|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
15.8.2016 18:38:22   
talisman13
Ja saj to da je v maternici je itak logično, samo ni mi bilo jasno ker vem da ima okoli ta ovoj kako se temu reče ker sem mislila da je to vse posteljica in ne samo tisti del, ker tako tudi tam v porodni rečejo ko porodiš ta ovoj da je to posteljica, pa to je res kar konkretno veliko, sem videla ko je pregledovala če je cela da ni kaj notri ostalouser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 726
15.8.2016 19:38:35   
Bibabuba12
Hehe, mate zanimive debate. Vidim, da sem kar nekaj zamudila, zdaj ko sem bila na dopustu. Zdaj sem nazaj in bom online vsak dan, tako da ce se katera zeli v skupino naj se javi na zs. user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 727
16.8.2016 8:55:20   
Sofie

Hojla.

Pa je konec podaljšanega vikenda. Katera ima že ta teden NS? Prosim za poročilo kako to sploh zgledauser posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.8.2016 9:30:51   
hope86
Jaz imam NS 29.8. pregled pri mojem G pa 22.8. Upam, da bo vse ok in da lahko počasi povem prijateljicam, ker trebušček se mi je začel že kar poznat. sem pa v 11. tednu.Sofie, kdaj imaš pa ti NS? lp

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.8.2016 9:31:16   
evica23
sofie jaz jo imam danes... matr sm vsa neki žiučnauser posted image
Drgač pa nič posebnega ni, ultrazvok čer trebuh ti naredijo... malo bolj obširen. To je prvi malo bolj konkreten pregled ploda. Noo vsaj tako je bilo, ko sem bila jaz nazadnje. To je pa res da že 7 let nazajuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.8.2016 9:33:50   
Sofie

evica23 dobro opravi danes.

Jaz imam NS 23.8. Potem pa v septembru spet pregled pri mojem G. So na začetku pregledi na 6 tednov?

Drugače pa pri nama večina najožjih prijateljev že ve. Nisem mogla bit tihouser posted image Otročka se itak vsi ful veselijo, prva darila že dežujejouser posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.8.2016 14:05:58   
Akajni
Jaz imam NS v četrtek in me je kar malce strah. Edino v uteho mi je, ko vsak dan slišim, da srček še bije. Ker mene bi čist sesulo, če bi polna pričakovanj in z možem prišla na nuhalno in srčka ne bi več bilo. To se mi zdi res kruto.

Jaz sem bila pa ta vikend na morju in sem ugotovila, da sem se full zredila. Ves čas se mi je zdelo, da mi je trebuh zrastel, ampak mi dejansko ni, ker sem bolj okrogla od spredaj in tudi okrog bokov, imam prav take 3 kolobarčke okrog trebuha. Joj, kaj sele bo:) Pred nosečnostjo sem imela pri višini 165 cca 56 kg, zdaj pa jim imam že 58!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 732
16.8.2016 15:43:53   
diamantina
Tudi jaz imam v četrtek NS. Pregled pa 29. 8.

Pri naših G so pregledi na max 5 tednov, na koncu so gosteje.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.8.2016 19:51:08   
Sončica14
Moja nuhalna je sele zacetek septembra. In se vedno iscem srcek z angelsoundom in nic nic 😕
Pregledi so pri moji gin na 3-4 tedne.
Aja ..zredila sem se pa ful. In dejansko sem danes prvic od ene znanke dobila vprasanje ce spet pricakujemo 😠😠 valda sem rekla neee, samo debela sem 😂 drugace pa pri nas se nihce ne ve, moram obrzat skrivnost najmanj do nuhalne,potem pa pocasi povedat v sluzbi in starsem. Me bo pa trebuh ze ful prej izdal ker sem cist napihnjena. 😕

Neposredna povezava do sporočila: 734
16.8.2016 20:04:30   
Sofie

Pol sem jaz še ok. Sem še vedno na -2.5kg. Res pa da vsaj 4x na teden pridno migam. Upam da tako ostane. Bi pa jedla sam sladke zadeve.

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.8.2016 21:30:32   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: evica23

sofie jaz jo imam danes... matr sm vsa neki žiučnauser posted image
Drgač pa nič posebnega ni, ultrazvok čer trebuh ti naredijo... malo bolj obširen. To je prvi malo bolj konkreten pregled ploda. Noo vsaj tako je bilo, ko sem bila jaz nazadnje. To je pa res da že 7 let nazajuser posted image

Kako je bilo?

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.8.2016 8:14:16   
evica23
Evo punce, včeraj bila na nuhalni in je vse ok. Slišala srček kako bije user posted image .
Bila sem prav prijetno presenečena kako je tehnika napredovala... dojenčka sem gledala na veliki televiziji in dejansko videla vse, tud prstke na rokah. Prav super je blo.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.8.2016 8:32:14   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: evica23

Evo punce, včeraj bila na nuhalni in je vse ok. Slišala srček kako bije user posted image .
Bila sem prav prijetno presenečena kako je tehnika napredovala... dojenčka sem gledala na veliki televiziji in dejansko videla vse, tud prstke na rokah. Prav super je blo.

Super. Kje si pa bila na NS?

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.8.2016 9:59:16   
evica23
Na nuhalni sem bila v Postojni v porodnišnici.

