|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
7.5.2016 0:27:50   
N23OK
Zivjo punce z nekaterimi se ze malo poznamo z neketerimi pa se ne :) saj sej se za nekaj casa oddaljila od foruma saj sem bila na zdravljenju hormonov in se nekaj drugih tezavic sedaj pa se znova pridruzujem na otrocku z fantom delava ze kaksne 5 mesecev sicer sedaj zadnja dva meseca zelo neaktivno malo tudi zato ker sem bila jaz prevec zicvna ker sem vse prevec nacrtovala in preracunavala kdaj in kako da bo cim hitreje user posted image pa ni in ni slo potem pa je prislo vmes se zdravljenje zato sva se odlocila da bova sedaj pocasi spet zacela delati na tem in upam da nama do jeseni rata skratka tokrat si bom vse poiskusala vzeti cim manj stresno saj je res da sva oba se mlada in da se mi se kaksnih par mesecev ne bo poznalo :)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.5.2016 13:41:58   
Veronique
Zdravo punce, kako ste kaj, kako preživljate vikend? :)

Res imamo kratek seznamček, bo treba počakati do 15., da vidimo če bo kaj zeleneuser posted image
Pri meni ni še vedno nič novega, zdaj se začenja ''tisti'' teden tako da pozitivno naprejuser posted image Me pa čisto meče, vem, da se ne bi smela obremenjevati s tem in preveč razmišljati ampak me kar zanese in gledam vozičke, oblačila, pohištvo... Upam, da bom čimprej lahko kaj tudi kupilauser posted image

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.5.2016 14:39:58   
madjanca
Jaz imam hvalabogu ogromno majhnih necakov tako, da ne bom kupovala verjetno nic user posted image

Drugace pa sem zelo tecna ze postala in napihnjena.. kar kaze, da zna user posted image priti prej kot ponavadi...

Drugace pa uzivam v soncnem vikendu. Mislim, da bom kmalu pognala korenine na terasi :)

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.5.2016 15:36:24   
Veronique
Danes sem naredila svoj prvi O test (11 dan cikla) in bolj negativen ze skoraj ne more biti user posted image bomo testkali se naprejuser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.5.2016 16:37:06   
mimi_ka
N23OK dobrodošla nazaj! user posted image super, da si se spet oglasila med nami, jaz se te spomnim par mesecev nazaj. Upam,mda je bilo zdravljenje uspešno in da bo zdaj kmalu prišel tudi plusek. Držim pesti user posted image

Veronique jaz tudi še čakam tiste dni, tako da se šele naslednji teden začne ta prava akcija user posted image no vsaj upam, da bo kaj od akcije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 130
8.5.2016 19:27:42   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Meni je pa ginekologinja odpisala, da ce vsaj malo telovdiva, ne bova zamudila O, ker jih imam po klomidu vec.. zato pa me tudi stalno nekaj spika...

Tako, da midva bova telovadila kar lepo do zadnjega dne user posted image

Vsak drug dan in sigurno ne bosta zamudila user posted image Mi je pa čudno, da ti ne dela UZ-jev in spremlja odziv. Jaz brez tega ne mislim jemati Klomifen. Me je preveč strah dvojčkovuser posted image Pa tudi smiselno je videt odziv. Moj G začne s polovičko tablete in potem spremlja in v kolikor ni odziva poveča dozo.

Jaz imam trenutno dve tableti na dan.. imam pa kontrolo cez en mesec, ravno po klomidu. Mogoce ima drugacen pristop... pa tudi meni se zdi lazje, saj sem bolj sproscena, ker nisem pod stresom. Ce bi gledaa uz bi se samo sekirala.. tudi pravi, da ne smem z glavo skozi zid, ampak lepo pocasi in sprosceno. Tako, da se prepuscam toku user posted image

Aha. Ja sej moj G pravi, da jih veliko predpiše klomifen za 3m in nič ne spremljajo. Samo njemu se to ne zdi smiselno, ker zakaj bi to jemal, če ni odziva. Itak po njegovo naj bi ga jemal samo 3 mesece, v izrednih primerih predpiše še za dodatne 3. Men se zdi pa super, ker tako mi bo lahko povedal ali je ovulacija na vidiku. Da bomo takrat še bolj pridniuser posted image

Kolk časa ga sedaj že ješ? Te kaj bolj boli med ovulacijo?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 131
8.5.2016 20:57:14   
madjanca

Meni je pa ginekologinja odpisala, da ce vsaj malo telovdiva, ne bova zamudila O, ker jih imam po klomidu vec.. zato pa me tudi stalno nekaj spika...

