|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
21.8.2016 16:21:32   
vikica1
Ribica ti si pa na podobnem kot jaz :-)
Js sm tudi tako zbircna da ne vem kaj bi jedla ce bi me doletelo.
Nisem pa nikjer zasledila kako kaj vasi trebuscki? Dosti mazete? Je kaj pipokala koza ali vse ok?

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 901
21.8.2016 17:14:26   
Suziiika
Js nisem trebuha mazala ne prvic, ne zdej. Prvic sem dobla eno al dve striji, pa se to po porodu, pa se glih komaj kej vidita, zdej pa zaenkrat tud nic ne kaze. Je pa res, da se mi tak pocasi razteguje, nic nahitro, pa tud najbrz mal v genih vse skupaj. Ce mas kozo podvrzeno temu, mislim, da ni kreme, ki bi 100% preprecla vse to.
Ribica sej ravno s tem se js tolazim, da se mi je ta sladkor pojavil sele prejsnji teden, pa, da teh slabih 7 tednov bom pa ze potrpela. Da bi celo nosecnost mogla takole, ojojuser posted image drugace js kar se hrane tice, jem vecinoma vse, samo me jezi, ker sm dobesedno na novo vse nakupla, od moke do testenin pa kruha in klobas, to je meni ful metanje denarja stran, ker je tak drago vse to. user posted image res mora bit tezko ljudem, ki morjo bit na dietah celo zivljenje. Sploh te alergije pa to. Pa ze otroci. Nic lustno.
Vikica hehe nic mi tak hudo ne fali, nisem tak boga, ceprav vcasih pojamram malo tu, drugace samo, da smo okej vse in nasiuser posted image , pa bo..
Kar se pa zdravnikov tice oz nasih ginekolog, smo pa prisle do zakljucka, da ni neke tirnice po kateri bi sli vsi enako oz vsaj priblizno. So kr velika odstopanja glede pregledov pa preiskav ipd.. Js npr. urin dam.na vsakem pregledu, preglede mam ue od starta na 5 tednov, tudi sedaj v 31. Tednu ko sem bla, mi je dala naslednjega sele v 35.l, sem ravno prej gledla v materinski, da sem mela do zdej vsega skup 5 pregledov, z nuhalno vred, katero mi je tud moja gin delala. Mi pa moja gin vedno naredi hitri uz, ribici npr. samo 2, toliko kot jih je dolocenih za normalno nosecnost. Cist vsak drugace oz po svoje.

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 21.8.2016 17:26:35 >

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
21.8.2016 17:20:59   
k.m.
Jst si sladkor merim 3x na dan po obrokih, 1x na teden pa mam pred in po obrokih. Za anasteziologa pa še nimam napotnice, ker čakamo na 2.9, da vidijo če se je obrnala. Takrat bom v 35t, pa če se ne obrne, takrat se pol zmenimo, drugače pa grem na normalni porod. Tak so mi vsaj rekli. bomo vidli user posted image

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
21.8.2016 17:33:48   
Suziiika
K.m. ti mas za mano al pred mano rok? Mislim, da za mano. Js mam 6ga. Pa mam tudi v 35.tednu (6.9) pregled,.. Meni je rekla, da napotnico mi bo vseeno dala, zaradi prejsnjega Cr, sem misla, da mas zaradi sladkorja kej. A na tesce ti ni blo treba nikoli merit?

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 904
21.8.2016 22:42:22   
Ribica **
K.m. ima 10. PDP. user posted image

Vikica, jaz si skoz mažem trebuh, tam nekje po nuhalni ali malo kasneje sem začela. Mažem pa s tistim, kar mi pride pod roke, imam prave zaloge raznih krem in podobnega od daril, novega leta in podobno, tako da se kar nabere. Trenutno mažem z enim mlekom za telo in nekim suhim oljem proti strijam od nuxa (sem dobila nekje, ne vem kje), s tistim, s čimer se mi ljubi. user posted image Zaenkrat nimam nobene strije in upam, da bo pri tem ostalo. Imam pa sicer precej suho kožo in je kar fajn, da si kaj namažem, če ne me srbi trebuh.

