|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
11.5.2016 11:23:56   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

Hellou punce! Jaz sem na čakanju, dnevi kar hitro minevajo in se res skušam čim bolj oddaljiti od teh misli a žal ne gre :) Res je, da se nisem nič kaj dosti javljala, a sem vas skoraj vsak dan prečekirala.
Počutim se ok, tistih klasičnih predmenstrualnih sindromov, predvsem vzkipljivost in nervoze ne občutim, tudi kožo na obrazu imam še lepo, brez mozoljev :) me pa zelo bolijo prsi in zjutraj mi je bilo ta teden, v ponedeljek in danes neki slabo, kot da me sili na bruhanje in v ustih veliko sline, ja pa lulat sem šla danes tudi že 4x...ne vem, kaj točno to pomeni a vse dobro vemo, da je to lahko tudi oblika PMS :) No, to je moje izčrpno poročilo, pa da vidimo zdej, kaj se bo iz tega izcimlo :)

Držim pesti za vse nas in vam pošiljam veliko objemčkov!

Pikapoka1980, upam da to ni PMS in da znakci napovedujejo nekaj drugega, veliko lepšega user posted image držim pesti! user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 151
11.5.2016 11:28:35   
Allstar
Sandyy super, da si šla in super, da so odkrili razloge. Upam, da te čimprej pozdravijo.

Pikapoka1980, ti si zdaj na vrsti za lepo zeleno barvo na seznamčku, tako da upam, da so ti znakci pravi znakci user posted image .

Joj punce, samo še ta cikel imava (ali pa še enega), če slučajno ne uspe, pa na preglede. Po eni strani sem vesela in me je prenehalo živcirati, po drugi strani pa me malo strah vseh pregledov in postopkov, če bodo potrebni. Še vedno imam upanje, da mogoče ne bo potrebe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
11.5.2016 11:34:41   
Pikapoka1980
Ja, tudi jaz upam, da so to ta pravi znaki :)
Seznam z največjim veseljem obarvam v zeleno user posted image user posted image user posted image

Allstar zdej je pa tako, ker veš, da sta samo še dva kroga ali eden, bo uspelo, ker se že sproščaš! Tako, da samo gaaaas :)

Mimi_ka kako pa ti?

Madjanca a ti čutiš kej?

Pa še eno tehnično vprašanje..kako označite imena, ko na nekoga konkretno naslavljate sporočilo? Vsem vam se obarva, ko vpišete ime, meni se pa ne :) sem pač malo blont :)

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.5.2016 11:38:31   
Veronique
Pikapoka1980 to se pa zaenkrat obetavno slisi, upam, da zacnes z zeleno user posted image (za ime pa zgoraj kliknes "krepko" in potem med tista dva "oklepaja" napises ime)

Pri meni je bil O test vceraj spet negativen in mi je vse skupaj malo cudnouser posted image glede na moje kratke cikle (27, vcasih celo 28 dni) bi morala O nastopiti danes, torej bi bil vceraj ali en dan prej zeloo pozitiven test. Pa nic. Ali sva jo ze zamudila, ker sem prepozno mogoce zacela ali pa se pride. Upam, da je druga opcija prava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 154
11.5.2016 11:39:55   
Bibabuba12
Dobila sem jo naravno, hb mi ni bilo treba se dodatno jest kakih tablet. Drugace pa se sploh ne obremenjujem, ker ze zdaj vem, da naslednjih par mesecev bo itak cela stala glede user posted image in je ne bom mela redne. Ze prej sem mela na vec kot 30 dni, tako da zdaj bom ziher mela celo zmesnjavo. Edino kar upam je, da je ne bom dobila okoli poroke, ker si resnicno ne zelim se s tem ukvarjat na porocni dan avgusta. Ampak z mojo sreco bo ziher takrat pricurljala. user posted image Drugace pa ostajava na istem, ne bova poskusala zanosit. Zaenkrat bo moral mulo bit edincek, sploh po tej zadnji izkusnji. user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.5.2016 11:48:31   
mava1975
Veronique...tu je več možnosti... lahko imaš ovulacijo z zamudo in bo kasneje, lahko si jo že imela, lahko ti jo test sploh ne zazna, o tem pravi tudi Pušenjak, pa mislim da Janchek tudi ni pokazalo...vseeno bodi pridna, da ne zgrešiš...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.5.2016 11:50:22   
mava1975
Bibabuba 12, zakaj ne poskusiš s pitjem plahtice... moja prijateljica ima menstruacijo le 2 x na leto, odkar pije plahtico jo ima vsak mesec...je vsaj naravnno

