RE: Marčevke 2017 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Luminnel -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 18:05:55)

Tudi bolj varni so tisti, ki so obrnjeni nazaj... jaz sem prepričana, da bom tudi potem kupila takega. Všeč pa so mi tisti, ki se obračajo za 360 stopinj, ker se mi zdi, da je lažje dati notri otročka iz strani. Predvsem potem, ko je večji in težji. Maxi cosi Axissfix vem, da je tak... pa še enega sem do sedaj zasledila. Vendar se nisem preveč posvečala še temu. [sm=smiley1.gif]

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 18:21:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Tudi bolj varni so tisti, ki so obrnjeni nazaj... jaz sem prepričana, da bom tudi potem kupila takega. Všeč pa so mi tisti, ki se obračajo za 360 stopinj, ker se mi zdi, da je lažje dati notri otročka iz strani. Predvsem potem, ko je večji in težji. Maxi cosi Axissfix vem, da je tak... pa še enega sem do sedaj zasledila. Vendar se nisem preveč posvečala še temu. [sm=smiley1.gif]

Recaro ima tudi takega, ki se obrača. Ga imava ogledanega.

Luminnel -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 18:28:23)

Ja Recaro vem, da ima... ampak mislim, da sta še ene dve **** firmi, ki jih jaz niti ne poznam. Lahko, da so ravno tako ok. FOPPAPEDRETTI Avtosedež RollingFIX pa tega sem še zasledila Coletto Mokka in pa vidim, da ga ima še Cybex.

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:36:40)

Jaz sem pa končno našla zimski flisast pajacek, ki mi je všeč. Ima čez dva dni NS, pa ga bom šla potem kupit[sm=smiley36.gif] Samo številke me dajejo....56 ali 62? Bi ga imela za iz porodnišnice. Ker klasičnega zimskega pajacka ne bom kupovala. Itak bo otrok v košari od vozička, ko bomo zunaj.

banana88 -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:38:35)

Jaz sem lih danes zapravila na nexu 260€ za starejsega cmrlja... oh, komaj cakam da si dam duska za drugega :)

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:41:12)

IZVIRNO SPOROČILO: banana88

Jaz sem lih danes zapravila na nexu 260€ za starejsega cmrlja... oh, komaj cakam da si dam duska za drugega :)

Next ima tudi hude zadeve. Samo je vse za fantka ali punčko. Ko zvem spol pa naročim nekaj zadev. Sicer imam od nečakinje veliko oblačil, tako da bom kupovala bolj za dušo[sm=smiley36.gif]

banana88 -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:42:29)

Hehehe jaz bom kupovala samo nevtralno, isto sem pri prvem, ker zelim da je spol presenecenje :)

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:44:51)

Hehehe jaz bom kupovala samo nevtralno, isto sem pri prvem, ker zelim da je spol presenecenje :)

Kaj pa številke? Jaz nočem, da so dojenčku oblačila prevelika.

Luminnel -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:46:40)

Jaz sem tudi vidla en lepi kosmati pajacek in to v rjavi nevtralni barvi (kot mali medvedek)... ampak sploh si ne znam dj predstavljat kako je mrzlo začetku marca. :( Ali bo potreben ali bo premrzlo in bo treba kj bolj konkretnega? Kaj imate ve v mislih, ja itaq pa imamo košaro ampak nimam predstave koliko more biti novorojenček takrat oblečen. To so te začetniške težave.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Luminnel -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:48:40)

Jojj dobra si, da boš zdržala... [sm=smiley36.gif] Jaz enostavno nebi mogla. Me že sedaj firbec matra in ko opazujem vse te lepe stvari pa ne vem za kaj se odločiti. Vrjamem, da je toliko bolj zanimivo, če izveš takrat ampak res nebi zdržala. Seveda, ker vem, da se da prej videti.

banana88 -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:49:22)

Sofie Next ima vse cifre vecje tako da jaz sem pri orvem kupovala up to 3 months. In je bilo ok. Tudi sama ne maram otrok oblecenih v preveliko . Je pa res da ce kupis up to 1 month je pa tako majhno da morda sploh ne bo otrok nikoli nosil, tako da psvetujem da kupujes up to 3 monthsCeprav sedaj jamrajo da so naredili nanjse stevilke, javim v sredo ko dobim paketek ;)

banana88 -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:51:04)

To sem tudi jaz govorila, potem sem pa samo upala da bo z otrokom vse ok..in res je poseben čar.najlepse presenečenje v mojem življenju. Firbec me je mucil zadnje 2 tedna, prej ni bilo panike..

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:54:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Jaz sem tudi vidla en lepi kosmati pajacek in to v rjavi nevtralni barvi (kot mali medvedek)... ampak sploh si ne znam dj predstavljat kako je mrzlo začetku marca. :( Ali bo potreben ali bo premrzlo in bo treba kj bolj konkretnega? Kaj imate ve v mislih, ja itaq pa imamo košaro ampak nimam predstave koliko more biti novorojenček takrat oblečen. To so te začetniške težave.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jaz sem našla v Zari lepega kosmatega[sm=smiley36.gif] Čez dan lahko potem dekico ali kovterček, če bo hladneje. Ampak mislim, da je dojenček v košari precej zaščiten. Cameleon ima še eno prevleko za čez košaro, ki se pripne, tako da je zaščita pred vetrom res dobra.

