RE: Novemberke 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Inod -> RE: Novemberke 2016 (17.3.2016 10:57:58)

Živjoo.

Pridružuje se vam še ena novemberka. [sm=bravo.gif]

[sm=rozacrtici.gif] smo videli že en teden pred izostankom menstruacije. Razlog testa so bile težke in zelo boleže prsi ( niti po stopnicah nisem upala hodit v hitrem koraku). Potem je prišla pa še ogromna utrujenost.. Sem prvič nosečka.
ZM: 16.2.
PDP/ po mojih izračunih 23.11.
Prvi pregled imam 13.4., torej ravno v času 8 tednov.

Čestitke vsem [sm=nosecka.gif] na forumu. Po prvem pregledu ( ki je sicer svetlobna leta daleč :( ) pa upam da tudi v skupinici na facebooku.

mika13 -> RE: Novemberke 2016 (17.3.2016 11:45:53)

Trolik, super, da boš preverjala podatke in materinske! Tudi sama sem še v eni skupini odkar imam hčerkico in mi je bilo auper tako. Smo si vse pomagale, se skupaj veselile in bodrile v težkih trenutkih. Smo pa imele tudi me eno članico, ki je sliko enega otroka kar posredovala naprej po fb. Odtakrat smo naredile "čistko", da smo v skupini samo še tiste, ki smo aktivne in je spet super. Fb je lahko pozitivna ali negativna stran tega. Sem pa definitivno za previdnost, saj je danes na svetu žal preveč čudakov. :(
Joj, veliko vas ima že drug teden preglede, jaz pa komaj 29. Ampak počasi bo... ;)

trolik4 -> RE: Novemberke 2016 (17.3.2016 12:33:43)

Sem adminka v eni drugi skupini iz prve n, pa tut res pregledam profil, da je resnicen in da ima dejansko toliko starega otrocka.
To kar se je pa sedaj zgodil me je pa tak sokiral, da sm se odlocla tu zaostrit pogoje :)
Js mam tut sele 4.4.pregled [sm=smiley13.gif]

minime84 -> RE: Novemberke 2016 (17.3.2016 14:05:23)

Jaz imam sedaj, 21.3 pregled [sm=bravo.gif] glede na ZM bom komaj 5t6d, upam da se bo videlo kaj konkretnega. Vseeno dvomim, da bom ze zdaj dobila materinsko knjizico. [sm=zmeden.gif]. Dnevi se pa se kar vlecejo. Ceprav mi vsi govorijo, da gre v drugo cas hitreje, nimam takega obcutka.
Drugace pa, cestitke vsem novim [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

minime84 -> RE: Novemberke 2016 (17.3.2016 14:06:22)

Aja se to, ima se katera tezave s spominom in koncentracijo?

Inod -> RE: Novemberke 2016 (17.3.2016 14:10:45)

Jaz predvsem s koncentracijo. In v kombinaciji z utrujenostjo sem ko megla v službi glede dela :(... teden že dolgo ni bil tako dolg do vikenda :)

Špeli25 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (17.3.2016 18:32:30)

Babike,eno vpra[sm=smiley13.gif]sanje....test je pokazal [sm=rozacrtici.gif] ,slabo se pocutim,M nimam... Sem danes se 1x nardila in ni nic pokazalo.... Delala sem pa first sign... ?????

minime84 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (17.3.2016 18:54:58)

Za sigurno, naredi se clear blue digital. Bos takoj vedela, pri cem si. Se najbolj ziher je pa krvni test. Pa baje se testi lahko samo lazno negativni, lazno pozitivni pa ne.

lmatejal -> RE: NOVEMBERKE 2016 (17.3.2016 19:09:19)

Špeli25 vsekakor naredi test clearblue digital. Jaz sem delala najprej z baby check mini in je kazalo tako svetlo črtico, da nisem vedela ali je ali ni. S CB pa + in 3+. Testiraj po kakšnem tednu izostanka menstruacije, takrat boš 100% prepričana o pravem rezultatu.

Tajaa_ -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 9:28:26)

Tudi jaz ti svetujem, da narediš z digitalnim. Čeprav so teli listki tudi zanesljivi. Jaz sem zdaj v drugo naredila samo s tem trakcem in je pokazalo N v 30 sekundah 😊

ŽABBY -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 11:57:03)

heeelp

jaz sem danes tako napihnjena da mislim, da me bo vsak čas razneslo....,

nisem bila na wc...že dva dni....ima kdo kaksen pameten nasvet...kako naj se mi ta zaprtost.....odpre? [sm=smiley13.gif]

...jogurt ne pomaga, sadje niti,.....suhe slive namočene v vodi, mi ponavadi niti.... kaj lahko probam?

Hvala za vsak nasvet

trolik4 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 12:00:16)

Donat, coca cola?

