Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 12:41:16
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Jaz sem si za ta mesec naročila O in N teste na plodnost.si. Cene so res ugodne! Za 10 eur dobim 5 O testov in 7 nosečniških..so tok poceni da sem jih kar malo več vzela Ima katera izkušnje s temi nosečniškimi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 12:42:51
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Jaz sem si za ta mesec naročila O in N teste na plodnost.si. Cene so res ugodne! Za 10 eur dobim 5 O testov in 7 nosečniških..so tok poceni da sem jih kar malo več vzela Ima katera izkušnje s temi nosečniškimi? Jst sm tuki vzela O in N ... N sta mi 2x pokazala kr dve črtici, čez par ur sm dobila O so mi kazal tud čudn ... tud kolegica je bla kr razočarana nad njimi Upam, da bojo tebi v korist ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 12:44:56
|
|
|
|
pikapoka pika
|
ahhh a res? no vseeno jih sprobam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 13:09:47
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H Pozdravljene Čestitke vsem, ki ste že Jaz tudi upam, da bom čez par dni zagledala Tako da Zanima me, kdaj je primeren čas za naredit test? Da ne bom prehitro in bi še bilo negativno. Je to na dan, ko pričakuješ ali še kasneje? Jaz sem ga najhitreje vedno prvi dan izostanka, torej dan po tem, ko naj bi bila M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 13:22:20
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ahhh a res? no vseeno jih sprobam Itak, da jih sprobi ... maybe bojo pa teb v korist .. mene so npr sam zmedl Pa res pred delanjem testa vsaj 2 uri nič ne pij in ne jej...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 13:33:14
|
|
|
|
pikica 4
|
Tejči H jaz sem tudi vedno delala na prvi dan izostanka, držim pesti da bo zeleno Tara90 midva se trudiva za 3. otroka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 13:57:46
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ahhh a res? no vseeno jih sprobam Itak, da jih sprobi ... maybe bojo pa teb v korist .. mene so npr sam zmedl Pa res pred delanjem testa vsaj 2 uri nič ne pij in ne jej... Kdaj se pa delajo , mislim v katerem delu dneva? Kako pogosto, vsaki dan pred predvideno O? Pa pokažejo že prej ali ko je že O nastopila? Ker takrat je ponavadi že skoraj prepozno, treba je pred O več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 13:59:30
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 4 Tejči H jaz sem tudi vedno delala na prvi dan izostanka, držim pesti da bo zeleno Tara90 midva se trudiva za 3. otroka. Midva tudi za 3. Vsakemu od naju tretjega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 13:59:32
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ahhh a res? no vseeno jih sprobam Itak, da jih sprobi ... maybe bojo pa teb v korist .. mene so npr sam zmedl Pa res pred delanjem testa vsaj 2 uri nič ne pij in ne jej... Kdaj se pa delajo , mislim v katerem delu dneva? Kako pogosto, vsaki dan pred predvideno O? Pa pokažejo že prej ali ko je že O nastopila? Ker takrat je ponavadi že skoraj prepozno, treba je pred O več ne smeš delati z jutranjim urinom... Mene so tok zmedl, ker sm včasih mela šibko drugo črtico pol popoldne oz. zvečer je pa ni blo več, drugi dan ista zgodba ... tko, da ... Upam, da bojo teb služili ... dobiš pa zravn navodila ... in boš videla, da piše, da ne delaj z jutranjim in da pred testiranjem vsaj 2 uri prej ne jej in ne pij ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 14:14:00
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ahhh a res? no vseeno jih sprobam Itak, da jih sprobi ... maybe bojo pa teb v korist .. mene so npr sam zmedl Pa res pred delanjem testa vsaj 2 uri nič ne pij in ne jej... Kdaj se pa delajo , mislim v katerem delu dneva? Kako pogosto, vsaki dan pred predvideno O? Pa pokažejo že prej ali ko je že O nastopila? Ker takrat je ponavadi že skoraj prepozno, treba je pred O več ne smeš delati z jutranjim urinom... Mene so tok zmedl, ker sm včasih mela šibko drugo črtico pol popoldne oz. zvečer je pa ni blo več, drugi dan ista zgodba ... tko, da ... Upam, da bojo teb služili ... dobiš pa zravn navodila ... in boš videla, da piše, da ne delaj z jutranjim in da pred testiranjem vsaj 2 uri prej ne jej in ne pij ... Nisem jih jaz naročila. Jaz si BT merim in mi točno pokaže, seveda se pa BT dvigne ko je že O, tako da treba spremljati nekaj časa in potem vidiš vzorec. Samo zanimalo me je pač, kako delujejo, kaj pokaže......dve uri nič jesti in piti, to bi tudi rada videla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 14:14:48
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Ashatan in pikica 4 midva tud delava 3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 14:15:46
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ahhh a res? no vseeno jih sprobam Itak, da jih sprobi ... maybe bojo pa teb v korist .. mene so npr sam zmedl Pa res pred delanjem testa vsaj 2 uri nič ne pij in ne jej... Kdaj se pa delajo , mislim v katerem delu dneva? Kako pogosto, vsaki dan pred predvideno O? Pa pokažejo že prej ali ko je že O nastopila? Ker takrat je ponavadi že skoraj prepozno, treba je pred O več ne smeš delati z jutranjim urinom... Mene so tok zmedl, ker sm včasih mela šibko drugo črtico pol popoldne oz. zvečer je pa ni blo več, drugi dan ista zgodba ... tko, da ... Upam, da bojo teb služili ... dobiš pa zravn navodila ... in boš videla, da piše, da ne delaj z jutranjim in da pred testiranjem vsaj 2 uri prej ne jej in ne pij ... Nisem jih jaz naročila. Jaz si BT merim in mi točno pokaže, seveda se pa BT dvigne ko je že O, tako da treba spremljati nekaj časa in potem vidiš vzorec. Samo zanimalo me je pač, kako delujejo, kaj pokaže......dve uri nič jesti in piti, to bi tudi rada videla Ja vidm da si jh je naročila pikapoka pika ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 14:30:25
