RH82 -> RE: Marčevke 2017 (28.12.2016 20:15:32)
|
Diamantina ima prav glede popka in čiščenja. Dokler ni suh, se ga čisti z alkoholom. Jaz sem imela alkoholne robčke, ko je bila še rana. Kasneje, ko je bilo suho, pa malo ostankov kraste ali muckov od oblačil, sem pa s fiziološko obrisala, bolj zato, da se je prijelo na vato. Fiziološko sem pa rabila več ali manj za nosek. Jutri imam spet pregled pri G in predvidevam, da bom dobila še datum za glukozni test in rh injekcijo. Oboje naj bi bilo nekje v tem času. Pa omenjala je uz obraza, ker se je prejšnič punca skrivala. Bi rada preverila, če je vse ok (npr.da ni zajčje ustnice). Me zanima, če se bo res kaj videlo obraza. Prvi ni nič kazal zanimanja za slikce in se je ves čas obračal stran. Ampak ta važno (rast in razvoj) se je videlo. Sicer pa še malo in začnem zadnje trimesečje. Konec tedna napolnim 26 tednov in po določenih štetjih je to že zadnja tretjina. Glede roka pa ne vem, kako bo. Pri prvem sem rodila 12 dni pred pdp, s tem da so mi vmes prestavili pdp še za 1 teden prej. Za zdaj se pa ne spomnem, kako je bilo. Na dopustu sem imela M, potem je pa takoj uspelo. Za o pa ne vem, kdaj jih imam - ne opazim nobene razlike. Bi mi bilo pa všeč, da se rodi okrog roka, ker sva oba z mojim aprilska in je pdp ravno med najinima rojstnima dnevoma. Toliko o željah, na koncu bo itak [sm=duda.gif] sama odločila o datumu.[sm=jezicek.gif] Opažam pa zadnje dni različno aktivnost. Ko sem imela vročino, je mala razgrajala po trebuhu na vse konce. Ji je zgleda pasalo, da počivam. Zadnje dni pa je bolj umirjena, jo čutim, ampak so prijetni gibi. Prej me je parkrat kar malo zabolelo, občutek je bil, kot da mi bo preko kože šla ven. Se je rinila v eno smer, tako desno od popka in je bil trebuh tam čist trdo napet, levo od popka pa vgreznjen in mehak. Si bom pa nocoj vzela malo prosto, bi morala še malo pospravit, pa se mi ne da. Sem sama doma z malim in mislim zgodaj spat. Pa če bo kriza, bom še jutri malo potegnila spanje. Danes me je že popoldne spanec premagoval, tako da mi zgleda manjka.
|
|
|
|