|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decemberčki 2016
26.7.2016 21:24:25   
Zabike
Anibani tukaj sem nasla link z odgovorom na tvoje vprasanje, http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=8287429 verjamem, da bo tudi pri vajini puncki vse vredu!

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.7.2016 9:15:22   
lastovica
Jaz tudi mislim, da bo vse ok. Telo že najde rešitev, pa verjtno te bodo tudi sedaj bolj spremljali in urgirali v primeru morebitnih težav. Sicer pa še vedno se lahko izkaže drugače na pregledu v porodnišnici, tako da ne se preveč sekirat, ampak poskušaj čim bolj uživat. user posted image

No, naša je pa danes že od zjutraj zelo živahna...me na vse konce brca. user posted image Komaj čakam, da mine še tele 14 dni, da gremo na morfologijo. K sreči imam ta teden na šihtu ogromno dela, tako da mi čas hitro mine.

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.7.2016 10:00:53   
Anibani
Zabike Hvala, takoj ko sem izvedela sem pogledala kaj o tem piše na internetu vendar me je takoj minilo saj so ene napisale da so o tem prebrale same črne scenarije... Mi je pa ginekologinja povedala kakšne so lahko posledice tega da sta v popkovini samo 2 žili namesto 3. Bom pa seveda počakala na ponedeljek ko grem na pregled in bo tam povedal točno kako in kaj saj je zdravnik ki je usposobljen za to... Lastovica tudi naša je zelo živahna že od zjutraj in potem čez bolj proti večeru ko je ura že 11 ona pa še rogovili... :) so pa zelo prijetni občutki ko takole začutiš premikanje v telesu... lep pozdrav vsem in hvala za podporo

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.7.2016 10:18:26   
Zabike
Anibani tukaj je bilo isto vprasanje kot si ga postavila ti, postavljeno ginekologu, ki je odgovoril, da v primeru da je bilo z vsemi drugimi organi na morfoloskem pregledu vse vredu, potem ni razloga za skrb. Nic se ne sekiraj, je pa vedno najboljse it tudi po drugo mnenje, samo ne sekiraj se.

Jaz gibe ponavadi cutim zvecer, vceraj jih je tudi moz cutil, ker je dojencek imel prav serijo mocnih brcik :). So kateri od vas napovedali drugacen spol na nuhalni kot na morfologiji? Jaz bi ze rada prebarvala sobico in si ne upam :).

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.7.2016 22:14:27   
Anibani
Tudi pri nas je zurka... pri meni se na nihalni ni videlo zdaj pa je posumila na punčko. En nasvet glede barvanja sobe... ni potrebno da pobarvas modro ali roza. Uporabi nevtralne nežnejse barve ki jim potem lahko dodaš še kakšno barvo.

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.7.2016 22:53:32   
Zabike
Anibani ne bo cela roza ali modra, vecinoma bela, s kremno roza tam kjer bo postavljena posteljucai :), pohistvo pa imata tudi fantka v sobicah belo in bo ta otrokec tudi imel enako. Meni ni vsec dosti barv in tudi ne, da je vse v eni mocni barvi (npr. Cela sobica modra, roza, zelena, rumena :s) ali pa, da so potem razlicni stili v razlicnih sobah :). Tako, da bi isto naredila kot so fantovske sobice,s kanckom nezno roza ali pa nezno modre :).

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.7.2016 9:43:05   
lastovica
Mogoče lahko uporabiš tudi kakšne stenske nalepke....jaz sem na spletu gledala neke zvezdice, ki jih v paketu dobiš v treh različnih velikosti. Ko se jih naveličaš, jih enostavno odstraniš...

Sicer sama sploh ne vem, kako bi sobico pobarvala...za pohištvo sem se odločila, da bom dala narest komodo pa eno malo večjo omaro v kombinaciji lesnega dekorja in bele barve, tako da dejansko lahko stene pobarvam kakor želim...je pa res najbolje, da kakor koli se pobarva, da so odtenki nežni, tako kot sta že predhodnici povedali.

