|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
12.5.2016 8:54:12   
Allstar
Meni se sploh ni šlo za lovljenje O, ampak za to ali jo sploh imam. Kolegica je imela vse OK, redne M, po 1 letu pa so ugotovili, da sploh nima O. Zato sem se hotela samo prepričat. Psihiranje okoli O pa res ni priporočljivo user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.5.2016 9:55:59   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Danes sem ponovno naredila O test in je bil negativen, kaksno presenecenjeuser posted image sem se odlocila, da sem zdaj zakljucila z njimi za ta mesec. Prej sem razmisljala in sem bila aprila pri G ravno ta cas cikla v katerem sem zdaj in mi je povedala, da je ovulacija mimo. Tako da sem skoraj prepricana, da sva jo zamudila in da sem ta krog out. No, se ne bom sekirala, bomo pa naslednji mesec bolj pridni in bom zacela prej testkat. Kaj pa se je en mesec cakanja, ce ze cakas toliko krogov prej user posted image (malo heca, da se spravim v boljso voljo)

Punce, tiste ki imate policisticne jajcnike. A to vam je G na rednem pregledu povedal, ko vam je delal ultrazvok ali je to se kaka posebna preiskava?

Veronique, jaz sem včeraj na 12.dan naredila prvi test in je bil tudi negativen. Spomnim pa se par mesecev nazaj pred ss, ko sem delala te teste, da mi je pozitivno pokazalo šele 14.dan, pa sem imela tudi cikle na 27-28 dni. Zdaj po ss pa so se mi cikli podaljšali za dva dni, tako da je o verjetno še kasneje. Bom videla kdaj bo pokazalo ta mesec, no, upam da sploh bo.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.5.2016 10:51:23   
Ashatan
Verinique, jaz sem obakrat zanosila par dni pred M, torej sem O imela nekje 5-7 dni pred M šele, kar je skoraj znanstvena fantastika, ampak tako je pač bilo. Vem pa to, ker so me takrat spremljali v amb. za neplodnost, sem pa imela težave s hormonom prolaktinom.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.5.2016 11:14:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Hehe no ravno tole sem govorila jaz s svojo ginekologinjo.. in je rekla, da moski na dan proizvedejo miljon semencec in da tudi vsak dan ni nic slabega user posted image

Tko da midva kdaj cel teden zaporedoma pa potem dva dni ne in tako naprej user posted image

Sva pa prisla do skupnega zakljucka, da poskusiva se naslednji mesec, ko imam se clomid in ce ne uspe, greva na oddih vsaj do jesni...

Midva k sva na 2 dni nama ni uspelo .. ko sva vsak dan nama je pa uspelo že prvi mesec user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.5.2016 11:16:01   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Ti naši "navadni" giniči ponavadi bolj malo vedo, so pa večji strokovnjaki za kakpne druge zadeve. V amb. za neplodnost potem ponavadi marsikaj novega izvešuser posted image
Bolj poanta mojega posta je pa bila, da tole lovljenje O, da je ja ne bomo zamudile......če vsaki drugi dan, ker res vsak dan morda tudi več ni za nas, saj nismo več najstniki in brez stresa in obveznosti user posted image , pa se O zagotovo nikoli ne zamudi.

Madjanca, ponavadi rata ravno v času pavzeuser posted image

Hm .. kok si pa stara, da ne bi šlo vsak dan sexat? Poleg enega otroka in službe, .. res je, da mava delkavnbik super, ker sva ob 17h že doma ... pa sva res pridna, ker nama tko paše oz. je to ene vrste sproščanja za oba user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.5.2016 11:16:40   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Meni se sploh ni šlo za lovljenje O, ampak za to ali jo sploh imam. Kolegica je imela vse OK, redne M, po 1 letu pa so ugotovili, da sploh nima O. Zato sem se hotela samo prepričat. Psihiranje okoli O pa res ni priporočljivo user posted image

Če bi se šla skoz s temi O testio, bi pomoje še do dons mislla lahko, da ne ovuliram ... user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 181
12.5.2016 11:32:09   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Hehe no ravno tole sem govorila jaz s svojo ginekologinjo.. in je rekla, da moski na dan proizvedejo miljon semencec in da tudi vsak dan ni nic slabega user posted image

Tko da midva kdaj cel teden zaporedoma pa potem dva dni ne in tako naprej user posted image

Sva pa prisla do skupnega zakljucka, da poskusiva se naslednji mesec, ko imam se clomid in ce ne uspe, greva na oddih vsaj do jesni...

