Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 8:54:12
|
|
|
|
Allstar
|
Meni se sploh ni šlo za lovljenje O, ampak za to ali jo sploh imam. Kolegica je imela vse OK, redne M, po 1 letu pa so ugotovili, da sploh nima O. Zato sem se hotela samo prepričat. Psihiranje okoli O pa res ni priporočljivo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 9:55:59
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Danes sem ponovno naredila O test in je bil negativen, kaksno presenecenje sem se odlocila, da sem zdaj zakljucila z njimi za ta mesec. Prej sem razmisljala in sem bila aprila pri G ravno ta cas cikla v katerem sem zdaj in mi je povedala, da je ovulacija mimo. Tako da sem skoraj prepricana, da sva jo zamudila in da sem ta krog out. No, se ne bom sekirala, bomo pa naslednji mesec bolj pridni in bom zacela prej testkat. Kaj pa se je en mesec cakanja, ce ze cakas toliko krogov prej (malo heca, da se spravim v boljso voljo) Punce, tiste ki imate policisticne jajcnike. A to vam je G na rednem pregledu povedal, ko vam je delal ultrazvok ali je to se kaka posebna preiskava? Veronique, jaz sem včeraj na 12.dan naredila prvi test in je bil tudi negativen. Spomnim pa se par mesecev nazaj pred ss, ko sem delala te teste, da mi je pozitivno pokazalo šele 14.dan, pa sem imela tudi cikle na 27-28 dni. Zdaj po ss pa so se mi cikli podaljšali za dva dni, tako da je o verjetno še kasneje. Bom videla kdaj bo pokazalo ta mesec, no, upam da sploh bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 10:51:23
|
|
|
|
Ashatan
|
Verinique, jaz sem obakrat zanosila par dni pred M, torej sem O imela nekje 5-7 dni pred M šele, kar je skoraj znanstvena fantastika, ampak tako je pač bilo. Vem pa to, ker so me takrat spremljali v amb. za neplodnost, sem pa imela težave s hormonom prolaktinom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 11:14:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Hehe no ravno tole sem govorila jaz s svojo ginekologinjo.. in je rekla, da moski na dan proizvedejo miljon semencec in da tudi vsak dan ni nic slabega Tko da midva kdaj cel teden zaporedoma pa potem dva dni ne in tako naprej Sva pa prisla do skupnega zakljucka, da poskusiva se naslednji mesec, ko imam se clomid in ce ne uspe, greva na oddih vsaj do jesni... Midva k sva na 2 dni nama ni uspelo .. ko sva vsak dan nama je pa uspelo že prvi mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 11:16:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Ti naši "navadni" giniči ponavadi bolj malo vedo, so pa večji strokovnjaki za kakpne druge zadeve. V amb. za neplodnost potem ponavadi marsikaj novega izveš Bolj poanta mojega posta je pa bila, da tole lovljenje O, da je ja ne bomo zamudile......če vsaki drugi dan, ker res vsak dan morda tudi več ni za nas, saj nismo več najstniki in brez stresa in obveznosti , pa se O zagotovo nikoli ne zamudi. Madjanca, ponavadi rata ravno v času pavze Hm .. kok si pa stara, da ne bi šlo vsak dan sexat? Poleg enega otroka in službe, .. res je, da mava delkavnbik super, ker sva ob 17h že doma ... pa sva res pridna, ker nama tko paše oz. je to ene vrste sproščanja za oba
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 11:16:40
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Meni se sploh ni šlo za lovljenje O, ampak za to ali jo sploh imam. Kolegica je imela vse OK, redne M, po 1 letu pa so ugotovili, da sploh nima O. Zato sem se hotela samo prepričat. Psihiranje okoli O pa res ni priporočljivo Če bi se šla skoz s temi O testio, bi pomoje še do dons mislla lahko, da ne ovuliram ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 11:32:09
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Hehe no ravno tole sem govorila jaz s svojo ginekologinjo.. in je rekla, da moski na dan proizvedejo miljon semencec in da tudi vsak dan ni nic slabega Tko da midva kdaj cel teden zaporedoma pa potem dva dni ne in tako naprej Sva pa prisla do skupnega zakljucka, da poskusiva se naslednji mesec, ko imam se clomid in ce ne uspe, greva na oddih vsaj do jesni... Midva k sva na 2 dni nama ni uspelo .. ko sva vsak dan nama je pa uspelo že prvi mesec Enim je pa uspelo, ko so samo 1x na mesec. Pač različne so zgodbe in različna so naša telesa, zato ne gre posploševati in favorizirati samo enega načina.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 11:51:51
