|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
19.8.2016 20:10:16   
ursap
Se opravičujem za zgornja dva posta. Šele ko sem objavila, sem opazila da je to moj novi profil. Imam še tega starega. :-)

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 776
20.8.2016 13:07:46   
Luminnel
Jojj moram povedati... user posted image mene je moj tok včeraj nasmejal, da bi kmal dol padla.Sprašujem ga o vozičku, če se mu zdi ok, da bi ga kar naročila. In on mi smrtno resno reče... "Men je vseen ali je maxi cosi kombajn ali maxi cosi buldožer... važn, da se pele... ". user posted image

user posted image user posted image No in sem se odločila za mojega favorita in to je to. Toliko o tem, koliko se mu da ukvarjati z otroško opremo. user posted image Mu je bolj duhovito me hecati, da mi trebuh raste in me non stop čoha po trebuhu.

P.s. maxi cosi je izjavil zato, ker druge znamke vozičkov ne pozna... in si je samo to zapomnil. user posted image user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 777
20.8.2016 13:41:14   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Jojj moram povedati... user posted image mene je moj tok včeraj nasmejal, da bi kmal dol padla.Sprašujem ga o vozičku, če se mu zdi ok, da bi ga kar naročila. In on mi smrtno resno reče... "Men je vseen ali je maxi cosi kombajn ali maxi cosi buldožer... važn, da se pele... ". user posted image

user posted image user posted image No in sem se odločila za mojega favorita in to je to. Toliko o tem, koliko se mu da ukvarjati z otroško opremo. user posted image Mu je bolj duhovito me hecati, da mi trebuh raste in me non stop čoha po trebuhu.

P.s. maxi cosi je izjavil zato, ker druge znamke vozičkov ne pozna... in si je samo to zapomnil. user posted image user posted image

Heheheh....katerega si potem izbrala?

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 778
20.8.2016 13:59:50   
Luminnel
Odločila sem se za Uppababy vista... sivega s črnim okvirjem.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 779
20.8.2016 14:05:05   
mava1975
Luminnel, sicer sem januarka, jaz sem tudi izbrala uppa vista user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 780
20.8.2016 16:08:49   
Luminnel
V kakšni barvi pa??? Jaz sem bila 100% prepričana za Bugaboo ampak me je na koncu premamil ta. Sicer še sama ne vem čisto točno zakaj... ampak mogoče deluje malenkost bolj robusten. :) in ima nekaj super funkcij, ki so mi všeč.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 781
20.8.2016 16:26:53   
mava1975
Temno moder, ker pričakujemo fanta. Meni je všeč ker ni pocukran. Midva sva športna tipa + pes in mi ni bilo nič drugega všeč. Gledala sem še težo, pa za vse terene je. Ena punca je ravno včeraj objavila sliko na fb kako gre po snegu. Je rekla, da je odličen...

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 782
20.8.2016 18:46:22   
Sofie

Lep voziček. Sploh ga nisem poznala. Vidim da je cena podobna kot pri Cameleonu. Samo da je Cameleon za skoraj 3kg lažji, pa ročaj se obrača. Pri meni teža res prevlada, ker ga bom mogla vsakič ko bom šla kam z avtom nest v garažo. Prav bedno.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 783
20.8.2016 18:48:27   
Sofie

Aja kaj pa lupinice. Ste že kaj gledale? Midva gledava Maxi Cosi+ Isofix. Čeprav mi eni pravijo, da je Isofix brez veze pri lupinici. Otrok se bo itak vozil zadaj. Ker ne bova dala izklopit zračne blazine spredaj.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 784
20.8.2016 19:11:48   
mava1975
Midva bova tudi vzela maxi cosi lupinico in isofix. Se pa ne atrinjam glede varnosti. Isofix je sigurno bolj varen saj je bolj fiksno, posebej če uporabiš še varnostni pas. Midva bova vzela tisti isodix ko ga lahko obrneš v nasprotni smeri vožnje, kar je tudi zadaj bolj varno...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 785
20.8.2016 19:29:41   
Luminnel
Jaz bom imela tudi maxi cosi lupinico, ker so tudi nastavki zraven. In pa isofix... res je tečno vedno vezati s pasovi.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 786
20.8.2016 19:33:00   
mava1975
A za barvo vozička si se odločila?

