diamantina -> RE: Marčevke 2017 (4.1.2017 19:49:22)
|
Tudi jaz sem se danes potepala po CSD, s tem da pa nisem urejala tako prijetnih stvari. Samo med drugim sem si šla po papirje za porodniško, drugače pa sem se ukvarjala bolj z vpisom starejše osebe v dom, z urejanjem skrbništva za osebo z demenco, z oprostitvijo plačila doma ... itd. Načakala sem se grozno, v čakalnici pa toliko bolnih, da me je kar malo strah, ko so vsi tako kašljali. Potem sem morala urejati še v domu starejših, tam pa je bila situacija tudi bolj tako-tako ... vsi bolni, povsod sem se morala razkužiti ... no, upam, da dobimo vse dobro rešeno in da uredimo s to našo varovanko še pred mojim porodom, ker mi je že zdaj kar težko, kaj šele bo. Včeraj sem naročila eno omaro preko salona pohištva, tako da nekaj se premika glede priprav. Problem imam tudi s herpesom, ki se mi je spustil v nosu in po celi spodnji ustnici, ker sem imela na novega leta dan malo vročine (37,5) in seveda prehlad oz. neko virozo. Jutri bi morala dat vodo in kri, ampak se kar malo bojim, da rezultati ne bodo dobri zaradi viroze ... bom videla, če bodo kaj klicali jim bom pač povedala, kako je na stvari. Drugače imamo pa kar pestro, po počitnicah imata otroka kar precej gneče, tudi neke nastope bosta imela, tekmovanja se začnejo, tako da se malo pripravljamo. Mož ima zdaj res gnečo, tako da se vidiva šele zvečer, vmes sem sama. Ker smo doma na severni strani imamo seveda tudi še sneg in otroka sta vsak dan tudi zunaj, tako da se znorita in potem lažje delata naloge. V naslednjih dneh planiram barvanje sobe od sinov, potem pa počasi začnemo razmišljati, da bi (če bomo dobili dom za starejše), spraznili zgornjo kuhinjo in jo imeli samo v spodnjem nadstropju, ker bo sicer tista spodnja prazna ... tako bodo počasi vsi 3 otroci lahko v svojih sobah, le midva še odideva s spalnico v spodnji štuk, prenoviva spodaj kopalnico in bodo otroci lahko sami zgoraj. Plan za naslednja 3 leta [sm=smiley36.gif]. RH, super, da je z rezultati vse ok, res je mučen ta test in si vse oddahnemo, ko ga damo skozi. Zdaj pa le nad kekse. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|