|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
27.2.2016 12:14:04   
Allstar
Punce, kako ste kaj? Ste pridno user posted image , da bo marec zelen?? user posted image

Jaz sem prva na seznamu in upam da ga obarvam tako kot je treba user posted image .
Zdaj se mi dogaja, prvič v zadnjem letu, odkar se bolj spremljam, da me prsi ne bolijo na tipičen način. Ponavadi so me vedno 1 teden pred menstruacijo noro bolele, da sem morala še ponoči nositi modrček, zdaj me pa ne, čisto malo čutim, pa drugačna bolečina je. Pa še bradavičke mi takoj utrdijouser posted image , ko mi prej nikoli niso kar tako user posted image . Bolijo me pa ne.
Močno upam, da so to kakšni znakci, mislim, da si moja psiha ne more zmislit, da me bodo joški manj boleli, ker sem vedno imela v glavi, da še bolj boli user posted image . Še 4 dni je do predvidene user posted image , ki pa upam, da je ne bo user posted image .

Sem se morala malo razpisat user posted image . Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 101
27.2.2016 14:03:51   
..noname..
A bo res že marec tukaj? wau, kako je šlo hitro...bomo že kmalu začeli držat pesti user posted image Midva sva že pridna, nisem še pri O, ampak vseeno morava bit pridna. Brez user posted image ne bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 102
29.2.2016 10:15:12   
mimi_ka
Allstar jutri se pa začne zares, marec je tu user posted image držim pesti, da začneš z zeleno barvo user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 103
29.2.2016 11:20:31   
Tara90
Pozdravljene vse skupaj!

Ta mesec se vam pa še jaz pridružujemuser posted image
Mogoče mi bo pa vaš seznamček srečo prineseluser posted image
user posted image ne pričakujem 27.3.
Se pa z možem trudiva že skoraj eno leto in vsak mesec je težje. Pa vsi mi pravijo naj se sprostim, naj ne razmišljem o tem pa bo. Ampak kako ne razmišljat o tem, če si pa tako zelo želiš?? Danes sem pa itak spet čisto na tleh, ker je user posted image prišla user posted image

Ampak nimamo kaj, je treba it naprej in verjeti da bomo vse kmalu zagledale user posted image
Naj bo marec čim bolj zelen!user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
29.2.2016 12:25:42   
pikica 4
Pozdravljene,

še jaz na seznam, mogoče mi prinese srečo.

Ne pričakujem je pa 7.3.

Tara90 te popolnoma razumem prav tako ostale, za nama je 9. krog in je popolnoma nemogoče preusmeriti misli, če je želja ogromna.

Držim pesti za zeleno barvo.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 105
29.2.2016 13:16:25   
Tara90
pikica 4 ti boš že kmalu na vrsti, držim pesti da vama je tokrat uspelo in boš zagledala user posted image !user posted image
Bo to vajin prvi user posted image ? Midva se že 11 krogov trudiva za prvega.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 106
29.2.2016 13:38:48   
Ashatan
Dobrodošli pikica in Tara90. Upam, da vama vpis na seznamček prinese srečouser posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 107
29.2.2016 13:39:45   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
Allstar

5.3.
Taroma

7.3.
Pikica 4

8.3.
ela23
Sandyy

9.3.
Katriss
tuttifrutti

13.3.
Daise

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..

27.3.
pikapoka pika
Tara 90

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 108
29.2.2016 14:28:02   
tuttifrutti
O lepo se seznam polni. Upam, da se bo kmalu začel barvati tudi v zeleno. Jaz sem danes malo "down" in brez energije. Ravno sva s sodelavko govorili o težavah z zanositvijo in priznam, da mi je sedaj lažje, ko sem se z njo osebno pogovorila. user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 109
29.2.2016 14:28:33   
tuttifrutti
Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 110
29.2.2016 15:13:11   
Allstar
Jaz sem v totalnem PMS stanju - jokava, tečna, z mozolji in bolečimi joški user posted image . Kakor sem bila par dni nazaj pozitivna in z malo drugačnimi znakci kot ponavadi pred user posted image zdaj dvomim, da je nama ta cikel uspelo. Čeprav oa bi bilo lepo obarvat začeti seznamček z zeleno user posted image .

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 111
29.2.2016 21:17:53   
mimi_ka
Allstar zakaj tako pesimistično razmišljaš? Samo pozitivno dokler ne pride , je vse mogoče user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 112
29.2.2016 21:23:17   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Tara90

Pozdravljene vse skupaj!

