Isabella* -> RE: Novemberke 2016 (22.3.2016 19:21:05)
|
Punce, meni se srce trga in sploh nevem pri čem sem. V petek sem imela pregled pri svoji G, ki ni videla utripa (6t3d) in plod je bil manjši in je vse skupaj ''''zaostajalo'''' za 3dni. Vrečkica je bila velika 11mm, plod pa 3mm a brez utripa. Takoj mi je povedala, da naj nimam preveč upanja in mi dala napotnico za bolnišnico za pregled + ultrazvok in najverjetneje splav s tabletko, ker naj bi šlo za zamujeni splav. Tako sem imela pregled še na ginekologiji kjer pa zdraviku ni bilo jasno kaj že delam tam, da je še vse skupaj prehitro in da nosečnosti ne bi prekinjali tako zgodaj, sploh, ker je zaželjena. Takrat naj bi bila 7t0d, GV je zrastla na 14mm, ploda pa naj sploh ne bi videl, ker naj bi imeli slabši ultrazvok kot moja G, ki je morda zaradi tega videla kaj več (?!?!). Vse skupaj bi naj ustrezalo 6t4d, torej spet 3 dni zadaj. Sedaj imam ponovno kontrolo čez prbl. 1 teden. Na spletu sem brala, da naj bi bilo 100%, da ne bo nič, ko je plod velikosti 7mm in je brez utripa oz ko je GV vrečka velika 22mm. Nevem ali se meni zdi vse skupaj čudno ali moja G vidi kaj, kar drugi ne? Čisto sem na dnu, sploh ker sem se psihično že na vse pripravila, si pogledala kako potekajo stvari, zdaj pa moram spet čakaaat in se mi zdi, da imam skozi neko lažno upanje in bom potem samo še bolj razočarana. Moja G mi je omenila, da bi sicer lahko prišlo do kasnejše vgnezditve ampak da je to na tako redna perila 27-28dni praktično nemogoče. Sicer so mi tudi CB digital vedno ''''zaostajali'''' za 1teden pri tistih tednih ampak nevem, če je to povezano. Ima morda katera kako idejo ali pa podobno izkušnjo?[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|