diamantina -> RE: Marčevke 2017 (8.1.2017 8:38:15)
|
Meni za plačo sicer ni bistveno, ampak mi je razložila, da se ob vlogi oddani v februarju šteje plača od januarja do januarja. Je pa dovolj, če oddate vloge 30 dni (koledarskih) pred PDP. RH, če imaš rok aprila, lahko oddaš v marcu in šteti bi se ti morala plača feb-feb. Ja, čas pa tako šiba, tudi jaz ne vem ... čakat kaj dosti več ne mislim, v januarju bi rada končala bolj groba dela, v februarju pa bolj fina (cotike in to), da sem potem brez skrbi. Sicer tudi če me kaj prehiti, bodo doma porihtali, samo vseeno mi bo lažje, če bom sama. Jogi - samo dobro ga ven stepi in posesaj, pa bo. Saj boš dala nekaj na vrh (rjuho), spodaj lahko daš še nepremočljivo podlogo in ne bo kaj dosti v stiku z jogijem. Jaz se pršic ne bi tako zelo bala ... je pa zelo težko ugibati, kako bo otrok reagiral na raznorazne stvari ... niso pa spet tako zelo občutljivi, vsaj večina ... Mene pa mala tako zelo tišči pod rebra, da je že zoprno ... se sploh ne morem vsest, ne da bi bila čisto zravnana ... ko umakne noge, je pravi balzam. Zdaj jim bo že počasi zmanjkovalo prostora in upam, da se tudi naša piška malo umiri ... včasih prav nabija sem in tja.
|
|
|
|