Neposredna povezava do sporočila: 157
11.5.2016 11:57:48   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Pikapoka1980 to se pa zaenkrat obetavno slisi, upam, da zacnes z zeleno user posted image (za ime pa zgoraj kliknes "krepko" in potem med tista dva "oklepaja" napises ime)

Pri meni je bil O test vceraj spet negativen in mi je vse skupaj malo cudnouser posted image glede na moje kratke cikle (27, vcasih celo 28 dni) bi morala O nastopiti danes, torej bi bil vceraj ali en dan prej zeloo pozitiven test. Pa nic. Ali sva jo ze zamudila, ker sem prepozno mogoce zacela ali pa se pride. Upam, da je druga opcija prava user posted image

Meni testi 3 mesece niso pokazalo O. Ne vem, a sem bila jaz kriva, ali so mogoče bolj občutljivi in mora biti več hormona (delala sem fist sign). Prejšnji mesec pa sem delala lepo redno, vsak dan okoli 12, s testi iz ebaya in so mi lepo nakazali in pokazali. Ravno takrat sem šla tudi na pregled in mi je še ginekolog potrdil, da je ovulacija bila ravno mimo. Priporočam, da jih začneš delati že 9 ali 10 dan cikla in potem redno dokler ti ne pokaže.

Mene je skrbelo, da mogoče nimam O, ampak se je pokazalo, da je s tem vse ok user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.5.2016 12:15:41   
Veronique
Mogoce bi res mogla drugi mesec zacet prej testkat ja :)
Jaz mislim, da z O nimam problema (1x sem uspesno zanosila + se potem na pregledu po SS mi je ginekoginja rekla "evo, ovulacija je mimo") tako da pomoje jih imam.
Se bom naslednji mesec bolj resno zraven spravila, se dobro, da imam toliko testovuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.5.2016 12:17:16   
Bibabuba12
Zaenkrat ne nameravam jemati nicesar, ker ni nobene potrebe po tem. Ker ce ne nameravava delat na otrocku mi je celo ljubse, da jo mam manjkrat. user posted image Poleg tega pa vem, da imam na desnem jajcniku cisto, ki je bila na zadnjem UZ velika 6 cm, tako da tole zagotovo ne bo pomagalo k rednim ciklom. Grem junija spet k tej ginekologinji, ko pridejo rezultati brisa pa mi bo takrat povedala, ce rabim it na kak postopek zaradi te ciste ali ne. Glede na to, da ne nameravam zanosit, upam da ne bo treba, ker nimam nobene zelje po bolnici in zdravnikih. Za letos je blo dovolj. user posted image

Pikapoka1980 tole bodo tapravi znakci, drzimo pesti!user posted image

Allstar drzim pesti, da uspe pred vsemi postopki, ze v tem krogu! user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 160
11.5.2016 12:20:51   
Katriss
Meni je rekla zdravnica, da če imam redne menstruacije, imam tudi redne ovulacije, da je to zagotovo. Danes sem začela piti krvomočnico, sem si čaj še v službo vzela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
11.5.2016 12:21:58   
Janchek81

Jaz nikol nism zaznala O ... sm mislla, da mam LH hormon tok nizek, no pa ni držal ... pač enim ne pokažejo testi pravilno ...
Tko, da ... polagam ti roko na srce, ne delej jih več .. jaz sem mela še iz tujine CB O test, ki ti kaže smajlije, utripajoč smajli in ne-utripajoč smajli ( vrhunec O ), ki pa mi ni nikol pokazal ...
Pa sem trenutno v 21T nosečnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
11.5.2016 12:51:03   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

