Suziiika
|
Js nisem trebuha mazala ne prvic, ne zdej. Prvic sem dobla eno al dve striji, pa se to po porodu, pa se glih komaj kej vidita, zdej pa zaenkrat tud nic ne kaze. Je pa res, da se mi tak pocasi razteguje, nic nahitro, pa tud najbrz mal v genih vse skupaj. Ce mas kozo podvrzeno temu, mislim, da ni kreme, ki bi 100% preprecla vse to. Ribica sej ravno s tem se js tolazim, da se mi je ta sladkor pojavil sele prejsnji teden, pa, da teh slabih 7 tednov bom pa ze potrpela. Da bi celo nosecnost mogla takole, ojoj drugace js kar se hrane tice, jem vecinoma vse, samo me jezi, ker sm dobesedno na novo vse nakupla, od moke do testenin pa kruha in klobas, to je meni ful metanje denarja stran, ker je tak drago vse to. res mora bit tezko ljudem, ki morjo bit na dietah celo zivljenje. Sploh te alergije pa to. Pa ze otroci. Nic lustno. Vikica hehe nic mi tak hudo ne fali, nisem tak boga, ceprav vcasih pojamram malo tu, drugace samo, da smo okej vse in nasi , pa bo.. Kar se pa zdravnikov tice oz nasih ginekolog, smo pa prisle do zakljucka, da ni neke tirnice po kateri bi sli vsi enako oz vsaj priblizno. So kr velika odstopanja glede pregledov pa preiskav ipd.. Js npr. urin dam.na vsakem pregledu, preglede mam ue od starta na 5 tednov, tudi sedaj v 31. Tednu ko sem bla, mi je dala naslednjega sele v 35.l, sem ravno prej gledla v materinski, da sem mela do zdej vsega skup 5 pregledov, z nuhalno vred, katero mi je tud moja gin delala. Mi pa moja gin vedno naredi hitri uz, ribici npr. samo 2, toliko kot jih je dolocenih za normalno nosecnost. Cist vsak drugace oz po svoje.
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 21.8.2016 17:26:35 >