Jaz sem imela ves čas preglede na 4t, vmes samo enega na 5t, pa potem enega čez 3t (27t in 30t), zdaj imam pa spet čez 4t, vmes pa še kardiologa.
Sem se pa odločila, da grem septembra kar na ta daljšo verzijo šole za starše, ne sicer na vsa predavanja, samo na tista o porodu in dojenju, mož bo šel pa na ta kratkega za očke, kamor pa nosečnice ne smejo.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.8.2016 8:59:00   
nastja1
Suziika: hm ja piše na foromih da naj nebi bilo problema da se gremo kopat v bazen.. ah vsak reče drugače user posted image
o kk si lepo blazinico za glavico si sešila. joj kk ste vse vešče v tem šivanju vsa čast res user posted image
vikica1: pozdravljena. lepo da nas je vedno več user posted image ajoj za kožo pa ne sprašuj... jaz imam trebuh ko zebra vse razpokano. mazala sem si z vsem mogočim pa ni nič pomagalo. user posted image

jaz imam pa danes tisti samoplačniški UZ ko me je naročila in to ob 19.30 zvečer. groza. upam da se je v roku enega tedna obrnil na glavico.

lep dan vsem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
22.8.2016 9:53:48   
dansas

user posted image

(PDP
nick; kraj; starost; št. user posted image (nosečnosti); št. user posted image (otrok, ki jih že imamo); datum naslednjega pregleda; spol user posted image )

1.10.
dansas , NM , 36 , 5user posted image , 3user posted image , user posted image
Pia* , Radenci, 29 , 2user posted image , 0user posted image , user posted image

6.10.
Suziiika , CE/ŽALEC , 28 , 2user posted image , 1user posted image , user posted image

10.10.
k.m. , Slov.Konjice , 35 , user posted image
nastja1 , Semič , 23 , 0user posted image ,user posted image

11.10.
vikica1 , 29 , 1user posted image , 0user posted image

14.10.
Ribica** , LJ , 27 , 2user posted image , 0user posted image , user posted image

Sem malo seznam posodobila: izbrisala neaktivne na seznamu in vpisala vikico (vikica, dopiši še stvari, ki manjkajo, če hočeš, pa sporoči, pa jaz vpišem)

Neposredna povezava do sporočila: 907
22.8.2016 9:59:32   
k.m.
Ja PDP mam 10.10. je kr verjetn, glede na to da je bla umetna oploditev, sladkor si 1x ma teden merim na tešče, takrat si ga morem merit pred vsakim obrokom in pol po obroku. 1x mesečno pa morem še v labaratorij, da še preverijo iz žile. Tam ne rabim bit tešča, je ponavadi po zajtrku, pa sm mela zaj na zadnje 5,4. Jst si pa mažem trebuh z hladno stiskanim orehovim oljem al pa od niveje mleko za čvrsto kožo. Ni pa nikjer sledi okakšni striji, bomo vidli kaj bo po porodu. A gre katera na samoplačniški pregled za stafilokok v 35t?

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.8.2016 10:02:23   
k.m.
Dansas, pr meni lahko spremeniš starost pa spol user posted image 36, user posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.8.2016 10:16:22   
Suziiika
Ja sej mozno, js mam 6ga rok, pa mi je rekla da mam tud v 35 tednu pregled 6 septembra, samo po tem izracunu bom js v 36. Tednu mela pregled. Ce mam pregled na torek, na cetrtek se mi pa tedni menjajo. Js bom sla na tisti test ja. Mislim, da kr gin naredi bris, pol pa sama nesem en stuk visje pa placas tam pol. Tako nekak. Kolko pa so ti rekli za mejo na tesce? Js do drugega prgleda pri diabetologu tak po mojem sploh ne bom prisla. Mam 20ga septembra. Nekot mi obcutek tak praviuser posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.8.2016 10:18:47   
dansas
O Ribica, te je tvoj le prepričal, da greš v materinsko šolo user posted image . Je pa priden, da gre sam v šolo za očke. Moj niti v sanjah (sam od sebe) ne bi šel.

