|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decemberčki 2016
17.6.2016 16:01:36   
Zabike
Pozdravljene punce! user posted image ste ze izbirale kaj imena za male kepice? user posted image

(odgovor članu Zabica000)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.6.2016 18:42:01   
lastovica
To pa user posted image moz je reku, da za fanta on izbira in da bo Maks, za deklice imam pa v igri imeni Maja, Mija, ceprav sta mi vsec tud Sofija in Luna. Ti imas ze izbrana?

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 352
17.6.2016 19:43:34   
Zabike
lastovica srecnica na kvadrat user posted image . Midva bova pocakala, da vidiva kaksnega spola je bebika in ce je fantek sva v temi :), ce bo puncka pa bo ati imel nalogo iskat, ker sem jaz za najina fantka izbirala in reeees si zelim, da bi on zbiral, ker meni je dosti imen zelo lepih, ampak jih ne bi dala najinemu otrokecu in sem non stop v dilemi :). Komplikator na kvadrat - VEM user posted image .

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.6.2016 20:40:16   
lastovica
No, ja kakor za koga. Jaz bi raje za fantka kakšno drugo ime, ampak moj vztraja pri tem. Se mi zdi, da je Maks trenutno kar pogosto ime. Sicer pa mislim, da bo tista končna padla, ko bo otrok na svetu in dejansko mu bova točno ime določila potem po občutku, da mu bo res pasalo. user posted image

Sem pa nekako bolj za takšna vsakdanja imena, ne kakšna nova, ko niti ne veš, kako se sploh črkuje. Že če pomislim na moj dekliški priimek, ki je zelo redek, sem ga mogla skoraj vedno ponovit, pa še črkovat, na koncu je blo pa včasih itak nekaj tretjega. Nočem, da bi imel otrok pri že pri imenu take težave. user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.6.2016 20:43:45   
Pelkaa
Jaz sem tudi bolj za klasična imena, za fantka sta nam všeč imeni Marko in Nejc, za punčko pa Eva ali Maja. Bomo videli, kaj bodo povedali na morfologiji user posted image !

Evo pri meni se je slabost umirila, z veseljem končno jem. Najraje imam sladoled z breskvami...mmmmm user posted image !
Edino kar me sedaj matra je zategovanje in bolečine s spodnjem delu trebuha, še posebej ko pokašljam ali kihnem.

Trebušček se že kar lepo pozna, tako da skoraj ne morem več skrivat user posted image !

Joooooj punce komaj čakam, ko se bodo začele prve brce. Ker je zame to prva nosečnost, bo to popolnoma nov občutek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 355
21.6.2016 15:01:05   
Zabica000
Jaz imam rok konec decembra, trenutno sem v 14T in se mi trebušček že kar pozna... Ravno danes me je sodelavec diskretno vprašal, če sem mogoče noseča, ampak sem se nekako ognila odgovoru... Tako da zgleda, da ne bom mogla več dolgo skrivat. user posted image Glede imena, nekaj jih imava v mislih, vendar bova počakala na rezultate testa, ki jih dobiva drug teden, kjer bo tudi znano katerega spola je. Takrat bova začela z razkrivanjem novice in izborom imena. Tudi zame je prva nosečnost in kot Pelkaa komaj čakam, da bom začutila kakšno gibanje v trebuščku pa da bo vse ok in bom lahko ponosno oblekla ozko majčko user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.6.2016 15:43:36   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Pelkaa

Jaz sem tudi bolj za klasična imena, za fantka sta nam všeč imeni Marko in Nejc, za punčko pa Eva ali Maja. Bomo videli, kaj bodo povedali na morfologiji user posted image !

Evo pri meni se je slabost umirila, z veseljem končno jem. Najraje imam sladoled z breskvami...mmmmm user posted image !
Edino kar me sedaj matra je zategovanje in bolečine s spodnjem delu trebuha, še posebej ko pokašljam ali kihnem.

Trebušček se že kar lepo pozna, tako da skoraj ne morem več skrivat user posted image !