Tako, da midva bova telovadila kar lepo do zadnjega dne user posted image

Vsak drug dan in sigurno ne bosta zamudila user posted image Mi je pa čudno, da ti ne dela UZ-jev in spremlja odziv. Jaz brez tega ne mislim jemati Klomifen. Me je preveč strah dvojčkovuser posted image Pa tudi smiselno je videt odziv. Moj G začne s polovičko tablete in potem spremlja in v kolikor ni odziva poveča dozo.

Jaz imam trenutno dve tableti na dan.. imam pa kontrolo cez en mesec, ravno po klomidu. Mogoce ima drugacen pristop... pa tudi meni se zdi lazje, saj sem bolj sproscena, ker nisem pod stresom. Ce bi gledaa uz bi se samo sekirala.. tudi pravi, da ne smem z glavo skozi zid, ampak lepo pocasi in sprosceno. Tako, da se prepuscam toku user posted image

Aha. Ja sej moj G pravi, da jih veliko predpiše klomifen za 3m in nič ne spremljajo. Samo njemu se to ne zdi smiselno, ker zakaj bi to jemal, če ni odziva. Itak po njegovo naj bi ga jemal samo 3 mesece, v izrednih primerih predpiše še za dodatne 3. Men se zdi pa super, ker tako mi bo lahko povedal ali je ovulacija na vidiku. Da bomo takrat še bolj pridniuser posted image

Kolk časa ga sedaj že ješ? Te kaj bolj boli med ovulacijo?

Jem ga dva mesca in pred mano je se en krog, ce ne uspe.. prejsnji mesec so bile bolecine neznosne medtem, ko je ta mesec boljse. Tako, da prakticno UZja ne rabim, ker tako ali tako prvic cutim ovulacijo user posted image pridna sva pa tako ali tako kar veliko user posted image

Sicer je do moje user posted image se 9 dni, ampak se mi zdi, da bova moga bit vsaj se en mesec tako pridna. Pa tko ze sanjam nosecnost, kar se je do sedaj negativno izkazalo...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 132
8.5.2016 21:23:42   
Storžek3
Ojla punce!
Bi prosila če napišete še mene na seznamček za 20.5., četrti krog. O je že mimo, pridna sva bila in upam da je to to.

Si bom pa te teste na plodnost.si naročila. A mogoče katera ve koliko časa traja da jih dostavijo? Ne bi rada prehitro, da me prehitro ne premamijo :)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 133
8.5.2016 23:05:35   
Veronique
Baje da so hitro, 2-3 dni user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.5.2016 11:59:25   
Storžek3
Hvala za odgovor user posted image

Bom drug teden naročila.

Neposredna povezava do sporočila: 135
9.5.2016 22:59:42   
Veronique
Jaz sem danes ponovno naredila O test in hmmmmuser posted image vceraj je bila vidna ciiisto rahla crtica (torej negativen), danes pa niti te mini crtice ni bilo - cista belina.
Cikle imam dolge 27dni, testirat sem zacela vceraj, torej na 11. dan. Zdaj pa ali sem ze zamudila O, ali je se prehitro ali pa je morda ne bo. Vas obvescamuser posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 136
10.5.2016 7:38:39   
Allstar
Veronique, meni je isto delalo prejšnji mesec.....je bila komaj vidna, pa je ni bilo, pa je bila - to je itak vse negativno. Potem pa so prišli trije dnevi, ko je bila vsak dan močnejša črtica in je lepo prikazala O user posted image .
Je pa res malo kratek ta seznamček ta mesec in izgleda kot da se nič ne dogaja user posted image . Ampak zdaj nastajajo zelene črtice za konec meseca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
10.5.2016 11:18:57   
Ashatan
Dan.