Kožo na trebuhu si tudi jaz redno mažem in na srečo se mi niso naredile nove strije (jih imam par od tretje nosečnosti). Zraven si vedno še presredek namažem, v upanju da bo bolj prožen in da me tudi tokrat ne bo treba rezat. Ker če bi me pa tokrat rezali, si pa sploh ne predstavljam kakšen masaker bi to bil, zaradi mojih varic user posted image .

Me pa zadnje čase skrbi, kako/če bom znala našega fanta rihtat. Sicer umivat spodaj bo po moje lažje kot punce, kjer je polno nekih špranjic in plasti. Ampak lulček in kožica me skrbita. Ker sem rastla brez nekih bližnjih moških predstavnikov, zelo dolgo sploh nisem vedela, da imajo lahko fantje probleme s kožico user posted image Zdaj pa iz vseh koncev in krajev slišim, kako so njihovi dojenčki (fantki) imeli probleme s kožico, kako je niso mogli čez potegniti in se je potem vnelo ali pa celo zaraslo in je bilo treba na operacijo user posted image . K.m., nastja, vaju tudi kaj to področje nege skrbi? Če boste imele kakšen pameten nasvet, ga kar delite.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 911
22.8.2016 10:22:25   
dansas

user posted image

(PDP
nick; kraj; starost; št. user posted image (nosečnosti); št. user posted image (otrok, ki jih že imamo); datum naslednjega pregleda; spol user posted image )

1.10.
dansas , NM , 36 , 5user posted image , 3user posted image , user posted image
Pia* , Radenci, 29 , 2user posted image , 0user posted image , user posted image

6.10.
Suziiika , CE/ŽALEC , 28 , 2user posted image , 1user posted image , user posted image

10.10.
k.m. , Slov.Konjice , 36 , user posted image
nastja1 , Semič , 23 , 0user posted image ,user posted image

11.10.
vikica1 , 29 , 1user posted image , 0user posted image

14.10.
Ribica** , LJ , 27 , 2user posted image , 0user posted image , user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 912
22.8.2016 10:26:16   
dansas
O, k.m., sva isto stari. Kaj ni pri tebi enkrat že prišlo do spremembe spola (pri dojenčku mislim user posted image )? Ali sem kaj pomešala mogoče... Potem bova samo z nastjo imeli fanta. bodo punce kar v večini.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 913
22.8.2016 11:25:24   
k.m.
Suziiika men so rekli da na tešče ne smem presegat 5,3, po obrokih pa 6,6.Je prišlo do spremembe spola, smo skoz misli da bo fantek, pa smo na morfologiji zvedli da bo pupa. So 3 zdravniki bli zraven, pa so rekli da se podpišejo da je žemljica user posted image . In tak je moj dragi postal najsrečnejši na svetu user posted image Joj mene tudi včasih malo muči če bom znala in obvladala vse to z nego pa to, je le moj 1 otroček, ampak mislim da bo šlo, bolj mojga muči kak bo on to previjal user posted image se še bomo nasmejali zraven user posted image mi mamo šolo za starše 3dni, po 3h. 1.dan- nosečnost, porod, poporodno obdobje in matične celice, 2.dan-priprava na dojenje zdravila v nosečnosti, 3.dan- nega novorojenčka. Kak mate pa ostale kaj? Upam da bomo kaj izvlekli iz te šole, da bo kaj koristnega. Ja jst sm danes nastopla 33t, tak da jaz bom takrat na pregledu mela 35t4/7. Mam pa tudi jaz občutek da bom rodila prej, ne vem za kajuser posted image