So mi pa datum prestavili na 26.2., tako da sem ubistvu že 13 tednov nosečauser posted image .

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.8.2016 10:21:41   
Akajni
Evica, kolikšno pa si imela vrednost oz. tveganje? Si šla tudi na DHT?

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 740
17.8.2016 10:31:50   
Luminnel
Punce nekaj sem spraševala že na fb... ampak me zanimajo različna mnenja. Se bo katera odločila za pralne plenice? Katere?

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.8.2016 10:48:51   
Storžek3
Evica super za nuhalno! Jaz jo tudi že komaj čakam user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 742
17.8.2016 10:59:12   
diamantina
Evica, super user posted image

Jaz ne bom imela pralnih plenic. So zelo nepraktične. Če hodiš kaj okrog, tako moraš imeti tudi tiste za enkratno uporabo.
Sem pa pristaš hitrega odvajanja od tega, jaz sem oba otroka imela suha podnevi in ponoči pri 2. letu starosti in bom tudi sedaj poskusila narediti enako.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.8.2016 11:07:56   
Sofie

Tudi jaz ne bom imela pralnih plenic. Računam, da bom itak več al manj čez dan vozičkala, tako da mi potem ni glih praktično. Pa še to leto bomo izkoristili za čim več potovanj in tam ni možnosti pranjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
17.8.2016 12:00:35   
evica23
Akajni vrednosti nevem, ker dobim izvid po pošti domou. Samo so mi zvečer sporočili, da je tveganje zelo nizko in mi ni potrebno opravljati drugih preiskav. Tako da se ne bom za nič odločila... glede na leta mi pa še nič ne pripada.

Tudi mi ne bomo imeli pralnih plenic. Jih nisem imela pri prejšnjih dveh in niti sedaj.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 745
17.8.2016 12:19:34   
lastovica

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Punce nekaj sem spraševala že na fb... ampak me zanimajo različna mnenja. Se bo katera odločila za pralne plenice? Katere?

Zdravo!

Sem sicer med decembrčki 2016, ampak vas kljub vsemu berem...u glavnem, jaz razmišljam o pralnih plenicah, in sicer sem se odločila za tri vrste - milovia, grovia hybrid, pa mislim da še bambino mio - milo solo (točno za tretje bi mogla pogledat, ker sem si doma nekam napisala). user posted image U glavnem hibridne verzije, tako, da če je potrebno, lahko samo vložek zamenjaš, plenica je pa ista, če se ne umaže. Kako se bo pa to obneslo, bomo pa vidli. user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 746
17.8.2016 14:17:39   
Luminnel
Najbolj od vseh, ki si jih naštela so mi všeč bambino mio... grovia je ok, vendar me moti, ker so njihovi vložki zelo dragi.
Sicer pa več gledaš, bolj je človek zmešan. :) Tudi jaz sem se odločila za 2v1 in želim, da je na pritiskače dve vrstici, ima zavihke za vložek oz. pritiskač, dvojno elastiko...

Edino bom porabila 17 kosov bumgenius, ker sem dobila nove od prijateljice. Mogoče pa pridejo prav... predvsem jih bom verjetno porabila ponoči za večjo vpojnost.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
17.8.2016 14:30:36   
katikaa_
Evica...

kaj to je na novo, da dobis izvid po posti? Katera zdr. ti je delala nuhalno - dr.Podnar al dr.Res? Si bla zadovoljna? Jaz sem lani mela nuhalno v Postojni pri dr.Podnar - sem bila totalno nezadovoljna..placala 60€,noter bla 5min...
Pri prvem sinu pa mi je delala nuhalno dr.Res in se je res potrudla.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 748
17.8.2016 14:37:15   
talisman13
Jst tudi ne bom imela pralnih plenic, jih tudi pri prvi nisem imela.

Jst pa na NS sploh še nisem naročena, imam jutri prvič pri svojem gin. pregled, sem imela v 9 tednu pregled pri nadomestnem gin. toliko da je potrdila in da sem slišala srčka. In ker NS opravlja moj gin. se nisem nikamor drugam naročila mislim pa da jo bom imela potem naslednji teden ker jutri bom noseča točno 11. tednov. Seveda me pa malo skrbi ker z AS že par dni nisem našla srčka, sj vem da je hitro in velika verjetnost da je pač bolj vzadaj in ga ne najdem, ampak vseeno ker sem ga enkrat že našla me skrbi, tako da dobro da imam jutri pregled da bom spet pomijena user posted image

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 749
17.8.2016 14:49:15   
lastovica
Ja s temi plenicami je res tako, da si na koncu že čist zmešan. user posted image Jaz sem kar nekaj forumov pregledala in razne komentarje, tako da sem se potem na podlagi tega odločila. Od Grovie lahko kupiš tukaj komplet http://www.fill-your-pants.com/one-size-nappies/grovia-nappy-kit.html
Od milovie so mi pa zelo všeč potiski...no poleg tega so baje tudi zelo vpojne.

No, sicer pa vsaka ima svoj okus in želje....eni so za plenice za enkratno uporabo, ker je zadeva pač enostavna, ene smo pa pač za pralno - res, da je malo več dela s tem, ampak se bom že organizirala...

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?