Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (18.3.2016 9:37:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Ta mesec ni bil med najboljsimi, bo pa zato naslednji toliko bolj, verjamem v to! Glavo gor punce. [sm=bravo.gif] Sama imam namrec spet celo zbrko, ker sem sla vceraj zvecer delat test, da se prepricam, da so mi sli hormoni na nulo in da se bo vse kmalu spet uredilo po ss, pa je bil test pozitiven in to se celo bolj temno pozitiven kot takrat ko sem bila noseca. Zdaj me samo skrbi, da se ni vse scistilo kot je treba in bom morala se na kak poseg. Sem sla danes zjutraj na krvnega samoplacnisko, da preverim. Nazadnje sem imela pred dvema tednoma par dni po ss okoli 30, tako da srcno upam, da je samo nekaj narobe z urinskimi testi, ne pa dejansko, da je kaj narobe. Ko sem ze mislila, da je vse za mano pa zdaj to. Jezna sem full, sploh ker mi je ginekologinja na pregledu povedala, da je vse ok in ni vec nic videt.[sm=zmeden.gif] Obstaja kaaakršna koli mala možnost, da sta dva bila in si enega izgubila, eden je pa še ostal[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Sicer pa kaj veš kako dolgo so nosečniški hormoni se prisotni po ss......No, upam da ti krvi razjasni vse skupaj, če ne pa da ti G pojasni.
|
|
|
|