< Sporočilo je popravil k.m. -- 22.8.2016 11:27:56 >

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.8.2016 11:40:49   
Ribica **
A lahko nehate s tem, da boste vse prej rodile, prosim, jaz mislim, da bom jaz po roku, pa že tako sem ta zadnja user posted image

Dansas, v bistvu niti ne moj, ampak tam v šoli za starše, o porodu sta dve predavanji, pa mogoče tisto o dojenju ne bi bilo slabo slišat, sploh zaradi prehrane (menda vsega možnega ne smeš). O negi, hrani in podobnem bom pa preskočila, mislim, da imam dovolj prakse.
Da ne bomo imeli problemov z lulčki sem pa kar vesela, smo imeli s tamalim, ko je bil majhen, tako da tega dela ne bom nič pogrešala. Ampak dokler nimaš majhnega fantka, itak ne veš, da kaj takega obstaja sploh in da je treba vse to počet s to kožico. user posted image
Mož pa mora it v šolo, če želi dobit potrdilo, da je lahko pri porodu, mu od prvič najbrž ne velja več. Sem mu ponudila možnost, da hodi z mano na daljšo verzijo, ko je tako težil s to šolo, pa je rekel, da bo šel kar na kratek tečaj user posted image

Vem da je bilo pred časom tu na RR zelo priporočljiva masaža presredka, pa neko olje od welede so priporočali, ampak jaz priznam, da se s tem sploh ne ubadam. No, tudi kake keglove vaje ne bi škodile, ampak enostavno pozabim. user posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.8.2016 11:49:45   
Suziiika
Jst sem danes 33 4/7.. Ja sej sma 4 dni razlike.. Samo ce mas ti danes 33, potem pa mas naslednji teden ze pregled, bo 34 teden, ne 35. Sej si rekla da mas 1 ali drugega septembra? Madona ej nasledni teden je ze september.
Vezda bo slo vse, samo malo straha oz negotovosti je pa vedno, sploh pa v prvo. Js sem res cist na izi to rundo, ne vem zakaj. Mnda, ker bo spet puncka, pa mam ze mal nagruntano user posted image smiley36.gif] razen ce ga ne bo kej biksala veliko, ker pri prvi sploh nisma vedla, da jo mama
Midva ne grema se enkrat v materinsko, mi cist pase, da sma to ze dala cezuser posted image zdej se zadnje dva stroja operem, pa smo cist parajt. Jajcka caka, samo finis se. Noro kam je slo to.
Nastja fino rihtaj pri gin, upam, da se je obrnu pikec.
Hehe ribica js res mislim, da je september moj mesecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
22.8.2016 14:03:39   
k.m.
Suziiika maš prav, sm šla zdaj v materinsko pogledat, mi ni šloskoz, me je ona malo zmedla, ko je rekla da me bo v 35t naročila.user posted image in sm avtomatsko en teden preskočla.user posted image Zdej sm pa še pogledlla za kaj mam vse še napotnico. Transfuzijo-HBS ANTIGEN, urin, KKS, TOXO, HbsAgJst pa še cotik nimam, sm kupla sam en kompletek, pa žabe pa nogavičke. Ostalo pa dobim naslednji teden, mi bo ena dala nevtralne stvari od 50-68, če so se slučajno zmotli v spoluuser posted image , ma pa fanteka in punčko, tak da še pol dobim. Tak daa mene še pranje čaka. sobica je pa zdaj čist konec, pa spalnica tudi. Je moj že včeri prenosno postlco v spalnico postavil, je rek da se morem navadit user posted image

