Suziiika
|
Mene tud načeloma to ne moti, mene npr. je bolj motlo to, da so me 14 dni filali z zdravili za pritisk, kot pa, da bi sprožli porod, tista zdravila tud niso tolko zdrava, da je to bolj pametno, kot pa sprožit, da sem jih že prav prosla vsak dan pri viziti, naj sprožijo, sej sm bla v 37. tednu. Mi je pa čudno, da nekje majo skos na voljo, nekje pa niso prpravljeni to uvest. Sej plačnik jim je konec konec vsim javna uprava - anesteziologom plus zzzs, ki ga "vsi" plačujemo enako Pa še ljudje bi mel službe. Kot, da smo 5 različnih držav v eni, vsak po svoje no. Men je to grozno no. dansas moja noga je ubistvu okej zdej, oz že en čas.. se vidi razlika v barvi ja, npr ta opečena je takšna, kot, da sem jo že fajn posončla se pa vid razlika zvečer, ko se umivam, pa je noga utrujena, je čist rdeča bedra desna. Zjutraj sta pa načeloma enake barve no.. tak, da sem jo kr dobro odnesla. Pa na trebuhu mam tak flek bel ene 10cm.. Js sem pa zgleda glivice na noht na nogi dobla se veselim kak mi bo pri pedikerju včeraj lepo namazala nohte pred morjem, da se ne rabim matrat sama doma, pa pravi, da ne ve če nimam na levem palcu glivice, da ni 100%, sam se mi tak čudno noht dol lušči, pa da mi rajši neb mazala kak sem bla jezna, sem 20 evrov tam pustila za pedikuro, pa še 18 v lekarni za ta lak za glivice .. za bruhat. Mi pa dans še kopalnico belmo, oz 3/4 je že, eno steno čakama, da bo suha, ker je blo treba pokitat, pa pol še tisto zbelma, pa sma z beljenjem zaklučla. Je pa moj se ponudu, da bo spucu en del, tak, da sem mogla samo na školjki sedet pa komandirat kako pa kaj pa mi je čisto pasalo, če priznam, ker mi je vsak dan težje vse skup, tale tedn mi je pa sploh dal vetra Sploh ne vem kam je šel ta teden z vsem tem beljenjem, pa perem po dva stroja na dan, morm še vse spakirat, sej ne vem kdaj bom. Ampak sem vesela, da sma to naredla, po morju bom pa sam kinderpet skup spravla pa bo počas. Aja no takole pa zgleda naš novo prebarvani"dnevni/bivalni/spalni prostor.. Malo je razmetano, ker mam vse iz kopalnice tu, tako, da glejte samo barvo
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 28.7.2016 14:46:55 >