RE: NOVEMBERKE 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (18.3.2016 20:47:28)

Malo nevmesno, kako dolgo moram cakati, da spet probama? 2 cikla?

zvezdica007 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (19.3.2016 7:59:28)

Isabella to je odvisno od vrste splava..jaz sm mela abrazijo pod narkozo in po tem priporocajo da pocakas vsaj tri cikluse..ceprov je meni ginekolog reku na prvem pregledu po splavu da je vse vredu in da loh kr zacneva...po splavu s tableto pa mnde lahko kar takoj zacnes saj je ta splav kot simulirani spontani splav...meni je ratalo po abraziji v drugo..upam da vama tudi kmalu[sm=smiley1.gif]
Materinsko naj bi se dobilo ko se slisi utrip in vidi da je zarodek..jaz je nazadnje nisem dobila ker so ze na prvem pregledu vidli,da najbrz nebo nic..
Upam da bo tokrat drugace..[sm=smiley1.gif]

Gisela -> RE: NOVEMBERKE 2016 (19.3.2016 10:19:54)

Aaaaaaaaaa tudi jaz se vam pridružujem!!! Danes zjutraj sem bila najsrečnejša oseba na celem svetu :). Najprej sem naredila clear blue navadni test in ker mi tisti plusek ni bil 100% sem hitro naredila še digitalnega. Sploh ne vem zakaj kupujem tiste navadne, pri digitalnem vsaj ni dileme in takoj veš ali si noseč ali ne :).
Cikel imam ful dolg (34 dni) in imam po tem izračunu PDP cca 27.11.
Komaj čakam, da se po prvem pregledu pridružim na fbku.

tan3ita -> RE: NOVEMBERKE 2016 (19.3.2016 15:59:08)

Isabella* zelo mi je žal! Želim ti, da čim prej zagledaš plusek.

Mene pa zanima, če še ima katera rjavi izcedek? Jaz sem ga spet dobila. Zdaj je bilo 2 tedna mir.Danes pa se je spet pojavil. Sem pa v 7t 4/7. Upam, da bo vse vredu.

Srchy -> RE: NOVEMBERKE 2016 (19.3.2016 20:02:55)

Punce, meni se tudi pojavljajo grozne težave z zaprtostjo in napihnjenostjo in posledično pridejo hemoroidi...

Kaj to pritiskanje in napetost na wc-ju ne morejo nič škoditi ali vplivati, recimo da bi povzročilo splav? Vem, da sem preveč paranoična, ma te dni mi je grozno pri odvajanju, ne gre ne naprej, ne nazaj in zadaj me vse boli :/

vekybel -> RE: NOVEMBERKE 2016 (19.3.2016 22:06:28)

Srchy
mislim da nič ne vpliva pritiskanje na splav, ker splav po neki moji logiki je povezan s tem da telo odbije nekaj kar ni vredu. Nekatere nosečke ko še ne vejo da so noseče marsikaj počnejo in je vse vredu na koncu.

tan3ita
jaz hvala bogu nimam izcedka. Odvisno kdaj si zanosila?? Morda je še od vgnezditvene.

Gisela
čestitke in dobrodošla. Javi ko boš opravila 1.pregled.

Isabella
mislim če imaš tabletko, da lahko drug mesec greš v akcijo. Vprašaj sestro ko ti bo dala recept ali G.

Srchy -> RE: NOVEMBERKE 2016 (19.3.2016 22:41:52)

hvala ;)

Anonimen -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 9:46:11)

Aaaaa...naredila sem danes zjutraj se digitalni CB in ja....sem noseča!!! Noro 😊😊😊 Moram priznat, da me je malo strah kako bo vse potekalo. Dvojčka bosta imela novembra 20 mesecev, skrbiva za njiju sama, ker je vsa žlahta 100 km stran. Sam saj bo, ne?

Bom poskusila prebrat poste za nazaj, da bom malček bolj na tekočem 😊 s fb-jem bi pa se za enkrat počakala.

Kako ste ostale? Jaz sem ze napihnjena...itak mi je ostalo nekaj trebuha od prejšnje nosečnosti, tako da se mi zdi, da sem ze ogromna. Pa danes sem odprla pomivalni stroj in je bila notri neoprana posodo...tako mi je obrnilo želodec 😀 radosti so se že začele.

