S.A. -> RE: Marčevke 2017 (24.8.2016 19:40:10)
|
R IZVIRNO SPOROČILO: ana88 Sofie jaz sem tudi danes bila pri Pušenjaku. Tudi naši rezultati odlični, dete zdravo in vse štima. Za spol sta vprašala? Mi menda dobimo še eno babiko. [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif] S.A. a rabljeno si tudi kaj gledala? Drugače pa jaz imam športni del Quinny Freestyle in sem dobila rabljeno mehko košaro (s trdim dnom), ki se da kar not v športni del. Je pa res, da se športni del čisto poleže, tako da ne vem, kako bi izpadlo v tvojem primeru, ko ne gre čisto dol. Rabljeno sem tudi gledala ampak večina jih prodaja v kompletu, kar razumem. Tudi takšna košara pride v poštev, ki si jo opisala, bi mogoče bila zainteresirana za prodajo? Mogoče pošlješ kakšne slike v zasebno sporočilo? [sm=smiley1.gif] Naklon v športnem delu ni tako velik, da se nebi dalo spati v njem bi se pa poznalo, še posebej za majhnega novorojenčka, predvsem na hrbtenici. v kolikor ima košara trdo dno bi bila idealna lega, ravno vendar cela pod naklonom kot imajo nekateri modeli košar sistem s katerim sama lahko uravnavaš naklon spanja. Nekdo mi je povedal, da ni dobro, da spijo čisto naravnost. Alternativa je, da zapolnim špranjo z brisačo ali odejami da se naklon izravna.. Hvala za nasvete, za previjalno pa res pogledam. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|