|
|
|
|
Veronique
|
Spet moje porocanje glede O testov (upam, da nisem ze prevec tecna ampak se edino tu lahko izpovem, ker me razumete ) Zdaj sem ga ponovno naredila (si nisem mogla pomagati) in po 3 dneh brez crtice ali pa s cisto rahlo vam z veseljem povem, da je danes crtica ze dooosti bolj mocna bom testirala se 1x proti veceru in pa jutri, pomoje bo pozitiven no, upam Zgleda, da se mi bo cikel res malo podaljsal ampak nic zato :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 12:24:45
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Ti naši "navadni" giniči ponavadi bolj malo vedo, so pa večji strokovnjaki za kakpne druge zadeve. V amb. za neplodnost potem ponavadi marsikaj novega izveš Bolj poanta mojega posta je pa bila, da tole lovljenje O, da je ja ne bomo zamudile......če vsaki drugi dan, ker res vsak dan morda tudi več ni za nas, saj nismo več najstniki in brez stresa in obveznosti , pa se O zagotovo nikoli ne zamudi. Madjanca, ponavadi rata ravno v času pavze Hm .. kok si pa stara, da ne bi šlo vsak dan sexat? Poleg enega otroka in službe, .. res je, da mava delkavnbik super, ker sva ob 17h že doma ... pa sva res pridna, ker nama tko paše oz. je to ene vrste sproščanja za oba Osebno mene sprašuješ, če ne bi mogla vsaki dan seksat? Ker tole je pa kar precej osebno vprašanje, se ti ne zdi? Ker moj post je bil bolj splošno mišljen, marsikdo nima partnerja niti vsaki dan doma, da bi lahko vsaki dan, kontra smene dela, terensko delo, bolezen, stres v službi......da bi lahko vsaki dan, vsaki drugi dan pa je morda le lažje izvedljivo komu morda. Polek enega otroka in službe....to si sebe mislila ali koga? Ker jaz imam štiri doma in še kako veliko dela z njimi in jaz vedno najdem voljo . Starost in vsak dan je pa takole, da z leti se tole vsekakor samo boljša in vsekakor ne slabša . Plodnost pa z leti žal upada. In kot je ena že napisala, lahko se zanosi od enkrat v celem mesecu (takole imam jaz doma nastalega otroka) ali pa od vsaki dan nikakor ne rata. In rata tistim, ki ne želijo zanositi in ne rata nam, ki so to želimo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 12:26:04
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Spet moje porocanje glede O testov (upam, da nisem ze prevec tecna ampak se edino tu lahko izpovem, ker me razumete ) Zdaj sem ga ponovno naredila (si nisem mogla pomagati) in po 3 dneh brez crtice ali pa s cisto rahlo vam z veseljem povem, da je danes crtica ze dooosti bolj mocna bom testirala se 1x proti veceru in pa jutri, pomoje bo pozitiven no, upam Zgleda, da se mi bo cikel res malo podaljsal ampak nic zato :) Vidiš, super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 12:32:13
|
|
|
|
Veronique
|
Jaaa, ves kako sem vesela mi je kar dan polepsalo. Danes sem celo sanjala pozitivni O test, kako mocna je psiha, ne mores verjet a ne... javim, ko bo kaj novega Pikapoka1980 ti pa si ze ciisto blizu nepricakovane M, je se kaj novih znakcov? A bos kaj prej test delala ali bos cakala na izostanek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 15:45:56
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Sem vesela, da se je O črtica pri tebi končno pojavila! Vem, kako je ko pričakuješ in ni enostavno..tako da nikar ne misli, da tukaj kogarkoli obremenjuješ s poročanjem ali vprašanji, Zato pa smo tukaj, da si delimo mnenja, se skupaj veselimo in si pojamramo. Ja, mene seveda že prsti srbijo...ampak bom vztrajala in počakala na testiranje. Doma imam kar nekaj testov a se jih izogibam :) Na strani od Pliva.hr sem si izračunala ovulacijo in ti poda tudi datum, kdaj naj bi se nosečnost pokazala tudi v v krvi in kdaj v urinu. Meni konkretno bi urinski test lahko že danes pokazal...tko da če mi hudič ne bol dal miru, bom mogoče jutri zjutraj probala, upam da ne :) Kar se pa znakov tiče pa ni nič novega..včeraj sem zaspala ob 20:30! Lulam zelo pogosto. Prsi so otečene. Slabosti danes ni bilo. BT je tudi višja.. To je to :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 15:48:16