Nekam malo nas je ta mesec zgleda, ampak to pomeni da je torej veliko parom uspelouser posted image

Kaj porečete na tole vreme? Čista depresija in 12 dni dežja je spet napovedanega in hladnega vremena. Meni diši na odštevanje do Božiča in ne do morjauser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.5.2016 11:20:41   
Damuš
Hoj, punce!

Že neki časa nisem nč napisala. Sej preberem še kar, za pisat pa ni časa. Sicer pa tudi ni kaj novega za povedat. user posted image

Tudi jaz sem zadnjič kupila O teste, ker me en jajčnik neki heca zadnje čase in imam bolečine namesto 1 dan ali 2 dni, kar 4 dni. In sem hotela preveriti kako je z O. To je bilo že po (predvideni) O in seveda je bil test negativen. Bom pa naslednji mesec začela že prej, pa da vidimo. user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 139
10.5.2016 11:32:25   
Storžek3
Tudi mene ta mesec O heca. To je prvi mesec da nisem delala O testov on sem mislila da je O že mimo, danes pa si zmerim BT zjutraj in ni povišana. Tako da se tudi jaz sprašujem ali je sploh bila, ker niti nisem zaznala izcedka niti bolečin ni bilo. Mi je pa žal da nisem delala O testov, bi mi bolj jasno vse skupaj..

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.5.2016 12:08:48   
Allstar
Punce, za ovulacijske teste vam zelo priporočam tiste iz eBaya, iz Velike Britanije. Okoli 5 funtov (+ 2 poštnina) jih je 50 komadov. 100 komadov pa malo manj kot 10 funtov. Pa še količina je takšna, da si lahko s katero delite in je to reeeees poceni. če si jih v dmju kupuješ in še veš ne točno kdaj delat teste, potem ti pa denar kar kopni user posted image . So pa ok, meni so prejšnji mesec lepo pokazali.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.5.2016 14:08:33   
Veronique
Jaaa, tudi jaz sem jih narocila na ebayu, ker je taka hecna cena. Sem pa dala malo vec (ampak vseeno ne toliko kot pri nas). 60kom ovulacijskih + 10 testov nosecnosti je bilo okoli 9€, kar se mi zdi super. Sploh, ce bom mogla vec mesecev delat ovulacijskeuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 142
11.5.2016 8:48:44   
Bibabuba12
In moja draga user posted image je prisla po vec kot treh mesecih v vsej svoji velicini. Danes sem se v sluzbi, ampak ce bo jutri se slabse bom ostala kar doma in delala iz postelje. user posted image . V ponedeljek mam UZ prsi in potem konec meseca se PAP bris in potem sem koncno zakljucila z vsem tem. Vsaj upam. Se vedno pa pridno navijam za vas in upam, da bo tale ceprav kratek seznam, cel zelen. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
11.5.2016 9:40:22   
Allstar

user posted image user posted image user posted image user posted image MAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
user posted image Allstar, 8. krog, 0 otrokuser posted image

5.5.
user posted image Katriss, 10. krog, 0 otrokuser posted image

15.5.
Pikapoka1980, 2. krog po SS, 0 otrok

17.5.
madjanca, 11. krog, 0 otrok

20.5.
Storžek3, 4. krog, 0 otrok

22.5.
*tabu*, 1. krog po SS, 0 otrok

24.5.
Ashatan, 4. krog, 2 otroka

26.5.
Veronique, 1. krog po SS, 0 otrok

28.5.
mimi_ka, 1 otrok, 2. krog po SS

enkrat maja
Damuš, 3. krog, 1 otrok

user posted image user posted image user posted image NAVIJAČICEuser posted image user posted image user posted image
mojamiška, Katte, mimi_ka