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.8.2016 14:31:39   
nastja1
dansas: ja tudi mene to malo skrbi kk bo s fantkom, pa še prvi otrok user posted image ma jz na teh internetnih straneh vsega živega berem, samo vem, da ko dobiš otroka v naročje da je vse drugače. pravijo da mama najbolje ve. user posted image ja izgleda pa da bova samo midve imele fantka. da malo dvignemo povprečje user posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.8.2016 9:03:18   
nastja1
no jaz sem bila pa včeri na tistem UZ pregledu. o pa se je obrnu na glavico v enem tednu user posted image mi je pa zdej prvič zračunala težo pa je zdej težak 2160g. koliko pa so kaj vaši? meni je rekla da je to malo večji fantek. user posted image
mi je pa rekla da pridem čez 3 tedne nazaj na pregled na neke preiskave pa samoplačniško za strafilokok B je rekla da stane 30e.
joj kk je bilo lepo vidit. glih ko smo ga gledli je prvo zazehau pol pa dau prstek v usta user posted image moj ni mogel vrjeti, ker nazadnje ko ga je videl, ga je videl na nuhalni ko je bil še čisto majhen user posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.8.2016 17:53:20   
Ribica **
Meni so težo ocenili samo na NS tistih 20g ali koliko že, pa zdaj pri 30t 3d naj bi imela 1.475 g, ampak ostale mere ustrezajo za teden dni manj. Jaz res upam, da bo manjša, ne sicer da bi bilo kaj narobe, ampak da bo bolj v mini izdaji kot jaz, še sploh če bo normalen porod. user posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.8.2016 18:28:11   
Suziiika
O nastja fajn, da se je obrnu user posted image . Pri nas so stroski preiskave za stafilokok odvisne od tega ali je izvid negativen/pozitiven. Ce je negativen samon15, ce je pa pozitiven pa je treba se dodatno kej, pa je pol se vec.
Js jo tud morm vprasat pri naslednjem pregledu za tezo, sploh zaradi sladkorne zdej. Nimam pa js nic vec preiskav, razen redno urin pa ta streptokok samoplacnisko. Tokso sem prebolela ze pred prvo nosecnostjo, kri mam pozitivno nulo, tak da tud ne rabim nic.
Me pa danes prav depresira tale dieta. Sem sama nase jezna, se menit se mi u nikomur ne da, pa vsi okol mene neke sendvice pa sladolede, pa piskote, js pa celo popoldne samo jabolka pa vodo goltam, da mi je prav hudo resno. Zvecer je itak najslabse, ker se trudim izognit kruhu, da nimam pol na tesce cez mejouser posted image Grozn mi je na momente. Bi tak zmazala kako cokolado, al pa karkoli v bistvu.K.m pa dansas, kak pa vidve kej takale momente date skos,? Se pregresita kej? Kak pa pol vrednosti piset_a, ce so previsoke?Men se zdi da sm na dieti ze en mesec, pa je komaj en tedn mimouser posted image pa se zadnic srecam to sosedo ki dela v diabetoloski, pa sem ji povedla, da se mi je tak vrtelo zadnic, pa da sem se slabo pocutla, pa da sm rajsi si en soknkupla pa ga spila, pa je bla kr malo zaprepaden se mi zdi, ces, da v takih primerih vec kot en deci ne smemuser posted image pa niti ne grem cez 6,0 po obroku, tak, da ne vem kak hudi problem bi bil, ce bi si kej prvosla tu pa tam. V glavnem, danes definitvno ni moj dan, upam, da bo jutri kej bolse.

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 23.8.2016 18:36:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 921
23.8.2016 21:34:45   
dansas
Suzika, jaz sem se zaradi cukra neki sekirala samo na začetku, zdaj pa si privoščim skoraj vse, samo v mejah in ne vsak dan. Čokolade ne več celo tablico ampak vrstico, sladoleda ne celo skledo ampak skledico, piškotov ne pol paketa ampak le par... pa še to tako, da to pojem za malico in ne kot obrok - se pravi, da ko si merim sladkor, mine kake 3 ure od sladke pregrehe. Glede na tvoje vrednosti, se pa jaz sploh ne bi tako nazaj držala (glede na to, da te mika). Imaš take lepe vrednosti, da se ne splača psihirat se. Drži se nazaj zvečer, če si pogruntala, da ti to vpliva na jutranji cuker. Pišem si pa vse vrednosti - tudi tiste, ki prekoračijo mejo. Kaj čem pa lagat - saj na ta način lažeš sam sebi. Tudi kregali me niso za teh par visokih vrednosti.