|
|
|
|
mava1975
|
Držimo pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 17:14:14
|
|
|
|
Ashatan
|
Pokapoka, držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 17:55:21
|
|
|
|
Storžek3
|
pikapoka tudi jaz držim pesti. Jaz sem ta mesec čist zmedena.. Bazalna temperatura sploh ne vem a je povišana ali ne. Npr. Danes zjutraj sem namerila v enem ušesu 36,6, v drugem 37,4?? Ponavadi je razlika za 0,1 ali 0,2. Zdej pa taka razlika da če štejem eno uho je nizka, če pa drugo pa povišana. in bolj ko se bliža datum M, bolj sem slabe volje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 17:58:15
|
|
|
|
mimi_ka
|
Pikapoka tudi jaz stiskam pesti. Znakci so že pravi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:14:18
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Spet moje porocanje glede O testov (upam, da nisem ze prevec tecna ampak se edino tu lahko izpovem, ker me razumete ) Zdaj sem ga ponovno naredila (si nisem mogla pomagati) in po 3 dneh brez crtice ali pa s cisto rahlo vam z veseljem povem, da je danes crtica ze dooosti bolj mocna bom testirala se 1x proti veceru in pa jutri, pomoje bo pozitiven no, upam Zgleda, da se mi bo cikel res malo podaljsal ampak nic zato :) Super Veronique vidiš, da sem imela prav in boš verjetno res imela malo pozneje O kot si mislila še dobro, da imava obilno zalogo testkov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:15:34
|
|
|
|
mimi_ka
|
Storžek kdaj pa je ti ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:26:42
|
|
|
|
Storžek3
|
mimi_ka šele čez dober teden. 20.5.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:27:22
|
|
|
|
Veronique
|
Pikapoka1980 to bi znalo biti obetavno, sem prepričana, da bo to tvoj mesec Jutri pa nam le sporoči, če boš že zjutraj delala test mimi_ka jaa, zgleda da res Ko dočakam res čisto pozitiven test vam sporočim + da se prestavim za kak dan naprej na seznamčku, da ne bom preveč neučakana. Zgleda, da še vseeno nisva zamudila tistih dni Sem pa danes in včeraj (mogoče sem imela že kdaj prej, pa se nisem zavzela) v urinu (vidim, ko delam te teste) opazila take bele delce... Upam, da ni to kaj narobe Sem sicer malo pogledala po internetu pa nič takega ne piše oz. da naj ne bi bilo nič takega, če ni drugih težav prisotnih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:34:21
|
|
|
|
mimi_ka
|
Veronique to tudi jaz večkrat opazim v urinu, pa verjetno ni nič narobe, ker meni so ravno teden dni nazaj pregledali urin na pregledu za službo in je bilo vse ok. Sicer pa sem ful te bele snovi v urinu imela jaz med nosečnostjo in nimam pojma kaj bi to bilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:35:43
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 mimi_ka šele čez dober teden. 20.5. Aha potem imaš še časa, vse je še mogoče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:36:24
|
|
|
|
Veronique
|
Pojma nimaš kaki kamen se mi je zdaj odvalil od srca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 18:44:15
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Pojma nimaš kaki kamen se mi je zdaj odvalil od srca Me veseli, da sem te lahko tako osrečila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 12.5.2016 22:45:29
|
|
|
|
madjanca
|
pikapoka1980, drzim pesti tudi jaz. Moras biti zelena, ker jaz ne bom in bo seznamcek res zalosten. Drugace pa ja, tudi mene srbijo prstki. Je pa zanimiv tale kalendar ovulacije na hrvaskem portalu.. pise, da naj bi urinski pokazal ze 16ga ampak upam, da bom uspela pocakat vsaj do 18ga. Ker nebi rada spet testkova stran metala za bz. Veronique kar hitro v akcijo, da res ne zamudis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?