Akajni
|
IZVIRNO SPOROČILO: S.A. Pozdravljene, še ena Marčevka 2017 tukaj, PDP imam namreč 27.3, trenutno pa sem v 7.tednu. Prvi pregled sem imela prejšnji teden, laboratorijski izvidi so bili vsi ok in komaj čakam na NS pregled :) Imam pa po drugi strani eden problem, ki je meni osebno kar trn v peti, namreč partner/oče se nikakor ne unese, obnaša se kot da nič ni ali pa še slabše, kadarkoli omenim nosečnost, lakoto, slabost ali dejstvo da bo ati, v bistvu bilo kaj z nosečnostjo ali otrokom, kar zavije z očmi in postane nervozen ter odide, zanima me če je mela katera tud kakšne podobne situacije? Vsi vemo, da so čustva pri moških več kot zakrnela, ali pa se samo jaz s tem tolažim, upam da bo kasneje ko bo trebušček že viden pokazal malo več naklonjenosti, ker trenutno nima pojma kaj se z mano dogaja ko mu pa poskušam razložit pa ni zainteresiran. Je bila želja po otroku obojestranska? Midva sva si oba full želela otroka že dalj časa (IVF) in zato vem, da si ga kar precej želi. Vendar pa imam tudi včasih očutek, da me ima "poln kufer", ko vedno neki analiziram (izcedek, počutje, krči, napihnjenost, ...) in imam črne misli in ga sprašujem, če misli, da bo vse OK. Priznal je tudi, da ga še ne dojema kot persono in če bom splavila, mu bo full hudo, ampak da si težko predstavlja, da bi kdaj rekel: "Midva sva pa izgubila najinega (npr.) Naceta v 12. tednu". Ker jaz ga?jo dojemam že kot točno določeno osebo, ne kot zarodek. Se mi pa mogoče zdi, da se je to danes na nuhalni malce spremenilo, ker se mi je zdelo, da je bil kr mal šokiran nad tem bitjecem.
|