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 144
11.5.2016 9:45:51   
madjanca
joj vem kako je.. dostikrat je nisem imela tudi do 6 mescev. ampak vedno sem je bila na koncu vesela, saj sem vedela, da se vsaj nekaj dogaja. sicer sem se v zadnjih parih letih navadila, da je user posted image pri meni čudež in sem jo lažje prenašala takrat, ko sem jo dobila.

glej s pozitivne strani: sedaj lahko začneš nove boje, ker boš spet štela lahko cikel od začetka user posted image

pa si jo drugače dobila naravno ali s pomočjo zdravil?

pri meni pa še nič novega. po klomidu me bolijo jajčniki za znoret, user posted image pa bo ta mesec verjetno prehitela dogajanje. se me že začenja pms, mozoljavost, napihnjenost in urna prebava...

Pikapoka1980 pri tebi se že kaj dogaja??

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 145
11.5.2016 9:46:30   
Katriss
Živjo punce, jaz bom ta mesec še enkrat na seznamčku, ker je menstruacija že mimo in naslednje ne pričakujem 29.5. Upam, da ne bo spet prezgodaj, kot je bila sedaj, da se vse skupaj preveč ne premakne. Imam namreč nekaj načrtov za to poletje, ko bi bilo res super, da ne bi krvavela vmes... Tudi moj partner se sedaj že kar pogosto sprašuje, zakaj nama še ni uspelo...
Ovulacijske in nosečniške teste pa tudi jaz naročam iz ebaya, zaenkrat zadovoljna. Ovulacijski testi mi kar pokažejo črtice, nosečniški mi ni še nikoli pokazal lažne črtice, tako da mislim, da so ok in bistveno cenejši kot pri nas.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 146
11.5.2016 11:04:34   
Sandyy
Punce se javljam kaj je blo pr ginekologinji. No saj se mi je zdelo da neki je narobe in ja mam Cisto pri desnem jajcniku in je velika 44mm kar veliko aneee ma bomo ze preziveli :) sem pa mela verjetno 2... in je ena ze pocla....

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 147
11.5.2016 11:10:30   
Pikapoka1980
Hellou punce! Jaz sem na čakanju, dnevi kar hitro minevajo in se res skušam čim bolj oddaljiti od teh misli a žal ne gre :) Res je, da se nisem nič kaj dosti javljala, a sem vas skoraj vsak dan prečekirala.
Počutim se ok, tistih klasičnih predmenstrualnih sindromov, predvsem vzkipljivost in nervoze ne občutim, tudi kožo na obrazu imam še lepo, brez mozoljev :) me pa zelo bolijo prsi in zjutraj mi je bilo ta teden, v ponedeljek in danes neki slabo, kot da me sili na bruhanje in v ustih veliko sline, ja pa lulat sem šla danes tudi že 4x...ne vem, kaj točno to pomeni a vse dobro vemo, da je to lahko tudi oblika PMS :) No, to je moje izčrpno poročilo, pa da vidimo zdej, kaj se bo iz tega izcimlo :)

Držim pesti za vse nas in vam pošiljam veliko objemčkov!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 148
11.5.2016 11:14:33   
mimi_ka
No še ena, ki je ta mesec prvič natočila testke it ebaya user posted image tudi jaz sem kar iz britanskega naročila, ker je krajši rok dostave in sem včeraj že dobila, danes pa začnem testirat user posted image bomo videli kak bo rezultat.
Držim pesti za vse, ki čakamo user posted image ta mesec. Res nas je nekam malo, ampak to je verjetno dober znak user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 149
11.5.2016 11:19:56   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Punce se javljam kaj je blo pr ginekologinji. No saj se mi je zdelo da neki je narobe in ja mam Cisto pri desnem jajcniku in je velika 44mm kar veliko aneee ma bomo ze preziveli :) sem pa mela verjetno 2... in je ena ze pocla....

Sandyy, super, da si ugotovila v čem je problem. Kaj pa ti je rekel G glede te ciste? A jo bo treba odstranit z operacijo al zgine sama? Upam, da se bo čim prej uredilo.

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?