Ta mesec se vam pa še jaz pridružujemuser posted image
Mogoče mi bo pa vaš seznamček srečo prineseluser posted image
user posted image ne pričakujem 27.3.
Se pa z možem trudiva že skoraj eno leto in vsak mesec je težje. Pa vsi mi pravijo naj se sprostim, naj ne razmišljem o tem pa bo. Ampak kako ne razmišljat o tem, če si pa tako zelo želiš?? Danes sem pa itak spet čisto na tleh, ker je user posted image prišla user posted image

Ampak nimamo kaj, je treba it naprej in verjeti da bomo vse kmalu zagledale user posted image
Naj bo marec čim bolj zelen!user posted image

Tara samo ne obupat! Naj te potolažim, da sva se midva tudi skoraj eno leto trudila za drugega user posted image in ravno ta mesec nama je uspelo user posted image tako da samo pogumno naprej. Tudi zate in vse vas, ki tukaj še čakate na svoj plusek, bo prišel čas, sem prepričana, da bo user posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 113
29.2.2016 21:27:53   
Allstar
Haha, zdaj sem prebrala moj post, slovnica na višku user posted image . Bi bilo lepo obarvati začeti seznamček zeleno user posted image user posted image .

mimi_ka ponavadi sem pozitivna, pri PMSju pa večkrat nisem user posted image .
Res mislim, da bo ta cikel tako, malo upanja še je, dokler ni user posted image , drugače pa naslednji mesec v nove boje user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
29.2.2016 22:44:16   
Tara90
mimi_ka najlepša hvala za vzpodbudne besede!user posted image
Tebi pa čestitam in ti želim lepo nosečnost!!user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
1.3.2016 8:51:56   
pikapoka pika
Evo marec je tukaj. jaz sem sicer čist na koncu, ampak navijam za vse ki ste pred mano. tara90 midve pa na isti dan user posted image

Allstar kako kaže? kdaj delaš test?

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 116
1.3.2016 10:06:19   
Ashatan
Danes je user posted image pricurljala. Tako, da me prosim vpišite na seznam za 31.3. Spet bom jaz zadnja na seznamčku za čakati user posted image

Sedaj pa vprašanje-prošnja.......Ker sem doma bogu za leđima in nimam kakšne tržnice v bližini, da bi si lahko kupila čaj krvomočnice. Morda bi pa kaj pomagal, glede na to da sem dolgo KT jemala in da nisva ravno več med najmlajšimi in se malo "mudi"....No, prosila bi, če je katera tukaj toliko dobra, da bi jo kupila še meni, da bi jo konec tedna že začela piti? Lahko vnaprej nakažem denar, če bi mi le katera naredila uslugo......Ali pa če mi poveste, kje se da naročiti in da je res prava, da ni kaj iz kitajskeuser posted image . Matični mleček imam pa domači, vsaj to imamo blizu, to pa oba jemljeva. Če ne za drugo, da se morda pomladivauser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 117
1.3.2016 10:58:20   
Tara90
Tudi jaz sem se odločila, da bom ta mesec poskusila s krvomočnico. Sem jo pa kar naročila v Sanolaborjevi spletni trgovini.

Tukaj:
https://www.sanolabor.si/si/prehrana/caj-smrdljivcka-krvomocnica-plavica-40-g?gclid=CPnRh6mbn8sCFQuNGwodBqQOaQ

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 118
1.3.2016 11:03:44   
Ashatan
Hvala. Pa je prava ta iz Snolaborja? Sem mislila, da je do tega težje priti in je treba iti kam iskati. Samo danes je res že vsaka stvar samo klik stran od nas :)

Jaz jo bom verjetno tukaj, s ptt je cenejša http://www.zelisca-hanuman.si/cart/.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.3.2016 11:07:00   
mimi_ka
Ashatan meni je ostalo več kot polovico zavojčka, ker sem jo pila prvič ta mesec. Sedaj upam, da je res ne bom potrebovala več in ti jo z veseljem pošljem. Če želiš, seveda user posted image samo javi mi na zs tvoj naslov

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.3.2016 11:16:18   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Haha, zdaj sem prebrala moj post, slovnica na višku user posted image . Bi bilo lepo obarvati začeti seznamček zeleno user posted image user posted image .

mimi_ka ponavadi sem pozitivna, pri PMSju pa večkrat nisem user posted image .
Res mislim, da bo ta cikel tako, malo upanja še je, dokler ni user posted image , drugače pa naslednji mesec v nove boje user posted image

Allstar tudi jaz sem imela vse znake kot pri PMS, no pa se je izkazalo, da niso bili user posted image samo optimistično..še dan ali dva in bo vse jasno user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 121
1.3.2016 11:59:40   
Ashatan
mimi-ka, carica siuser posted image . Sem ti poslala zs.

Jaz imam pa user posted image takšno kot da je konec sveta. Je bil pa mož bolj žalosten od mene, da je prišla.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
1.3.2016 12:20:48   
Tejči H
Pozdravljene
Čestitke vsem, ki ste že user posted image
Jaz tudi upam, da bom čez par dni zagledala user posted image
Tako da user posted image

Zanima me, kdaj je primeren čas za naredit test? Da ne bom prehitro in bi še bilo negativno.
Je to na dan, ko pričakuješ user posted image ali še kasneje?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 123
1.3.2016 12:21:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Pozdravljene
Čestitke vsem, ki ste že user posted image
Jaz tudi upam, da bom čez par dni zagledala user posted image
Tako da user posted image

Zanima me, kdaj je primeren čas za naredit test? Da ne bom prehitro in bi še bilo negativno.
Je to na dan, ko pričakuješ user posted image ali še kasneje?

Naredi na dan ko pričakuješ user posted image ...

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 124
1.3.2016 12:22:21   
Janchek81
Čestitke vsem novim user posted image
Me nekej časa ni blo pa vidim lepe novice...
jupiiiii

user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?