Joooooj punce komaj čakam, ko se bodo začele prve brce. Ker je zame to prva nosečnost, bo to popolnoma nov občutek user posted image

Malce se bom novembrka umešala med decembrke :) Sem na istem kot ti, prva nosečnost in kooomaj čakam prve brce. Sem pa noseča 18t. Aja pa lepa imena imata v izboru. Brezčasna imena

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 357
21.6.2016 15:45:46   
mava1975

IZVIRNO SPOROČILO: Zabica000

Jaz imam rok konec decembra, trenutno sem v 14T in se mi trebušček že kar pozna... Ravno danes me je sodelavec diskretno vprašal, če sem mogoče noseča, ampak sem se nekako ognila odgovoru... Tako da zgleda, da ne bom mogla več dolgo skrivat. user posted image Glede imena, nekaj jih imava v mislih, vendar bova počakala na rezultate testa, ki jih dobiva drug teden, kjer bo tudi znano katerega spola je. Takrat bova začela z razkrivanjem novice in izborom imena. Tudi zame je prva nosečnost in kot Pelkaa komaj čakam, da bom začutila kakšno gibanje v trebuščku pa da bo vse ok in bom lahko ponosno oblekla ozko majčko user posted image

Zabica000 sem sicer januarka, a si ti šla na NIPT test, če te lahko vprašam v katerem tednu si ga šla delat?

Neposredna povezava do sporočila: 358
21.6.2016 15:55:34   
Zabica000
Mava1975, šla sem delat nipt v 13T. Šla sem v Medgen v LJ. Če se odločaš za ta test, ti jih priporočam, so res strokovni in vedno kaj delajo pa ful časa si vzame dr da ti vse razloži, rezultate pa čakaš nekje 10-12 dni. LP

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.6.2016 15:56:54   
mava1975
Super. Saj vas redno berem in se mi je zdelo, da si napisala, da si šla delat. Sem se že odločila, da grem v Medgen, ker sem bila že pri njih pred leti na genetskem testiranju...hvala za info...vse lepo vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 360
21.6.2016 18:02:52   
lastovica
Meni se pa zaenkrat še nič kaj dosti ne pozna, mogoče če bi me kdo videl pozno popoldne, bi lahko kaj posumil, dopoldne je pa še vse skrito... user posted image Občasno pa tudi jaz čutim raztezanje trebušnih vezi, pa kakšno bolečino v predelu jajčnikov.

Sem pa danes končno dočakala NS in rezultati so super. Nosna kost je vidna, rokici sta obe, nogici tudi, NS je 1,6. Ne bom pa delala nobenih nadaljnjih preiskav, recimo NIFTY ali pa DHT. Za spol pa tudi nisva spraševala, če se morda vidi, ker sva se kar odločila, da bo to novoletno presenečenje.

Sicer pa tudi jaz komaj čakam brcike, glede na to, da imam rok čisto zadnja med decemberčki, se bom najdlje načakala. user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.6.2016 12:18:34   
Kraljica Mama
Pozdravljene.

Tudi mi smo imeli že dva ginekološka pregleda in nuhalno svetlino. Vse je dobro user posted image
Zdaj čakam na prve premike, čeprav se mi zdi, da sva se že ''božala'' user posted image
Spola še ne vemo. Meni je všeč ime za fantka Marcel, Florian, Lionel, Nal in Soni. Za punčko pa Kim, Dalia, Laura, Tara, Medeja, Melanja, Melisa, Nejla user posted image ...zdaj pa kak katero paše tudi k priimku.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
23.6.2016 14:07:53   
Zabike
Pozdravljene nosecke :). Tudi mi smo imeli danes nuhalno. Datum so nam prestavili iz 31.12 na 28.12 in po dveh fantkih sedaj pricakujemo puncko user posted image . Sva se kar malo v soku :), se bova morala prav naucit, kaj se pocne s punckami :).

(odgovor članu Kraljica Mama)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.6.2016 15:47:09   
lastovica
Predvidevam, da ne bo tezav, ker bos od vsega zacetka rastla z njo. user posted image

Recimo, jaz se z majhnimi otroki drugih sploh ne povezem...nekako sem bolj zadrzana, vem pa da s svojim se bom. Ker enostavno bova skupaj od zacetka in se bova skupaj razvijala in rastla.

No, tako je moje mnenje.

Kraljica Mama tudi tvoj izbor imen mi je vsec...