Jaz sem itak tehtnica po horoskopu in odločanje je moj večni problem...če bom imela samo dve stvari na razpolago, pa bom že v dilemi, kaj šele, da jih imam več user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.7.2016 10:17:08   
Zabike
Heheheh saj na koncu bos izbrala najlepsi med dvema :) (ko bo sila) :)), jaz imam pri fantkih v sobah nalepke od Nici :), izgleda kot da je narisano :), toplo priporocam, samo jih je dosti razlicnih hehe, naj rajsi tvoj partner pogleda, da ne bos v dilemi :). Hecam se, ampak res komaj cakam morfologijo, da bomo vidli kdo se skriva v hiski :)

Neposredna povezava do sporočila: 458
28.7.2016 11:12:41   
Anibani
No midva s tem ne bova imela težav saj imava zaenkrat svoje stanovanje ki meri 30 kvadratov in bo otrok spal v svoji posteljici v najini spalnici in bom samo kupila ali pa naredila par likov in bo to to da vsaj malo okrasim sobo... No v tako majhnem stanovanju nama zaenkrat nič ne manjka saj imava v načrtu čez nekaj časa če bo le priložnost pri nas doma graditi hišo....

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.7.2016 13:56:46   
tincy83
Pozdravcek iz obale user posted image
Ze dolgo se nisem nic oglasala..trenutno na dopustu..uzivam zadnje dni pol pa spet delat ..kako pa vi kej na delu..do kdaj nameravate delat?zadnje dni opazam ogromno trebusckov -rodna letinauser posted image
Drugace pa tudi mi nestrpno cakamo morfoligijo..da moja cebela zve ali bo bratec ali sestrica user posted image
A je katera prav iz obale ?lepo poletje in nosecnost vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.7.2016 17:53:52   
Zabica000
Zivjo. Jaz sicer nisem iz obale, sem pa kakih 20min voznje oddaljena, vendar trenutno s partnerjem ziviva v lj. Tudi jaz zakljucujem z dopustom, jutri zadnji dan, vendar bomo se kaj sli v avgustu, ker nam morja ni nikoli dovolj. V tem tednu-19 sem zacutila prve gibe in itak je to za prvo nosecnost nekaj tako waw. Cez 14 dni imamo morfologijo in jo tudi jaz komaj cakam. Sicer veva da je fantek, vendar ga komaj cakava videti. Lp vsem

(odgovor članu tincy83)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.8.2016 7:55:51   
Anibani
Živijo! Včeraj sem imela pregled oz. drugo mnenje v porodnišnici. Vse kaže dobro saj je ginekologinja rekla da se je druga žila lepo prilagodila na nosečnost im imam spet pregled v mesecu septembru. Drugače je bila zurka v trebuhu saj otrok ni bil pri miru... Sem pa na bolniški do začetka porodniške čeprav pravijo da nekateri zdravniki nebi posvečali temu toliko vendar glede na moje delovno mesto je predlagala bolniško.

(odgovor članu Zabica000)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.8.2016 9:57:11   
lastovica
Super novica Anibani user posted image Samo da je vse ok...

Naša je pa včeraj tako močno brcala, da sem brce celo čutila, če sem dala roko na trebuh...torej, vsak dan je močnejša user posted image

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.8.2016 9:36:11   
tincy83
Zabica000 skoda..no jaz sem drugace iz kopra..po 3 tednih dopusta se je bilo tako tezko spet privadit na delo..ampak bom spet kej sla v septembru saj me caka se selitev in kup stvari..pestro leto bo :) ..kako pa vi kej prenasate nosecnost..brzike pa je najboljs cutit ane :) lp

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.8.2016 12:06:36   
Kraljica Mama
Hello.Tudi jaz pišem direkt iz plaže...super je čutit brcike...uf kak je lepo ☺
Vročino še kar prenašam,se bolj zadržujem v senci,malo se namočim v morju in zaplavam,veliko tud počivam in spijem veliko vode in naravnih sokovuser posted image ..