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 787
20.8.2016 19:55:54   
ursap
Midva z možem sva pa vzela voziček Recaro Zen, športni del in košaro. Sva pa kupila rabljenega preko Bolhe, ohranjen kot nov. Lupinica imava tudi Recsro z isofix podstVkom. Že pri prvih dveh sva imela Recaro lupinico z isofixom in sva bila nadvse super zadovoljna. Punci imata tudi zdaj Recaro sedeže in še za naprej jih imam že doma. Ta voziček je bil moja velika želja že od prej, pa pri prvih dveh ga nisva kupila, ker sva od sorodnikov dobila dva vozička. Zdaj si bova pa “privoščila“. :-)

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 788
20.8.2016 20:16:30   
Luminnel
Recaro sem tudi jaz gledala... vendar me je motilo, ker je trikolesnik in pa težko je spreminjati naklone. Se pa super malo baje zloži bi ga imela mogoče kasneje namesto marele.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 789
20.8.2016 20:24:21   
Sofie

Tudi jaz mislim da je Isofix bolj varen. Lupinica bo Maxi Cosi, Recaro pa gledava za od 9-18kg.

Posteljico sva pa našla eno v Ikei. Bi rada imela spodaj predale. Upam, da zdržijo enega otroka. Cena niti ni nizka, okoli 180€. Pomoje bo ok.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 790
20.8.2016 20:28:51   
Luminnel
Kaj boste pa naredile s previjalno mizo? Meni si po eni strani zdi trapasto dajati 200-300eur za previjalno mizo. Vendar potrebujem dodatni prostor za oblačila, najini sta nabasani.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 791
20.8.2016 20:40:58   
mava1975
Luminnel jaz bom vzela previjalno v Ikei, ker jo lahko potem spremeniš v pisalno mizo...

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S89180502/

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 792
20.8.2016 20:49:11   
talisman13
Midva imava voziček še od hčerke za lupinico pa mislim kupiti novo in gledam skupino 0+/1 ampak sem malo v dvomih ker so večinoma obrnjene v smeri vožnje kar se mi pa za dojenčka ne zdi ravno varno, če bi pa želela da je obrnjen v nasprotno smer pa je takoj 500 evro, kar se mi pa zdi predrago, pa še to je potem do 18kg se pravi do cca. 4. leta in dvomim da se mi bo hotel tako velik otrok peljati tako da ne bo nič ven videl, hčerka se mi je kar hitro začela kregati v lupinici in sva jo takoj ko je bila dovolj velika/težka prestavila v drugi sedež da je več videla in se ni več tako kregala med vožnjo

Previjalno mizo pa jaz imam še od hčerke in je taka da se zadnji rob lahko odstrani (ko jo ne rabiš več) in so potem samo predali tako da jo bomo lahko tudi kasneje uporabljali, ko previjalne ne bomo več rabili.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.8.2016 20:54:29   
Sofie

Previjalne mize midva ne bova imela. Želim previjat v kopalnici, saj je zraven voda. Se mi zdi najbolj enostavno. Bom imela kar podlogo na pralnem stroju. Oblačila bodo pa v garderobni sobi, je še dovolj prostora.

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 794
20.8.2016 21:15:32   
Luminnel
Jaz nimam pralnega stroja v kopalnici ampak v spodnjem štuku... tako, da mi to odpade. Tam kjer imam še nekaj placa pa so viseče omarice in ko bi bil večji bi se lahko udaril v rob. To previjalno iz Ikeje pa sem že gledala ja... imajo potem še drugi sestavljivi program za otroško sobico. Sicer mi je kar luštkana ampak ne vem kakšna je kvaliteta. Jo je že katera videla? Jaz osebno še nisem bila v Ikei in nimam pojma kaj pričakovati. Bo pa to vrjetno najboljša rešitev, če kupujem komodo in jo dam predelati ne bom nič prihranila.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 795
20.8.2016 21:27:03   
mava1975
V živo je še nisem videla ima pa sestra en jihov predalnik in je ful fajn in tudi kvaliteten...

