Nina33
|
Oj! Najini pobje niso krščeni in tudi punca ne bo. Sem pa videla, da v Pikapolonici krstna oblačila ponujajo . Aventovega soparnika nimam/ne poznam, se počasi (psihično ) pripravljam na gosto hrano pri punci, a zaenkrat nisem dlje od "ne bom komplicirala" , bom kuhala za vse enako, le zanjo bom pač pred finišem proč vzela. Začela bom itak z rižem/krompirjem pomoje, bom pa verjetno tudi njej dajala sadje kmalu prek "cucljalnika"... no, "kmalu", ko bo kaj sadja na vrtu Jantarno ogrlico imamo nekje, sem jo kupila za drugega. Koliko je pomagala, ne vem, je pa lepa, ja Prejšnji ni imel kakih težav z izraščanjem pa sem kar pozabila nanjo. Spanje se je pri nas vmes malo popravilo, pa spet skvarilo, tko de... ves čas so neke "faze" zgleda Prejšnji teden je bila drugič cepljena, samo zadevo je prestala s kratkim jokcem, jo je brat potolažil zgleda (tudi njega smo končno uspeli cepiti tudi proti OMR, me je že resno skrbelo) in tudi kasneje ni bilo nobene reakcije - sem vesela. Punca pa pridno raste in se redi, čeprav ni neka "bunkica" (ima/imela je 6250g in 64cm). Vreme je krasno, končno se tudi meni zdi, da je poletje res z ovinkom - morje smo tudi že rezervirali, gremo julija, v prikolico. Uživajte na soncu!!!