Isabella... bravo za tak odnos!!! [sm=bravo.gif]

Lepo nedeljo vsem!

.pikica -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 13:32:37)

Jaz sem vstopila v šesti teden in nobenih znakov, razen izostanka MP.
In seveda digitalni test je pokazal plusek.
Saj se nič ne pritožujem nad tem, samo me pa malo skrbi, če je vse ok in
se pikica lepo razvija.
Kako pa se drugače kaj fejst pazite, mislim pri delu?
Uživajte na sončku.

Tajaa_ -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 15:04:44)

Pri meni so se pa že začele slabosti. Bruhanja hb (še) ni. Zvečer je najhujše. Isto je bilo pri prvi N. Izcedek imam tudi jaz povečan, ampak je bel, nič krvi ali kaj podobnega.

Anonimen -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 17:29:41)

Se ena nosecka tukaj, pdp 22.11 zaenkrat se anonimna, za fb bo se cas

Inod -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 17:34:42)

Tudi pri meni so se ta ta vikend začele slabosti,predvsem ob tem da mi je hrana začela smrdeti. Tudi na wc hodim ful pogosto, ponoči tudi do 3X, kar prej nikoli nisem. Obvezno je tudi vsakodnevno popoldansko spanje 😴 [sm=smiley1.gif]

Inod -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 17:36:11)

In čestitke vsem novim[sm=nosecka.gif]

zvezdica007 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 17:54:06)

Joj tut jz sm se prejšnji teden pisala,da nimam nobenih nosecniskih znakov..zdej se je pa začelo..manjše slabosti in zelo občutljive prsi..skor da nemorem več spat na trebuhu[sm=smiley13.gif]
Da ne govorim o nenormalni utrujenosti in zaspanosti..zunaj tak lep sonček, jaz bi pa kar spala in spala...[sm=smiley1.gif] najbrž je zraven še malo spomladanske utrujenosti [sm=smiley36.gif] pa to čakanje na sredin pregled me tudi malo zdeluje...[sm=smiley1.gif]

Špeli25 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 19:59:32)

Evo, pa se poslavljam od vas :( SS :( zelim vam lepo in prijetno nosecnost, srecno do konca [sm=duda.gif]

tarika.m -> RE: NOVEMBERKE 2016 (20.3.2016 20:07:33)

Jaz sem isto...6t pa se nic znakov razen napihnjenosti in bolecih prsi [sm=smiley13.gif] tut mene skrbi malo ce je vse ok,ampak probam ne mislt na to in pozitivno razmisljam [sm=smiley1.gif]

Mal_ -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 7:25:58)

Živijo novembrkee :) da se še jaz priključim.
Zm: 15.2.
Pričakujem nekje v sredini novembra.. Pričakujem pa 1. in sem zelooo vesela.

Drugače pa imam od dneva izostanka pa do danes huuude prebavne motnje, driskam v eno, pa tudi želodec me matra.. Ravno včeraj pa sem ugotovila, da nolpaze nosečke ne bi smele jesti! Sem jih takoj pustila z rok haha

tjasakp -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 7:38:10)

jutro punce!

Isabella* in Špeli 25, zeeelo mi je žal [sm=smiley31.gif] kar pogumno naprej!
Moram pa reč, da si nisem mislila da je SS tako pogost pojav [sm=zmeden.gif] ko vidiš statistiko 10 % se ti zdi to zelo malo, dejansko pa ste nas že 4 zapustile, če se ne motim, kar pa postane kar velika številka [sm=smiley13.gif]
Še en objem vsem in srčno upam da se bo tu zaključilo [sm=smiley1.gif]

Meni še kar veselo dela slabo cel dan, ostaja pa nekje na enaki ravni, tako da zgleda da se bom bruhanju izognila [sm=bravo.gif] bi pa zaradi teh slabosti neprestano jedla, to je edina stvar ki pomaga[sm=smiley36.gif]
so mi pa na veliko veselje moža joške precej že zrasle v zadnjem tednu [sm=jezicek.gif] počasi bo treba it v šoping za kak nov modrc [sm=smiley36.gif]

je pa tudi zame kooončno prišel teden pregleda, ampak imam občutek da se bodo ti zadnji dnevi do četrtka še zeeelo vlekli