Me pa punce zanima, ce ste se ze kaj odlocale, katero vrsto plenic boste uporabljale - za enkratno uporabo ali pralne? Jaz sem se ze pred casom odlocila za pralne, prebrala kup forumov, mnenj in sem nekako kar navdusena nad tem user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.6.2016 16:12:52   
Zabike
Kraljica Mama najkrajse ime iz tvojega seznama za fantke ima moj soncek :). Mi bomo uporabljali za enkratno, pamperske so mi bile zakon, nas 22 mesecnik pa se je znebil plenick in zdaaaaj uzivamo, ko ritka diha :)

Neposredna povezava do sporočila: 365
23.6.2016 17:30:11   
Kraljica Mama
Zabike, ja pa iii, lepo ime ja Nal user posted image .
Kje ste bile pa na nuhalni? Jaz sem bila pri Dr.Pelkic Ksenija user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.6.2016 17:34:58   
Kraljica Mama
Hvala lastovica user posted image
Sicer so mi bile pri prvi nosecnosti vsec drugacna imena, zdaj pa se mi je izgleda okus spremenil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
24.6.2016 9:47:48   
Pelkaa
Dekleta jaz pa imam manj prijetno vprašanje. A ima katera oz. je imela v prejšnjih nosečnostih težave z vaginalnimi vnetji? Se mi zdi, da se jih kar ne morem rešit, non stop srbi in peče, zdravil pa se itak ne sme uporabljati... Sedaj si pomagam s kamiličnim čajem in kapljico kisa ter z olivnim oljem, vendar ne pomaga ravno najbolje. Moja G je pa trenutno na dopustu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
24.6.2016 10:15:09   
Zabike
Canesten lahko uporabljas. Sploh v drugem trimesecju, ce si ne bos pozdravila, lahko da bo se huje (lahko pa da tudi ne bo) . Ni pa fajn ze zaradi poroda, ker si ob vnetju boj nagnjena k raztrganinam. Pojdi v lekarno, tak ti bodo farmacevtke svetovale. Mislim pa da ni to nic tragicnega :)

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.6.2016 10:18:18   
lastovica
Jaz imam samo povečan izcedek, sicer pa mi je G rekel, da Canesten ne pomaga in mi je predpisan zdravilo na recept Gyno-Daktarin (http://www.krka.si/sl/zdravila-in-izdelki/zdravila-na-recept/gyno-daktarinvaginalneglobule/1334/#title). Ampak v navodilih je pisalo, da v prvem trimesečju ni priporočljivo jemat, ker snovi lahko vseeno prehajajo skozi sluznico, tako da sploh nisem vzela. Je pa to 7 tablet za vstavit, torej 7 zaporednih noči zdravljenja.

< Sporočilo je popravil lastovica -- 24.6.2016 10:19:01 >

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.6.2016 10:24:36   
Zabike
To sploh ne poznam :). Saj si ze v drugem tromesecju :). Ce si rekla, da srbi in pece, potem ni samo povecan izcedek :/.

Neposredna povezava do sporočila: 371
24.6.2016 10:25:56   
Zabike
Joj lastovica :) oprosti :). Sem mislila, da ena in ista pise :). Oprosti :))).

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.6.2016 10:38:51   
lastovica
ni panike user posted image

(odgovor članu Zabike)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.6.2016 12:32:41   
Kraljica Mama
Pelkaa...jaz sem imela v 1.nosecnosti vnetje,ampak ne pekoce.Ginekolog mi je svetoval Canesten krema v tubi in je pomagalo zelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
24.6.2016 21:18:59   
Petra1980
Lepo pozdravljene!!!!

Noseča sem prvič pri 36 letih. Moj G mi je povedal, da imam rok 23. 12. 2016, na NS pa 27. 12. Who's right?
A ima katera dobre izkušnje s Porodnišnico Ljubljana? Ali katera obiskuje ambulanto za patološko nosečnost v ljubljanski porodnišnici?
A je normalno, da me je strah non stop? V glavi se mi vrti najbolj grozen, črn scenarij.
Pravijo, da sem panične narave. Mogoče res.
Imejte lep vikend in lep sobotni praznik, Dan državnosti!!!
Čaoooo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?