Allstar zdej je pa tako, ker veš, da sta samo še dva kroga ali eden, bo uspelo, ker se že sproščaš! Tako, da samo gaaaas :)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Allstar drzim pesti, da uspe pred vsemi postopki, ze v tem krogu! user posted image

Hvala Pikapoka1980 in Bibabuba12, upam, da vajine besede držijo user posted image . Samo...po mojem se zdaj še bolj obremenjujem, ker vem da se nimam kaj obremenjevat in da se takrat, ko se ne obremenjuješ, ponavadi prime, hahahahaha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
11.5.2016 12:53:18   
katjesss
Janchek81 ze na polovici user posted image super

Katriss nocem te sicer v slabo voljo spravljat, pa tudi ni receno, da je pri tebi tako kot pri meni, ampak tudi jaz imam redne menstruacije, pa mi je G na UZ v casu ko bi morala prit O ugotovil, da ne pride do O - in da imam PCO ...do takrat sem tudi mislila, da ce imam redne M, da pol tudi O mora prit...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 164
11.5.2016 12:53:38   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

Meni je rekla zdravnica, da če imam redne menstruacije, imam tudi redne ovulacije, da je to zagotovo. Danes sem začela piti krvomočnico, sem si čaj še v službo vzela user posted image

Meni je pa moj prejšnji G rekel, da tudi če imam redne M, ni nujno, da imam ovulacije, lahko da se jajčece ne sprosti. In da naj delam od zadnjega dne M pa do 1 dne naslednje M redno O teste.
Potem pa sem še izvedela, da O testi zaznajo povišanje hormona lth, kar je tik pred O, ni pa nujno, da potem pride do sprostitve jajčeca.....svašta.....in da edino sigurno, a je prišlo do sprostitve ali ne, je merjenje bazalne temperature.
Tolko o tem, kako zakomplicirana bitja smo user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 165
11.5.2016 12:56:45   
mava1975
Točno tako, tudi če imaš redne menstruacije ni nujno da imaš ovulacijo

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.5.2016 13:07:02   
Ashatan
O je verjetno pri nas sedaj mimo, predvidevam no, glede na to da je nekje 16 dan. Se koncentriram na to, da ne bom že spet začela vsaki dan odštevati naslednjih 14 dni in se spraševati kako in kajuser posted image
In na vago sem danes stopila. Po verjetno 6 mesecih. Tega res ne bo smela storiti. Grozno.

Neposredna povezava do sporočila: 167
11.5.2016 13:18:31   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

Tole pa žal ne bo držalo ... velik punc ma redne M pa majo policistične jajčnike, ... user posted image Jaz poznam vsaj 3 take ...

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 168
11.5.2016 13:36:35   
Bibabuba12
Sama se za dolocene ginekologinje sprasujem kako za boga so koncale medicinsko fakulteto, ce naokoli trosijo take bedarije, da kar glava boli, ko jih slisi! Kot da je medicinska fakulteta en hobi faks in jo je tako lahko naredit.user posted image Isto mnenje mam za ginekologinjo, ki mi je trdila, da sem dva tedna po ss (do katerega sploh ni prislo, ker je bila nosecnost neznane lokacije) ponovno noseca in da mi je zato HCG narastel preden je sploh prisel do negativne vrednosti po ss. Se UZ mi ni hotela nardit in pogledat. Ne, ker sem kao spet nosca in je se prehitro, da bi se kaj videlo. Zato pa je trajalo cel mesec, da sem dobila ustrezno zdravljenje in da sem po dveh mesecih koncno bila ok. Katastrofa, res. Eni niso vredni naziva zdravnika.

