S.A. -> RE: Marčevke 2017 (15.9.2016 10:24:02)
|
Jaz sem že tako nagnjena k strijam, jih imam ze od prevelike teže v preteklosti in tudi ne samo okoli pasu, ampak se sploh ne obremenjujem s tem. Trebuh oz. celo telo si mažem z maslom za telo in to kar na mokro kožo. Slišala sem tudi, da je surovo olivno olje odlično, sestri pa sem za mazanje kupila bio oil, bogat z E pa pravi da je top. Kupila sem ga sicer u angliji, ko sem še delala gor, pri nas pa ne vem če je na voljo, nisem niti raziskovala. Voziček sem dobila že na samem začetku in čedalje več stvari dobivam, kupila pa nisem še nič. Čakam, da bo vse to kar dobim na enem kupu, da vidim potem kaj mi manjka, nato pa lahko 'izkoristim' še ostale, ki so željni nekaj kupiti in povem kaj dejansko rabim, da ne kupujejo isto ali nekaj samo toliko, da pač je. Tisti krči od prej ko se je maternica pripravljala so prenehali tako, da dejansko nimam nobenega občutka kaj se dogaja in čakam kdaj bom začutila prve metuljčke. In razen dejstva, da bo treba vložiti v nosečniška oblačila se sploh ne čutim da bi bila noseča. Vceraj me je popasel neki prehlad in sem kihala kot zmaj. Si upate kaj vzet za prehlade? Ali je to individualna stvar ki jo treba preveriti pri G?
|
|
|
|