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Ashatan in pikica 4 midva tud delava 3. Torej lahko ustanovimo klub Koliko časa sta potrebovali pri prvih dveh? Jaz pa prvega otroka dve leti in zdravljenje mene, potem drugič sem pa 18 mesecev kasneje zanosila od enkrat . Pa bodi pameten, koliko si ploden
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 16:12:53
|
|
|
|
pikica 4
|
Ashatan Pri prvih dveh ni bilo problema, 2 meseca. Pri tretjem pa ne gre tako hitro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 16:28:00
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 4 Ashatan Pri prvih dveh ni bilo problema, 2 meseca. Pri tretjem pa ne gre tako hitro. Kako dolgo pa tokrat traja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 16:37:24
|
|
|
|
pikica 4
|
Ashatan Tokrat pa je za mano 9. krog. Kako dolgo pa pri vas?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 16:52:20
|
|
|
|
Allstar
|
Tejči H za kdaj pa tebe napišemo na seznam?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 16:59:58
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 4 Ashatan Tokrat pa je za mano 9. krog. Kako dolgo pa pri vas? Prvi mesec. Z NL sem KT prenehala jemati, se h G naročila, vprašati če je to sploh pametno početi, ker sem imela že 2 CR, pa lletz odrez materničnega vratu pred letom in pol in nisem najbolj mlada za nosečnost........sem mislila, da bo zagotovo rekla da ni najbolj pametno tole in rešeno. Pa je rekla da lahko in je mož to novico na polno zagrabil Bomo pa videli kako bo, ta bo z drugim partnerjem, tako da je tako spet vse kot da je prvič, ima pa tudi on od prej otroke, tako da ploden je . Pri nama gre bolj za to, da se na nek način "mudi", ker nisva vsaki dan mlajša, ni pa nama neka strašna nuja in stres, ker imava že kup otrok doma . No ,ti delajo več stresa kot tole
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 17:14:46
|
|
|
|
pikapoka pika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Ashatan in pikica 4 midva tud delava 3. Torej lahko ustanovimo klub Koliko časa sta potrebovali pri prvih dveh? Jaz pa prvega otroka dve leti in zdravljenje mene, potem drugič sem pa 18 mesecev kasneje zanosila od enkrat . Pa bodi pameten, koliko si ploden Prvi je uspel v 4. krogu, drugi v 3. krogu, tretji bo pa v 2. krogu torej v tem mesecu Je pa moja želja fuuul velika, enako velika kot je bila pri prvem in drugem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 17:24:50
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Ashatan in pikica 4 midva tud delava 3. Torej lahko ustanovimo klub Koliko časa sta potrebovali pri prvih dveh? Jaz pa prvega otroka dve leti in zdravljenje mene, potem drugič sem pa 18 mesecev kasneje zanosila od enkrat . Pa bodi pameten, koliko si ploden Prvi je uspel v 4. krogu, drugi v 3. krogu, tretji bo pa v 2. krogu torej v tem mesecu Je pa moja želja fuuul velika, enako velika kot je bila pri prvem in drugem Verjamem, da bo uspelo tokrat v drugo. Bo odlična zgodba tole
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 17:57:42
|
|
|
|
..noname..
|
Punce, v večini ste že vse mamice. Zanima me kako dočakat prvi plusek? Sva v 3. krogu in se mi zdi, da že takoooo zelooo dolgo čakava na ta plusek. Sicer nama ta mesec nekako čas nagaja in nisva skoraj nič skupaj in mislim, da nama ne bo usojeno. Sicer pa nikoli ne veš, morda ravno takra rata, ko ne pričakuješ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 18:03:08
|
|
|
|
Tejči H
|
bi mogla pridet ta četrtek 3.3., tako da test bom delala v petek 4.3. Pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 19:09:24
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. Punce, v večini ste že vse mamice. Zanima me kako dočakat prvi plusek? Sva v 3. krogu in se mi zdi, da že takoooo zelooo dolgo čakava na ta plusek. Sicer nama ta mesec nekako čas nagaja in nisva skoraj nič skupaj in mislim, da nama ne bo usojeno. Sicer pa nikoli ne veš, morda ravno takra rata, ko ne pričakuješ Moj drugi otrok je narejen od enega v enih treh mesecih in naj brez zdravljena sploh ne bi mogla zanositi, tako da je vse mogoče, še čudeži Kako misliš, kako dočakati prvi plusek? Kaj točno misliš s tem, kako do takrat čakati, ali kako smo reagirale ko smo plusek videle ali kako smo partnerjem povedale ...?
< Sporočilo je popravil Ashatan -- 1.3.2016 19:10:11 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 1.3.2016 19:34:03
|
|
|
|
..noname..
|
Zanima me predvsem to kako odmislit to. Ker včasih ko smo bili mlajši smo vse naredili, da nebi zanosili, potem pa probaš pa kar nič ni...in sploh ne vem kaj naj naredim, da ne mislim na to in predvsem vsa ta občutja ko vidim nosečke...jooooj Sem vem, tok sm zakomplicirala, da še sama sebe ne zastopim....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?