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (21.8.2016 20:56:20)

Sofie Next ima vse cifre vecje tako da jaz sem pri orvem kupovala up to 3 months. In je bilo ok. Tudi sama ne maram otrok oblecenih v preveliko . Je pa res da ce kupis up to 1 month je pa tako majhno da morda sploh ne bo otrok nikoli nosil, tako da psvetujem da kupujes up to 3 monthsCeprav sedaj jamrajo da so naredili nanjse stevilke, javim v sredo ko dobim paketek ;)

Super. Bodije na preklop imam sedaj v velikosti 56. Kakšnega še kupim nevtralnega, ostalo pa po morfologijo, ko bom upam da vedela spol.

ursap -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 6:06:11)

Recaro voziček se res zloži v skoraj nič in tudi preprosto je. 

Previjalno imava midva tako, da odstraniš samo zgornji del in imaš potem komodo. 

Za cunjce bom pa jaz vzela 56 in 62. Moji punci sta 56 nosili k a ke dva tedna, potem smo pa počasi prešli 62. Do morfologije bom kupovala nevtralno, potem pa odvisno od spola. Jaz osebno vem da ne bom zdržala do poroda, sem preveč firbčna. :-)

hope86 -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 12:10:20)

Punce, da se še jaz malo javim :) Danes sem iz pregleda, videla svojo pikico, ki pa je že prav konkreten dojenček[sm=bravo.gif].PDP imam 5.3., sem v 13.tednu in je vse ok.Drug teden imam še nuhalno, potem pa kontrolo šele 3.10.Drugače pa smo veliki že skoraj 6 cm, mali lepo maha in sesa prstke in mislim da kolca non stop hehe.

Kar se oblačil tiče, sem jaz pri sinčku kupila nekaj bodijev številke 56, za začetek, potem sem pa kmalu rabila 62. Ker naš se je rodil kar dolg, 54 cm in mu je bila 56 št. glih za glih.Oblačiš pa pač po vremenu, ne preveč zadekat dojenčkov, če je toplo zunaj.Naš triletnik je sicer poleti rojen in sem ga oblačila v kratke rokavčke, ker je bilo peklensko vroče takrat.Marca bodo prišli v poštev bodiji z dolgimi rokavčki, trenirkice, pa jopice bombažne za zgoraj, mislim da bo pretoplo za kosmate bodije hehe.

talisman13 -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 12:59:46)

Luminnel ja če se bo otrok hotel tako voziti, pri meni se je hčerka kar hitro kregala pa še bruhala je dostikrat.

Glede oblačil pa tako jst imam itak vse in za fantka in za punčko tako da kupila bom samo kakšno stvar bolj za svojo dušo, imam pa 56, drugače pa marca bo lahko vreme
že zelo toplo ali pa še zelo hladno jst imam za čez kosmatega pajacka če bo zelo hladno bom imela pripravljenega (čeprav mislim da tako hladno ne bo, bom verjetno raje imela kakšno oddejo za čez lupinico da ga potem v avtu lahko odkriješ), kakšen bo pa vreme bomo pa takrat videle[sm=smiley1.gif]

Luminnel -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 14:21:50)

Vem, da nekateri otroci slabo prenašajo vožnjo in da jim ni vedno vse po godu. Ampak tudi če bo tako, bom probala vztrajati, če se bo le dalo. Malo joka tudi ne škodi. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif], sploh če gre za varnost malčkov. In pa ja poizkušala ga bom imeti več čas obrnjenega nazaj... kajti verjetno, če enkrat gleda naprej ni vrjante, da bi ga potem obrnil.

Luminnel -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 14:22:48)

P.s. se pa zavedam, da je teorija nekaj drugega kot praksa. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 16:24:27)

Punce malce bom samo vskocla v vaso temo...

Luminnel si gledala kaj ZS sporocila?? sem ti nekaj poslala [sm=smiley36.gif]

talisman13 -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 18:27:17)

Ja se strinjam da malce joka ne skodi ampak ce gres na 3h voznjo in se ti otrok joka celo pot ali pa ko ga samo v avto das zacne histericno se jokati, ja teorija in praksa je cisto nekaj drugega, pri drugem potem ne kompliciramo in ne nacrtujemo kako bo za naprej (vsaj jst ne, se bom ze sproti prilagodila tako da bo za vse ok)

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 18:36:48)

Ja itak. Problem je, ker če ti otrok joka tudi ti nisi zbran. Moja nečakinja je imela blazno visok glas in njenga joka v avtu se ni dalo prenašat. Takrat malo prilagodiš vožnje. Če pa bruhajo pa tut ni fajn.

Jaz upam, da bo dete po meni, saj me vožnja uspava. Bomo videli čez nekaj mesecev.

S.A. -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 19:47:21)

Jst sm pa naletela na en problem. Svakinja mi je dala voziček ki vsebuje jajčkota in športni del ne pa tudi košare katera mi je bila najbolj pomembna. Zanima me če se da kupiti prenosno globoko košaro da ne podlagam dvajset dek v športni del. Gre za voziček Mikrus sprint x, poljski proizvajalec in ga ne delajo več. Ali so mogoče košare in nastavki univerzalni, da bi lahko kupila od katerega koli proizvajalca samo globoko košaro in jo dala na ta voziček? Sem cela zmedena trenutno, iščem že skoraj cel dan. Hvala vam.

banana88 -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 19:52:20)

Prvič slišim za to znamko, lahko pa vprašate v Pikolinu, če je to možno, saj so oni dobavitelj večine poljskih vozičkov.

Sofie -> RE: Marčevke 2017 (22.8.2016 19:58:04)

Dvomim da lahko kupiš košaro ločeno.

Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>