diamantina -> RE: Marčevke 2017 (1.10.2016 6:54:10)
|
Zoey, joj tole z bruhanjem pa res ni fajn ... če že samo en dan človek bruha, je potem naslednji dan čisto zanič, da pa dva meseca takole ... samo da je zdaj mimo in da bo apetit prišel nazaj. Jaz moram kar trkat, ker mi v vseh 3 nosečnostih ni bilo kaj dosti slabo ... edino me pa v vseh kislina muči, tudi zdaj. Fanta sta se rodila prava čupavca, upam, da bo tudi ta deklica bujnih laskov. [sm=smiley36.gif] Kar se apetita tiče, imam jaz kar velikega, ampak nisem se kaj prida zredila, samo 1,5 kg. Na srečo ... sem se pa v trebuh in precej v prsi, tako da sem morala kupiti C košarico. [sm=smiley36.gif] Sem pa že kar kakšnih 14 dni v nosečniških hlačah ... mi je veliko bolj udobno. Imam pa še kar precej od prejšnjih nosečnosti ... edino ene kavbojke si bom šla kupit, ker sem jih "posodila" eni sošolki, ki mi jih ni vrnila. Jakne in plašče bom jaz imela kar te, ki jih imam zdaj, pač odklenjene ... saj bundo za tahudo zimo imam bolj ohlapno in mislim, da bo kar ok. Šola za starše - jaz ne bom tokrat hodila, sem dvakrat, zdaj pa mislim, da že kar obvladava z možem. [sm=jezicek.gif] Spalna vrečka - hm ... jaz pa nimam nekih fajn izkušenj z njo. Taprvi dečko je bil nekaj časa v njej, pa smo potem opustili ... je blo lažje samo odejo potegnit proč in ga vzet k sebi ... ne vem, vsak po svojem, nam ni bila všeč. Se mi pa zdi, da se mali dojenčki ne odkrivajo tako zelo, bolj je to potem, ko se že dodobra znajo obračati. No, s 5. oz. 6. leti pa se znajo že tudi podzavestno med spanjem pokrit. Tako da vse mine. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|