Mal_ -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 7:39:48)

Vidim, da imate kar hitro preglede.. Me je narocila sele 22.4., kar pomeni skoraj 10.teden.. :)

tjasakp -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 8:19:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Mal_

Vidim, da imate kar hitro preglede.. Me je narocila sele 22.4., kar pomeni skoraj 10.teden.. :)

menda naj bi bil prvi pregled med 8 in 10 tednom, kar pomeni, da je to ok [sm=smiley1.gif]
jaz bom na dan pregleda 8t 2d, torej 9. teden..
sem bila pa v prvi nosečnosti na pregledu že v 7. tednu, zaradi blage krvavitve ampak je bilo potem vse ok.
tan3ta, mislim da je bilo nekaj podobnega kot pri tebi, najbrž zaradi širjenja maternice

aja, pa išias sem fasala[sm=smiley13.gif]
grrr, že tako zgodaj, zna se pa vlečt vse do poroda sem brala [sm=zmeden.gif] ampak hvalabogu je v zelo blagi obliki, samo v ritnici me špika, včasih malo šepam ampak načeloma se da.. skrbi me, kaj bo kasneje[sm=zmeden.gif]

aja, pa dobrodošle vse nove [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]

in tiste, ki vas skrbi da nimate znakov, bodite srečne, jaz v prvi nosečnosti tudi nisem imela nobenega, žal mi pa očitno v drugo sreča ni naklonjena[sm=smiley36.gif]

Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 9:42:03)

tjasakp nekje sem po tujih straneh brala, da je procent okoli 20% za SS v prvih 3 mesecih (v tisti tabeli je zgleda razdeljeno po tednih) - torej se vsaka 5 nosecnost konca s SS. Res velika stevilka ampak je to se vseeno taka tabu tema in se ne govori dovolj o tem pa potem ne vemo kako je to v praksi res pogosto.
Mene danes caka pregled se 1x in nato dalje. Vrjamem pa, da mene (in tudi vse ostale) kmalu cakata [sm=rozacrtici.gif] in lepa nosecnost polnih 9mesecev[sm=bravo.gif] pridem pa vsekakor javit, ko zagledam plusek[sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 16:41:21)

Še ena nova se javlja.
Danes sem zagledala II.

ZM: 16.2.
PDP po mojih izrčunih: 29.11.
Starost: 26
Št. otrok: 0 - 1. nosečnost

tan3ita -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 17:50:39)

Živijo punce in dobrodošle vse nove [sm=nosecka.gif]!

Jaz sem danes bila na pregledu zaradi rjavega izcedka in je hvala bogu za zdaj vse vredu. Pikica se lepo vidi in tudi srček lepo utripa pa slišali smo ga kako lepo bije. Prva slikica je že v albomu. :)
Dobila sem tablete dabraston in spasmex za vsak slučaj.
No prejšnjič sem jamrala, da nimam nobenih znakov. Zdaj mi je 5 dni skupaj slabo in to čez celi dan.

Tjasapk ni mi znala povedati od česa je rjavi izcedek. Tako, da upamo samo na najboljše.

Speli25 zelo mi je žal!

Punce čuvajte in božajte svoje trebuščeke!

minime84 -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 20:01:57)

No pa sem jo dobila, materinsko knjizico namrec in 1. slikico malega fizolcka. Odleglo mi je pa zelo. Zdej pa se 34 tednov do pdp [sm=bravo.gif]. Jutri bom dopolnila 6 tednov in se je ze vse lepo videlo. Mi je pa ze dva dni skoooos slabo, noro. Nisem navajena tega in se pocutim kar malo zanic. Tako da grem kar spat.
Cestitke vsem novim pluskom [sm=bravo.gif].

Mal_ -> RE: NOVEMBERKE 2016 (21.3.2016 20:05:16)

Ooo, cestitam!:D
Upam, da ste sedaj pomirjena, da bo nosecnost potekala res v najlepsem redu :)
Tudi jaz ze koooomaj cakam ta moj prvi pregled, pa me caka se nekaj tednov.. Me moj tolazi, da bo to hitro mimo, pa mu nekako tezko verjamem[sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>