(odgovor članu tincy83)
Neposredna povezava do sporočila: 465
8.8.2016 9:51:22   
Lenčka83
No po dolgem času se tudi jaz javlam. Nimam dobrh novic iz morfologije in ostalih pregledov. Imam zelo zelo malo plodovnice in to ni nič kaj obetavno. Poleg tega imam še krvavitve in ne vejo iz kje naj bi bilo iz materničnega vrata. Včeraj zvečer oz. ponoči sem zelo krvavela šla na urgenco no po tem v porodnišnici ,ker sem v 21 tednu in ne dobim drugega kot pregled srčka, ki še vztrajno bije in odgovor da itak nimajo kej naredit in da zaradi tega ni potrebno hodit sredi noči. Tako me pošlejo domov. No seveda celo noč še malo krvavim sedaj se mi umirja.

Sem pozabla napisati, da je bil plod normalno razvit za gestacijske tedne kljub zelo premalo plodovnice. Tako, a sedaj bijem bitko in upam da se mi do drugega tedna stanje spremeni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kraljica Mama)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.8.2016 10:02:45   
Kraljica Mama
Lenčka83...držim pesti zate in tvoje malo bitjece.držita se in čuvajta user posted image

(odgovor članu Lenčka83)
Neposredna povezava do sporočila: 467
8.8.2016 10:26:40   
lastovica
Lenčka83 tudi jaz držim pesti, da bo kljub vsemu vse ok in da bo malo bitjece še naprej veliki borec/borka

Jaz imam pa jutri morfologijo, upam na najboljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
8.8.2016 15:00:18   
Rdeca
Lencka83 vse dobro ti želim.
Morfologija je za mano, vse je super in sem si zelo oddahnila. Končno lahko začnem z nakupovanjem. Ker je to prvi otrok in niti nimava kje kaj rabljenega dobiti, morava vse kupiti in bo kar pestro, ker je vse te opreme res veliko. Se že veselim. Lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 469
9.8.2016 12:09:48   
lastovica
Ekola...prišla iz morfologije...zaenkrat vse bp. Je sicer bolj suhe postave, ampak baje ni nič narobe. user posted image Mogoče so to malo geni, ker tudi jaz sem bila baje bolj suhe sorte. Je pa še vedno deklica...sedaj imam pa ponovno pregled čez pet tednov, ko bom mogla dat kri za sladkor. user posted image

(odgovor članu Rdeca)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.8.2016 10:03:46   
Anibani
Lenčka83 držim pesti da dobiš bitko in bo z otrokom vse v redu... Jaz se počutim v redu mali razgraja vsako jutro in večer tako da mi ni dolgčas... Imam pa 22 pregled za nosečniško sladkorno tako da bomo videli kako in kaj bo pokazalo... Uživajte v nosečnosti in čim manj zapletov vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 471
11.8.2016 10:56:10   
Zabike
Lenčka83 vse dobro vama zelim z malo kepico in stiskamo pesti, da se razvije naboljse iz vsega.

Vse ste ze imele morfologijo, cestitke vsem za lepe rezultate. user posted image Jaz jo imam komaj 30.8 :(, danes pa sem polnih 20 tednov, takrat bom 22 tednov in 5 dni, plodek pa je bil na prejsnem uz vecji se za en teden. V katerem tednu ste jo ve imele?

(odgovor članu Anibani)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.8.2016 17:38:07   
Rdeca
Morfologijo sem imela v 23.tednu in se je vse lepo videlo in velikost je ustrezala tednom. Danes sem na žalost zagledala prvi striji, sem bila čisto iz sebe, ker se res pridno mažem zjutraj in zvečer, a očitno ima tu dednost prste vmes.

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.8.2016 18:53:39   
Kraljica Mama
Hojla..jaz sem pa bila v 22.tednu na morfologiji in je vse okuser posted image
Sem zelo vesela user posted image ...dobimo pa se enega fanta user posted image

(odgovor članu Rdeca)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.8.2016 8:29:10   
Zabica000
Jaz sem imela morfologijo v 22.tednu in je bilo vse ok. Mali je precej zivahen, je kar prevale delal. Za trenutek smo ga gledali tudi 4d. Tako lepo je ze vse vidno. Na slikici ki sem jo dobila drzi roke kot decek s piscalko od rtvja in se smehlja :). So me pa zacele na polno napadati strije, povsod kjer je mozno, razen po trebuhu, ampak itak nimam kaj... Lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?