Nina33
|
Čestitke vsem za prvo mini svečko, kako gre hitro, še malo pa bodo vsi decemberčki že en mesec stari Dojenje nama lepo gre, je pa res, da ni prva in nisem niti pričakovala kakih zapletov. Polivanja je zadnje dni malo manj, tudi kolik, jo pa še vedno plini matrajo. In tudi jaz bi za krče krivila vit. D kapljice, če bi jih ravno takrat začela dajat, pa jih (še) nisem, tako da... pomoje poslabšajo zadeve, niso pa samo te kapljice krive za to. Proti krčem ji dajem lekarniške kapljice, za mikrofloro pa Waya LGG. koliko tea dobi pa ne vem, ker rada polije ravno takrat Cebela321, čišča je lahko krvava (občasno in ne veliko) tudi več kot 6 tednov, sploh če dojiš in/ali si veliko "na nogah" so take krvavitve čisto "pričakovane". Vseeno omeni na pregledu pri G. Zabica000, upam, da ste kaj bolje Dude in stekleničk nima(mo), nisem imela pri nobenem. Za pit imamo kasneje lončke, ki "ne polivajo". Pričakujem pa, da bo začela počasi roke intenzivno tlačit v usta (kar tako, ne samo ob "hudi" lakoti ), a po mojih izkušnjah je/bo to samo faza, ki sama od sebe kar hitro mine.In tudi ne bom vlekla prstov iz ust, jih je cuzala že, ko je bila še v trebuhu, naj jih kar ima, raje to kot dudo - nimam izkušenj, a se mi zdi, da zna bit odvajanje težko. In ko smo (kao) že pri tem: tudi ne bom mislila, da bo dobila prvi zob pri dveh, treh mesecih, čeprav vem/pričakujem, da se bo slinila ko polž - ker gre vse (ne samo roke) v usta na "preverjenje", se slino zgolj "splakuje" usta, da ni preveč svinjarije not . Prvič sem bila zihr, da bo zdaj, zdaj kak zob ven pokukal... no, sej je, čez pol leta Lep dan vsem!