Midva k sva na 2 dni nama ni uspelo .. ko sva vsak dan nama je pa uspelo že prvi mesec user posted image

Enim je pa uspelo, ko so samo 1x na mesec. Pač različne so zgodbe in različna so naša telesa, zato ne gre posploševati in favorizirati samo enega načina.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 182
12.5.2016 11:51:51   
Veronique
Spet moje porocanje glede O testov (upam, da nisem ze prevec tecna ampak se edino tu lahko izpovem, ker me razumete user posted image )
Zdaj sem ga ponovno naredila (si nisem mogla pomagati) in po 3 dneh brez crtice ali pa s cisto rahlo vam z veseljem povem, da je danes crtica ze dooosti bolj mocna user posted image bom testirala se 1x proti veceru in pa jutri, pomoje bo pozitivenuser posted image no, upamuser posted image

Zgleda, da se mi bo cikel res malo podaljsal ampak nic zato :)

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 183
12.5.2016 12:24:45   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Ti naši "navadni" giniči ponavadi bolj malo vedo, so pa večji strokovnjaki za kakpne druge zadeve. V amb. za neplodnost potem ponavadi marsikaj novega izvešuser posted image
Bolj poanta mojega posta je pa bila, da tole lovljenje O, da je ja ne bomo zamudile......če vsaki drugi dan, ker res vsak dan morda tudi več ni za nas, saj nismo več najstniki in brez stresa in obveznosti user posted image , pa se O zagotovo nikoli ne zamudi.

Madjanca, ponavadi rata ravno v času pavzeuser posted image

Hm .. kok si pa stara, da ne bi šlo vsak dan sexat? Poleg enega otroka in službe, .. res je, da mava delkavnbik super, ker sva ob 17h že doma ... pa sva res pridna, ker nama tko paše oz. je to ene vrste sproščanja za oba user posted image

Osebno mene sprašuješ, če ne bi mogla vsaki dan seksat? Ker tole je pa kar precej osebno vprašanje, se ti ne zdi? Ker moj post je bil bolj splošno mišljen, marsikdo nima partnerja niti vsaki dan doma, da bi lahko vsaki dan, kontra smene dela, terensko delo, bolezen, stres v službi......da bi lahko vsaki dan, vsaki drugi dan pa je morda le lažje izvedljivo komu morda.
Polek enega otroka in službe....to si sebe mislila ali koga? Ker jaz imam štiri doma in še kako veliko dela z njimi in jaz vedno najdem voljouser posted image .
Starost in vsak dan je pa takole, da z leti se tole vsekakor samo boljša in vsekakor ne slabša user posted image .

Plodnost pa z leti žal upada. In kot je ena že napisala, lahko se zanosi od enkrat v celem mesecu (takole imam jaz doma nastalega otroka) ali pa od vsaki dan nikakor ne rata. In rata tistim, ki ne želijo zanositi in ne rata nam, ki so to želimo.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 184
12.5.2016 12:26:04   
Ashatan

Spet moje porocanje glede O testov (upam, da nisem ze prevec tecna ampak se edino tu lahko izpovem, ker me razumete user posted image )
Zdaj sem ga ponovno naredila (si nisem mogla pomagati) in po 3 dneh brez crtice ali pa s cisto rahlo vam z veseljem povem, da je danes crtica ze dooosti bolj mocna user posted image bom testirala se 1x proti veceru in pa jutri, pomoje bo pozitivenuser posted image no, upamuser posted image

Vidiš, superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
12.5.2016 12:32:13   
Veronique
Jaaa, ves kako sem vesela user posted image mi je kar dan polepsalo. Danes sem celo sanjala pozitivni O test, kako mocna je psiha, ne mores verjet a ne... javim, ko bo kaj novegauser posted image

Pikapoka1980 ti pa si ze ciisto blizu nepricakovane M, je se kaj novih znakcov? A bos kaj prej test delala ali bos cakala na izostanek?user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 186
12.5.2016 15:45:56   
Pikapoka1980
Sem vesela, da se je O črtica pri tebi končno pojavila! Vem, kako je ko pričakuješ in ni enostavno..tako da nikar ne misli, da tukaj kogarkoli obremenjuješ s poročanjem ali vprašanji, Zato pa smo tukaj, da si delimo mnenja, se skupaj veselimo in si pojamramo.

