tjasakp -> RE: NOVEMBERKE 2016 (15.3.2016 14:31:18)
|
vedno več nas je, super [sm=bravo.gif] danes sem bila na zdravniškem pregledu za službo, v medicini dela, in takoj prvi sestri, ki je vzela kri, povedala da sem noseča, pa je kljub temu vzela vzorec in vodo sem dala. Drugi, ki je gledala oči, pljuča in ekg srca nisem niti omenla ker se mi je zdelo da na te preiskave nosečnost ja ne vpliva... pol pa pridem k zdravnici in čim sem rekla da sem [sm=nosecka.gif] je rekla ''a potem pa ne bomo nič delali'' ?! pa da če sem omenla sestram da sem noseča, da ki krvi in vode ne bi bilo treba dajat ker me itak spremlja ginekolog, in da pihanje za kapaciteto pljuč ni lih najboljše v nosečnosti zaradi podtlaka..nisem razumela kaj je hotela povedat. ampak je bilo vse ok. mi je pa zanimivo da kako sestre ne vejo, da če si noseč, so postopki drugačni?! valda nisem prva nosečka ki je prišla na tak pregled[sm=smiley29.gif] ne vem sicer kaj bi drugače zdravnica še delala, ustavila se je na polovici nekega vprašalnika, takoj ko sem rekla da sem [sm=nosecka.gif][sm=zmeden.gif] eh be, na podlagi preiskav, ki pa sem jih naredila, je vse ok [sm=bravo.gif] edino me je opozorila že sestra da se bo lahko v krvi pokazal povišan cuker ker sem zjutraj pojedla dva piškota, morala pa bi biti tešča... ampak mi je delalo tako slabo, sem mogla nekaj dat v usta [sm=smiley36.gif] ampak kot sem razumela krvi niti ne bodo gledali zdaj, tako da bo vse ok, ''sposobna za delo'' je bila diagnoza[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|