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.8.2016 21:37:48   
banana88
Talisman13 o kakih lupinicah naprej govoris? Vse lupinice so obrnjene vzvratno od voznje.
Stolcki od 0-18 so tudi za voznjo vzvratno, in niso vsi 500€. Jaz imam za prvega Ŕömer first class plus, 0-13kg je bil obrnjen vzvratno, pri enem letu sem ga obrnila naprej. So sedèži, ki se obračajo v obe smeri ne pa samo vzvratno. In jih je kar nekaj modelov, ne samo ta...

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 797
21.8.2016 8:51:22   
ana88
Mi imamo jajčko oz. prvi sedež še od prve hčerke, ki je stara 3,5 leta, tako da niti ni tako star. Zdaj je še tamala v njem, potem ga bo pa dojenček nasledil. Imamo pa Cybex Aton 2 (0-13kg) + isofix. Za tavečjo imamo pa Britax max way II (9-25kg), ki je prav tako obrnjen v obratni smeri vožnje in se tavečja še vedno komot v njem vozi. Noge pokrči, gleda pa skozi stransko IN zadnje okno. Tako da dejansko vidi še več. Sicer je primeren do cca 6 let, ampak jo bomo pri 4 letih pač prestavili v večji sedež, ker bo tamala šla v njenega. Je pa 4 leta ravno tista meja, ko bi se naj kosti že zarasle in je v primeru trka manj poškodb kot sicer, če je otrok še mlajši. Bo pa naslednje leto (oz. en čas bo še prehodno obdobje) prišel v veljavo zakon, da se mora otroke vozit v kontra smeri do vsaj 18mes. Nekaj, kar je v skandinavskih državah že samoumevno, ampak mi smo pač 100 let za leseno žlico, kaj češ. user posted image
Drugače pa ja, vsi sedeži, ki so od 0kg naprej, so obrnjeni v kontra smer vožnje, in tudi nekateri, ki so od 9kg naprej (kot npr. naš Britax). Je pa isofix neprimerno varnejši, ker je pritrjen na samo karoserijo avta. Kar se pa tiče pripenjanja sedeža z isofixom IN avtomobilskim pasom, je pa treba pogledat navodila proizvajalca. Naš Cybex ima npr. izrecno napisano, da se pripenja z isofixom ALI avtomobilskim pasom in če pripneš z obema, se varnost dejansko zmanjša. Tako da je treba bit kar previden, da ne narediš več škode, kot koristi.
Previjalno mizo imamo mi kar eno pisalno mizo in previjalno podlogo gor, cotke imata pa vsaka v svoji omari. Zdaj bomo pač še eno omaro dokupili, pa bo. Spita punci v veliki postelji in tudi dojenček bo, tako da kinderpeta ne bomo kupovali. Bo pa najbrž potrebna kakšna rošada, da se ne bomo gužvali. Smo pa drugače za prvo hčerko vse nakupili - tudi previjalno mizo in kinderpet, pa smo potem prodali. Kinderpet zato, ker je spala pri nama, previjalno mizo pa zato, ker je pasala v komplet.

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 798
21.8.2016 9:22:48   
talisman13
Nisem še nič konkretno gledala določeno znamko, samo na stran od pikapolonice in baby centra sem šla in malo gledala, ne vem meni je tako delovalo kot da obrneš v smer vožnje, pisalo zraven ni nič mogoče je pa res kontra obrnjen in ga potem kasneje prav obrneš, za starejšo imam tudi od cybex-a avtosedeš skpine 1/2/3 tistega z mizico ki je na isofix in tudi z pasom moraš pripeti

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 799
21.8.2016 11:59:18   
ana88
Ja, te večje avtosedeze, ki nimajo pasov itak pripnes z avtomobilskim pasom oz. z njim pripnes otroka. Ampak če ima sedež isofix, ga ponavadi ne pripenjas se z avtomobilskim pasom, ko recimo otroka ne vozis not. Čeprav jaz sem se bolj nanašala na te manjše avtosedeze 0+, ki imajo itak samostojne pasove za otroka pripet in služi avtomobilski pas zgolj za fiksiranje sedeža, če sploh.

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!