diamantina
|
Ojla!!!! Kako ste mamce? Mi smo super fajn. Ful dogaja, ampak je vse ok. Tedni, kaj šele dnevi, mi kar odbrzijo. Madeži - jaz ji grem bodi takoj, ko se naje, slečt in umit na roke, ker nekatere stvari res gredo potem težko dol, četudi daš prat čez par ur ... se kar vleze v ta bombaž in ne moreš nič ven spravit. Eni pravijo, da pomaga sicer limona, ne vem, jaz nisem sprobala. Jaz kar umijem na roke, potem pa še enkrat v pralnem stroju in gre vse dol. Tudi oranžno ali zeleno ali celo rdeče iz belega. Uporabim pa kar navadno milo, potem pa navadni prašek. Gibanje - mi smo že povsod po hiši, moram zelo pazit na legokocke in kable ... Hrana - pri nas veselo mljackamo že veliko stvari. Edino navadnega mleka še ni dobila, pa medu, oreščkov in svinjskega, drugo pa že lepo je in rada je, tudi kašice so ji dobre, prosena, ajdina, kuskus ... ni da ni, proba pa itak vse. Govor - naša pravi ja-ne, pa po svoje kliče našega psa, ki je vedno zraven na sprehodih, je pa smejko, zelo dobrovoljni dojenček. Nagrade - hm ... jaz sem za to, da se otroka nauči, da se nekatere stvari pač mora in ni nagrade. Na kahlo je treba it, ker večno ne moreš bit v plenicah. Tudi obut in oblečt, pa jest ect. je treba znat sam, brez da zato dobiš nagrado. So pa drugi dosežki otrok, ki jih komot nagradimo in če je to pač čokolada, je pač čokolada. Nagrada mora bit nekaj finega ne? Vrtec - tudi meni se zdijo premali. Pa ne samo zaradi bolezni, na splošno vrtec slabo vpliva na otroke, mislimo, da postanejo samostojni, pa temu ni tako. V vrtcu je vse strukturirano, največ se pa otroci učijo ravno takrat, ko jim nihče ne piha, kaj morajo in česa ne. Saj se že več ne znajo sami igrat, si sami zamislit igre, ker v vrtcu se to pač ne sme (niti ni mogoče), pa tudi poleg starešv se nič ne sme ... NIč, šibam delat kosilo, tamala bo imel kuskus in omako iz buče, pora in piščanca. Papa!
|