ana88
|
Pa se vam spet malo javljam! Kako se kaj počutite? Mene slabost po malem daje čez cel dan, sploh zvečer mi nič ne paše. Ne paše mi, če sem lačna, ne paše mi, če preveč jem ...sem pa ugotovila, da mi je bolje po ''nezdravi hrani'' - bonboni, tortilje, sladoled, coca cola. Komaj čakam, da so ti začetni meseci mimo, ker res ni lušno. V četrtek imam prvi pregled in seveda komaj čakam, da vidim, če vse štima. Trebuh imam pa ohoho, kot v kakšnem 4. mesecu nosečnosti. Katastrofa! Tamalo (1 leto) komaj lahko nosim, ker mi z nogicami pritiska okoli trebuha in mi samo še bolj slabo rata. Kar se navezuje tudi na tvoje vprašanje, talisman13... Jaz sem tastarejši (3,5 leta) že takoj povedala, da bomo dobili še enega dojenčka in ji je lažje razložit, da mi pač ni prijetno, če mi skače po trebuhu in da se mi gor nasloni. Tamala pač ne ve, ampak tudi sicer je večino časa na tleh in raziskuje po svoje. Razen kadar jo je pač treba kam nest. In če le lahko, to dela partner. Drugače pa obe spita z mano in tavečja me niti ne brca, tamala pa me včasih med dojenjem masira z nogami v trebuh. Pa jih pač odmaknem ali pa si držim pri trebuhu roko. Pa ne samo zaradi zaščite male pikice, ampak ker mi res ne paše, da mi kdo šari okoli trebuha in želodca, ko mi je že tako ali tako slabo. Drugače pa tudi tavečjo (cca 14kg) še kdaj dvignem, če je nuja, npr. če joka in jo je treba potolažit (ker takrat itak samo mama velja). Ampak to toliko, da jo prenesem nekam, kjer se potem obe usedeva. Vesela sem za vse srčke, ki veselo bijejo in stiskam pesti za vse, ki še čakate na prvi pregled oz. imate kontrole.
|