesecu... ;P Sicer pa bi tudi jaz rada, da najina štručka še kar nekaj časa počaka na varnem in toplem v trebuščku, ker je stanovanje še vedno v fazi dela. Sicer napredujemo, ampak počasi. Tako da tudi cunj in ostalega še nisem prala in pripravljala, ker čakam da minejo ta prašnata in umazana dela. No, sedaj je zdravje končno boljše, in energija nazaj in bom počasi začela bolj konkretno pripravljati stvari. Sedaj je še vse po podstrešju, po škatlah, omarah... Imam pa večino že nabavljeno, edino jogi, kovtr in posteljnino še potrebujem. To zadnje se v bistvu še odločam, ker bi poskusila s spalno vrečo. Ampak če ne bo ok, bi bilo fino imeti kovtr na zalogi. Pa voziček še čakamo :)
|
|
|
|