Suziiika
|
Eh cela galama vse skup. Najprej, da sem vse prespala (bolj malo spanja + se to, da se ni en teden kar je starejsa nazaj v vrtcu pa je prehlajena in to rundo tud men ni uslo, tako, da sem poleg tega, da ze tako nisem spala, se smrkala celo noc pa komaj dihala ) Zjutraj sem nekako prisla do zakljucka, da bom sla na Cr, grem ob 10 v mesto, tolko, da dobim datum. Sem cakal do pol 12 med ostalimi noseckami, ki so cakale na ctg, pa pride sestra, ki me je sprejela na informacijah, pa pravi, kaj se kr delam tam, sm pa rekl guzva zgleda. Pa gre do sester pa pravi, da kaj cakam tam zunaj, ce sem samo po datum prisla. Pa pravijo da bojo one cel pregled dale skos spet(na vcerajsnjo napotnico).. Je pa ona se mal razjezla pa rekla, da sej to ne smejo, ce sem mela cel pregled prejsni dan narejen, danes pa tako nimam veljavne napotnice, da naj me vmes notri do zdravnika dajo. No sem misla fajn. Js niti nisem vedla, js bi pac cakala. Potem se uacne neki dogajat, pa pravi, da te dva zdravnika, ki sta danes, mi ne morta dat datuma, da mora bit porodnicar od vceraj. Dobro, me pelje nekam drugam, tam ji povejo, da on pride sele ob 12, da ga bom pac cakala eno uro. Ze grem v cakalnico do mojega, pa zopet srecam to sestro iz informacij, pa vprasa ce sem zrihtala. Sem rekla, da se ne. Pa se je spet razjezla, ko ji povem, da cakam dohtarja. Je vzela mobitel, ga poklicala, je baje reko, da js ne rabim njega cakat zaradi datuma, da mi bo ze nekdo drug dal. Je sla ta sestra nazaj gor, sma jo 20 min cakala v cakalnici, pa pride pa pravi, da je dobla nek podpis predstojnika, sa naj geem v klet do sestre, da dobim datum. In sem dobla en dan pred rokom, ker prej nimajo prostora sem kr mal razocarana, bolj zaradi psihe pa vse, ker so mi tolko, da naj se sama odlocim, zdej mam pa cisto na koncu datum in ce kej zacne dogajat prej, sem v isti godlji kot prvo rundo, najprej matranje pol pa ce bo treba cr. Mah.. Kr neki no. Potem sem sla pa se k gin na bris za streptokok, pa sem zopet prisla domov ob 1. Gole skakanje po mestu ze 3 dni, mi je prav tecno. Sem pa tam, ko sem cakala pri ctg-ju govorila z nekaj noseckami o spolu otroka, pa ji povem, da bo puncka, pa pravi da njena tudi, pa da so bile od 10 parov v materinski, vse puncke , pa pravi druga, da pri njih pa 8 punck od 10. Letos je invazija punck zgleda Pia js tudi nevem kako tocno ma to, upam da se najde katera, ki vama pravi cas pomaga. Kar se pa glede kg tice, men se vedno padajo zaradi te diete, sem trenutno komaj na plus 3. Tolko, kot sem jih mela maja na pregledu. Ampak ona pravi, da je to normalno. Kdo bi vedel.. Me pa kr precej spodaj vlece na vse strani, pa spika pa tako, tak da js res dvomim da bom zdrzala do 4ga, ko imam planiran sprejem. Nimam pa zdej nic nacrta kako pa kaj, ker so me tako cisto iz tira vrgli zdej, gin mam cez 14 dni, o protibolecinski je v celju bv razmisljat, ker ce ne rojevas dop ko.je anesteziolog tam, je kasneje tako ne mores dobit. Tak, da bv da se nekaj psihicno pripravlas, pa planiras. Niti ne vem kak bo vse skupaj pri meni potekalo. Sem pa js danes prvi dan na porodniski
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 8.9.2016 8:19:37 >