Ja, mene seveda že prsti srbijo...ampak bom vztrajala in počakala na testiranje. Doma imam kar nekaj testov a se jih izogibam :) Na strani od Pliva.hr sem si izračunala ovulacijo in ti poda tudi datum, kdaj naj bi se nosečnost pokazala tudi v v krvi in kdaj v urinu. Meni konkretno bi urinski test lahko že danes pokazal...tko da če mi hudič ne bol dal miru, bom mogoče jutri zjutraj probala, upam da ne :)

Kar se pa znakov tiče pa ni nič novega..včeraj sem zaspala ob 20:30! Lulam zelo pogosto. Prsi so otečene. Slabosti danes ni bilo. BT je tudi višja..

To je to :)

Neposredna povezava do sporočila: 187
12.5.2016 15:48:16   
mava1975
Držimo pesti

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 188
12.5.2016 17:14:14   
Ashatan
Pokapoka, držim pesti user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.5.2016 17:55:21   
Storžek3
pikapoka tudi jaz držim pesti.

Jaz sem ta mesec čist zmedena.. Bazalna temperatura sploh ne vem a je povišana ali ne. Npr. Danes zjutraj sem namerila v enem ušesu 36,6, v drugem 37,4?? Ponavadi je razlika za 0,1 ali 0,2. Zdej pa taka razlika da če štejem eno uho je nizka, če pa drugo pa povišana. in bolj ko se bliža datum M, bolj sem slabe volje user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 190
12.5.2016 17:58:15   
mimi_ka
Pikapoka tudi jaz stiskam pesti. Znakci so že pravi user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 191
12.5.2016 18:14:18   
mimi_ka

Super Veronique user posted image vidiš, da sem imela prav in boš verjetno res imela malo pozneje O kot si mislila user posted image še dobro, da imava obilno zalogo testkov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
12.5.2016 18:15:34   
mimi_ka
Storžek kdaj pa je ti ne pričakuješ?

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.5.2016 18:26:42   
Storžek3
mimi_ka šele čez dober teden. 20.5.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.5.2016 18:27:22   
Veronique
Pikapoka1980 to bi znalo biti obetavno, sem prepričana, da bo to tvoj mesecuser posted image Jutri pa nam le sporoči, če boš že zjutraj delala testuser posted image

mimi_ka jaa, zgleda da res user posted image Ko dočakam res čisto pozitiven test vam sporočim + da se prestavim za kak dan naprej na seznamčku, da ne bom preveč neučakana. Zgleda, da še vseeno nisva zamudila tistih dniuser posted image

Sem pa danes in včeraj (mogoče sem imela že kdaj prej, pa se nisem zavzela) v urinu (vidim, ko delam te teste) opazila take bele delce... Upam, da ni to kaj narobeuser posted image Sem sicer malo pogledala po internetu pa nič takega ne piše oz. da naj ne bi bilo nič takega, če ni drugih težav prisotnih.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.5.2016 18:34:21   
mimi_ka
Veronique to tudi jaz večkrat opazim v urinu, pa verjetno ni nič narobe, ker meni so ravno teden dni nazaj pregledali urin na pregledu za službo in je bilo vse ok. Sicer pa sem ful te bele snovi v urinu imela jaz med nosečnostjo in nimam pojma kaj bi to bilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
12.5.2016 18:35:43   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

mimi_ka šele čez dober teden. 20.5.

Aha potem imaš še časa, vse je še mogoče user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 197
12.5.2016 18:36:24   
Veronique
Pojma nimaš kaki kamen se mi je zdaj odvalil od srcauser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
12.5.2016 18:44:15   
mimi_ka

Pojma nimaš kaki kamen se mi je zdaj odvalil od srcauser posted image

Me veseli, da sem te lahko tako osrečila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
12.5.2016 22:45:29   
madjanca
pikapoka1980, drzim pesti tudi jaz. Moras biti zelena, ker jaz ne bom in bo seznamcek res zalosten.

Drugace pa ja, tudi mene srbijo prstki. Je pa zanimiv tale kalendar ovulacije na hrvaskem portalu.. pise, da naj bi urinski pokazal ze 16ga ampak upam, da bom uspela pocakat vsaj do 18ga. Ker nebi rada spet testkova stran metala za bz.

Veronique kar hitro v akcijo, da res ne zamudis user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?