Nastja, naš je tudi kar velik pob - nazadnje ga je ocenila na 2100 g v 32t3d.
Ampak kljub temu, da me doma stalno dražijo kako ogromna da sem, mislim da bo to nosečnost, ko se bom najmanj zredila. Zaenkrat sem na +9 kg in če v naslednjem mesecu ne pridobim še 4 kg sem zmagala.

Sem pa danes poiskala knjigo Modrost rojevanja od Ine May Gaskin. Sem jo kupila, ko sem tretjič zanosila, ker mi je bila v strašno pomoč pri drugem porodu, ko sem si jo izposodila iz knjižnice. V njej ni samo opisano kako porod fiziološko poteka, ampak je notri tudi pameten nasvet, kako si pomagati ob bolečih popadkih. (Če si jo boste izposodile, pa se vam ne ljubi cele brati, si preberite samo poglavje o sfinktih, pa bo tudi OK). Me je začela malo panika grabit, da ne bom vsega pravočasno pripravila (sobe, pripomočkov in sebe :).

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.8.2016 8:28:58   
Suziiika
dansas hvala ti, malo si me pomirla, ker ze res ne vem kje se me glava drzi z vso to dieto. Pa prav tecna sem bla in sebi in vsem okrog. Sploh vceraj. Kolicinsko js ze tako malo pojem, ker mi to nosecnost ne gre nikamor hrana. Me prav tisci ce mal vec pojem, tako, da sem tudi z kilami komaj na 5+. Trenutno pa niti zatekam ne pa nic, tak, da se to tud pozna dosti pri kilah.
So me pa zacele vse kosti bolet (rit, medenica), pa stalno neko špikanje v nožnici, pa mala je mela tako festo vceraj zvecer, da me je kr prestavlalo sem pa tja. Sem prav razmislala kak malo se pa bo vse to mimo. Ne vem res kam je slo 9 mesecevuser posted image
Js sem prebrala to knjigo v prvi nosecnosti, je kr taka taprava za pomirjanje zivcevuser posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 923
24.8.2016 8:49:14   
nastja1
suziika: ojoj ta dieta pa more biti res težka. sej še malo pa bo oktober tuki user posted image meni je pa rekla da je ta test 30e. ni važno kak je izvid. ja jaz tudi včasih ražmišljam kam so šli vsi te mesci, da še malo pa bomo rodile že user posted image

Dansas: o vaš je tudi pol kr velik, še večji ko naš user posted image samo upam da nam bo šlo pri porodu brez težav user posted image
za to knjigo bom pa pogledala v knjižnici, hvala za nasvet user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 924
25.8.2016 20:10:16   
Ribica **
Pri nas je test za streptokok 35 €, verjetno bom naredila tudi to, glede na pretekle težave z vnetji.

Dajte mi nekaj povedat, dansas in suziika, ali pa če katera druga ve - sem si kupila modrc za dojenje, po obsegu mi je prav, pri "košaricah" imam pa še malo lufta, pač nabrano blago je zdaj. Naj vzamem eno košarico manj ali ne? Tudi, če dam noter blazinico, je še malo ohlapno. Mi je pa res grd, pa ne bi imela prevelikega user posted image Sem ga pa kupila v Müllerju, H&M-ovi mi niso ustrezali (en premajhen, drugi prevelik, tretji me je čipka motila ipd.). Tosamine tudi hvalijo, samo so iz mikrofibre, pa se mi zdi bombaž vseeno nekak boljši.

Sicer sem si pa kupila še Nosečkin dnevnik, bom v prihodnjih dneh imela ful dela, da pobrskam za nazaj tule, kaj sem pisala. Vem, da sem zgodnja, ampak sem si res želela nekaj takega, samo hudič je, ker sem 3/4 stvari že pozabila.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?