mojamiška
|
Ja midva sva zaradi slabih izkušenj raje še tiho, čeprav teško ampak še 1 teden bomo počakali. No moji že vejo, ker sta me mojedva v petek zahaklala, da zdej pa naj že povem kdaj mam rok al pa naj grem k zdravniku, ker neki ni ok, da mam tak trebuh no pa sm povedala, tko da sta bla full vesela. tamala zve pa naslednji teden po nuhalni. je le težje razoložit otroku v primeru, da bi šlo kaj narobe. Men se zdi 6t kr mal velik med pregledoma, v prvi n so em spremljal na 3t, dobr sm bla rizična to je res ampak ostale pa baje na 4-5, zdej so vse neki zamaknil, šparajo tam kjer ni treba. Danes sem šla v laboratorij dat kri in vodo, sva se prou nasmejala k sm vprašala, če mi bo kej krvi pustil, mislim, da je napolnil 5 epruvet Jaz sem imela v četrtek prevgled v 10t5d in je bil pregled že čez trebuh. Zmedena sem za tvojega dragega, faca. A Elevit zapira? Ker jst opažam, da me tut prebava heca, pa niti pomislila nisem na to. Danes se prav slabo počutim, slabo sem spala, glava me boli, komi čakam, da spokam domov.
|