RH82
|
Lumminel, super, da je vse v redu! Mene teli zadnje dnevi kar utrujajo. Trebuh mi kar raste, imam občutek, da se razteguje, pa še to bolj v špico, za kar mi v službi pravijo, da je to znak, da bo punčka (v službi še ne vejo, da je 90% punčka). Je pa ta naša bejbika kar aktivna, veliko bolj kot prvi. Sicer še ni tako divja, da bi jo moj vedno čutil, ampak zvečer, ko imam malo časa zase, me kar velikokrat preseneti z aktivnostjo. Sinček je bil miren, se je gibal in vrtel, ampak nikoli tako izrazito. Pa še to sem ga začutila po 20. tednu šele. Tole bejbo pa že par tednov čutim. Glede nakupov pa še kar odlašam s ta nujnim. Imava v bistvu skoraj vse še od sinčka. Kakšna bolj punčkasta oblačila bova dokupila po potrebi, ko bo punca rastla. Po tiho pa računam, da bosta babici kaj prinesli (je bilo tako že pri prvem, ki je imel večino oblačil od bratrancev). Imava pa namen kupit kakšen komplet za domov iz porodnišnice. Pri sinčku sva vzela številko 62, flisaste hlače in jopica in je bilo super,ker jo je še dolgo nosil in sva po njej spremljala rasta. Za punčko še čakava na pomlad, ko bo bolj pomladna kolekcija v HM. Imamo večino oblačil od starejših nečakov iz HM in sem najbolj vajena njihovih številk. Bova morala pa kupit posteljo za sinčka, namerava vzeti že normalno velikost, njegovo posteljico pa dobi punčka. Ampak to bo šele po novem letu, verjetno mesec ali dva pred predvidenim PDP. Pa voziček morava kupiti. Star je dal čez 2 otroka in je bil na koncu precej bogi že. Za silo bi šlo, ampak košara preveč visi z glavo navzdol in mi ni ok za čisto majhnega bejbija. Sem pa gledala isto znamko, ker mi je bil voziček super, pa še ugodna cena je. Bom po novem letu šla v trgovino jih preverit. Voziček je Jaguar car, a jih katera pozna? Rabljenih nisem nič še zasledila na Bolhi. O imenih sva že imela pogovor, ko mi je na zadnjem pregledu G rekla, da je najverjetneje punčka. Ampak moj vztraja, da počakava do morfologije, ko bo bolj sigurno. Mi je pa težje izbirati ime kot za fantka. Če bo fantek, bo dobil eno od imen, ki so bila v igri tudi za sinčka. Za punčko pa mi nobeno ime ni tako super, kot mi je bilo pri sinčku. JE pa itak še več kot dovolj časa za določit ime. Ga bova pa zadržala zase do rojstva (če nama uspe), za spol bova pa povedala. Itak sva se oba že parkrat skoraj zagovorila.
|