Nina33
|
Oj! Morje je pri nas v planu, ja, tam ob koncu šole/pouka, če bo le šlo (zdravje, vreme, avto...) in mogoče (če bodo finance dopuščale) še 1x avgusta... Otroškega hotela tut jaz ne poznam, ampak... jaz nobenega hotela ne poznam Midva sva oba bolj kamp-človeka in otroci tut, le da zdaj najamemo ta veliko prikolico, ker s sotorom ne gre več/trenutno (smo bili, ko je bil tretji sine star 7 mescev v prvo, čez leto dni v zadnje, ne gre več, premali avto, če ne drugega , in ko bodo večji, bo spet lažje ). Zadnji dve leti smo tudi za prvomajske šli, v mobilno hišico, ki je drgač super zadeva, le draga ko žafran (v predsezoni pač ne). Mi bi morali imet 2. cepljenje prejšnji teden, pa sta z najmlajšim spet neki zbolela (on je spet hropel, ona niti ne, je imela pa sluhovod malo vnet, oba z malo povišano T°, bomo, če bo sreča, drug teden cepili). Proti vročini je tudi naša P dala paracetamol svečke. Držim pesti, da jih ne boste/bomo rabili . Slini se najina pikica že dva meseca ko nora, v usta gre itak vse, roke bi bile skoz tam (kako je težko drugim dopovedat, da naj je ne šlatajo za roke, ker jih potem takoj v usta nese, z vsem kar je na njih.... ), zob pa ne pričakujem še vsaj 2-3 mesce ne, so jih vsi dobili šele po šestem mesecu, čeprav so se vsi slinili ko polži že mesece prej Pri 18-20 tednih je spet en poskok v razvoju drgač, "sitnost" in "zahtevanje" mame je mogoče od tega? Drgač pa - že katera kaj goste hrane dodaja? Mari je polno dojena, ji ne mislim ničesar ponujat še vsaj dober mesec, čeprav nas gleda prav debelo in cmoka z usti zraven, ko jemo. A se mi zdi še zgodaj, še vedno jo občasno črviči (žal tudi poliva še, tukaj bi gostejša hrana "pomagala") in pa tudi ponudba sveže zelenjave bo takrat že boljša (kao ). Kako imate pa ostale porihtano, kakšni so plani glede GH? Lep, čeprav oblačen dan vsem!