RH82 -> RE: Marčevke 2017 (5.10.2016 20:41:07)
|
Bi se vam rada pridružila, če me vzamete. Spadam med aprilčice, kjer pa je tema zamrla, ker so šle vse na FB. Rok imam 10.4. (tako da je možnost, da bo tudi marčevski), je pa to moj drugi [sm=duda.gif]. Sem v 14. tednu in za vami kar zaostajam. Se še pobiram po začetnih slabostih in groznem počutju, ki ga v prvo ni bilo. Trenutno se pa spopadam še z vnetim grlom, da je bolj pestro. Tole, da nekaterim teče iz prsi že med nosečnostjo, sem že slišala. Nekaterim se že med nosečnostjo povečajo prsi, jaz pa pašem med tiste ''srečnice'', ki nimajo najbolj funkcionalnih prsi. Moj prvi [sm=duda.gif] je bil len za sesanje, že ob porodu se je izmikal bradavici, samo mi takrat ni bilo nič čudno to. Mleka sem imela minimalno in sem se po 3 tednih nehala mučiti, ker nikoli nisem načrpala več kot 5 mL, pa še to je večina ostala v črpalki. Tokrat še ne vem, kako bom. Upam, da bo [sm=duda.gif] aktivnejši in da mu bo šlo na mojih mini bradavicah (po mnenju babice je bil problem v nesesalski (leni) naravi [sm=duda.gif] in premajhnih bradavicah). Če je imela katera podobne težave, se priporočam za kak nasvet, kako se temu izognit.
|
|
|
|