Neposredna povezava do sporočila: 169
11.5.2016 18:24:49   
Katriss
Hvala vsem, da ste mi to povedale. Jaz sem bila prepricana, da je tako, kot mi je rekla zdravnica. Ni sicer mi tega rekla ginekologinja, ampak splosna zdravnica, sem ji pa seveda verjela in bila lepo mirna. No, zdej pa res vec ne vem, pri cem sem... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 170
11.5.2016 22:23:52   
Veronique
Danes sem ponovno naredila O test in je bil negativen, kaksno presenecenjeuser posted image sem se odlocila, da sem zdaj zakljucila z njimi za ta mesec. Prej sem razmisljala in sem bila aprila pri G ravno ta cas cikla v katerem sem zdaj in mi je povedala, da je ovulacija mimo. Tako da sem skoraj prepricana, da sva jo zamudila in da sem ta krog out. No, se ne bom sekirala, bomo pa naslednji mesec bolj pridni in bom zacela prej testkat. Kaj pa se je en mesec cakanja, ce ze cakas toliko krogov prej user posted image (malo heca, da se spravim v boljso voljo)

Punce, tiste ki imate policisticne jajcnike. A to vam je G na rednem pregledu povedal, ko vam je delal ultrazvok ali je to se kaka posebna preiskava?

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.5.2016 7:31:34   
Janchek81

Danes sem ponovno naredila O test in je bil negativen, kaksno presenecenjeuser posted image sem se odlocila, da sem zdaj zakljucila z njimi za ta mesec. Prej sem razmisljala in sem bila aprila pri G ravno ta cas cikla v katerem sem zdaj in mi je povedala, da je ovulacija mimo. Tako da sem skoraj prepricana, da sva jo zamudila in da sem ta krog out. No, se ne bom sekirala, bomo pa naslednji mesec bolj pridni in bom zacela prej testkat. Kaj pa se je en mesec cakanja, ce ze cakas toliko krogov prej user posted image (malo heca, da se spravim v boljso voljo)

Punce, tiste ki imate policisticne jajcnike. A to vam je G na rednem pregledu povedal, ko vam je delal ultrazvok ali je to se kaka posebna preiskava?

Če te že tok zanima glede O se ti bolj splača riskirat mal več dnarja in en mesec it na krvnega, da ti preverjo LH hormon .. sam sem pa prepričana, da imaš O, sam pač testi ti tega ne zaznajo, tko k pr men niso ...

Neposredna povezava do sporočila: 172
12.5.2016 7:38:33   
Ashatan
Ob rednem user posted image vsaki drugi dan, skozi ves cikel, se ne more nobena O zamuditi, pa ravno težko delo to menda ni, ne za nas, za naše partnerje pa verjetno še malo manj user posted image user posted image .
Vsaki drugi dan in ne vsaki dan je pa priporočljivo za to (povedano v ambulanti za plodnost), da niso moški spermiji pregosti ali preredki. Če so spermiji recimo pregosti, si to lahko predstavljate točno tako, kot bi gledali v ribogojnico, ko so ribe ena preko druge in ne morejo nikamor plavati, ker nimajo prostora ena mimo druge in se samo zaletavajo. Zato tudi ni ravno neka pametna ideja, ko moški reče, bom jih "šparal" do X dneva, da jih bo veliko na dan O, ker jih je lahko preveč in imajo samo gužvo, storilnost pa nikakva. Kontra je seveda s prepogostimi odnosi in preredkimi spermiči.

Neposredna povezava do sporočila: 173
12.5.2016 8:04:22   
madjanca
Hehe no ravno tole sem govorila jaz s svojo ginekologinjo.. in je rekla, da moski na dan proizvedejo miljon semencec in da tudi vsak dan ni nic slabega user posted image

Tko da midva kdaj cel teden zaporedoma pa potem dva dni ne in tako naprej user posted image

Sva pa prisla do skupnega zakljucka, da poskusiva se naslednji mesec, ko imam se clomid in ce ne uspe, greva na oddih vsaj do jesni...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.5.2016 8:49:16   
Ashatan
Ti naši "navadni" giniči ponavadi bolj malo vedo, so pa večji strokovnjaki za kakpne druge zadeve. V amb. za neplodnost potem ponavadi marsikaj novega izvešuser posted image
Bolj poanta mojega posta je pa bila, da tole lovljenje O, da je ja ne bomo zamudile......če vsaki drugi dan, ker res vsak dan morda tudi več ni za nas, saj nismo več najstniki in brez stresa in obveznosti user posted image , pa se O zagotovo nikoli ne zamudi.

Madjanca, ponavadi rata ravno v času pavzeuser posted image

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 12.5.2016 8:51:47 >

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?