A je mela katera preeklampsijo v prvi n?

minime84 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 12:18:10)

Jst sem mogla v prvi N jemati tablete za zelezo in ker so me zelo Zapirale, sem vsak dan lila Donat. In vsako jutro sem na tesce spila kozarec mlacne vode. Mi je ful pomagalo.
Sem imela pa tudi preeklampsijo in sem mogla 14 dni pred rokom na urgenten CR.

trolik4 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 12:35:00)

Kk se pa zdej pocutis? Js sm jo mela v prvo, sm lezala zadn mesnc v bolnici ampak mi niso nc zdravl in so mi sprozl 1 dan po roku.
Vceri mi je pa pritisk zvecer ful narastu pa srce zacelo nabijat in je trajal 4 ure da se je umiril. In mi je cudn, ker sm brala da se ponavad pojavi po 20.tednu..da bi ze tak zgodi se pojavla

Anonimen -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 13:46:41)

Aaaaa punce meni se mesa!!! [sm=zz_dance.gif] Ze nekaj dni sem imela nosecniske znake (bolece prsi, vnete dlesni, herps se mi je naredil) in sem rekla nic...pa nardim test in evo jo rahlo rahlo, a vidno crtico. Ponovim test nekaj ur kasneje in crtica se zmeraj tam. Sem sla kar v dm po CB digital in ga ju3 zjutraj nardim. M cakam sele v ponedeljek...me je pa to totalno presenetilo, doma mi kravzljata zivcke 1 letna dvojcka, ki sva ju dobila s pomocjo IVF-a in evo zdej....aaaa noro. Bi pa rada bila se nekaj casa anonimna, upam da me boste razumele. Ajaaas PDP sem si izracunala 30.11. 
[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

ŽABBY -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 13:53:43)

čestitke...pa dobrodošla med [sm=nosecka.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aaaaa punce meni se mesa!!! [sm=zz_dance.gif] Ze nekaj dni sem imela nosecniske znake (bolece prsi, vnete dlesni, herps se mi je naredil) in sem rekla nic...pa nardim test in evo jo rahlo rahlo, a vidno crtico. Ponovim test nekaj ur kasneje in crtica se zmeraj tam. Sem sla kar v dm po CB digital in ga ju3 zjutraj nardim. M cakam sele v ponedeljek...me je pa to totalno presenetilo, doma mi kravzljata zivcke 1 letna dvojcka, ki sva ju dobila s pomocjo IVF-a in evo zdej....aaaa noro. Bi pa rada bila se nekaj casa anonimna, upam da me boste razumele. Ajaaas PDP sem si izracunala 30.11. 
[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 14:19:53)

Hojla punce, jaz pa se od vas poslavljam. Sem imela zjutraj pregled in ni bilo utripa, nic ni zrastlo tako da me v zacetku tedna caka tabletka.

zvezdica007 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 15:03:16)

Isabella* zelo mi je žal[sm=smiley13.gif]
Vem kako se počutiš...samo naprej v novo akcijo..tako sem si jaz govorila...tudi ginekologi so me lepo potolažili..upam da se čimprej pobereš...
Za vse ostale [sm=nosecka.gif] pa upam da na prvih pregledih zveste samo dobre novičke..tudi mene že precej črviči kako bi[sm=zmeden.gif]

mika13 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 15:10:18)

Isabella, žal mi je. :((( Ampak naj te to ne potre preveč. Držim pesti, da bo naslednjič vse ok. ;)
Zdaj je pa še mene malo strah, glede na to, da drugih znakov nimam, razen zeeelo napihnjenega trebuha. :(

Za zaprtje pa definitivno donat. Segrej si ga, da bo mlačen in ga spij na tešče.
Glede na zaprtost, lahko pričakuješ da te bodo obiskali tudi hemeroidi. Jaz sem jih dobila v 1.nosečnosti 14dni pred rokom, pa nisem imela težav z zaprtostjo in od takrat se jih ne rešim prav. :(

vekybel -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 15:19:21)

Isabella
zelo mi je žal, res sem šokirana. Glavo gor in korajžno naprej. Vse dobro ti želim. [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif][sm=angel.gif]

Mene je tudi malo strah. Upam da o vse vredu za vse nas [sm=nosecka.gif].
Druače kako ste [sm=nosecka.gif]?
Javljajte takoj ko pridete iz pregledov in potem lahko katera naredi seznamček PDP.

Za zaprtost pa topel donat.

Anonimna
sigurno si noseča. Cestitke.

Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 15:35:31)

Hvala vam punce[sm=smiley36.gif]
Ne morem reci, da nisem zalostna in sokirana ampak sem nekako pricakovala tak razplet in se bila morda malo pripravljena. Upam, da to cimprej mine in da lahko grem veselo naprej, v nove boje. Morda pa mi bo naslednji cudez namenjen[sm=smiley27.gif]

Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 15:36:41)

Vrjamem, da bo na vasih pregledih vse kot mora biti!! Vas se definitivno pridem kaj pogledat[sm=bravo.gif]

vekybel -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 20:14:13)

Bravo [sm=bravo.gif] Isabella, tako se govori. Rada imam take pozitivne ljudi. Pa da nam javiš ko se zgodi čudež ok!!!!!

Kdaj se dobi materinska knjižica? Zdej grem pogledat od mojega sina.

vekybel -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 20:21:40)

Sem pogledala in prvi zapis in prvi pregled je bil 6/7 teden.

Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 20:46:25)

Hitro se dobi, meni je ze sestra prve podatke ze vpisala in potem me je G razocarala z novico. Tako da je ostala v moji kartoteki in me caka za naslednjic[sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>