Ribica **
|
Jaz sem imela enkrat tudi sladkor v urinu, pa me je samo vprašala, če sem prej kaj sladkega jedla, sem rekla da najbrž, da ja (in se naknadno spomnila, da sem na poti do laboratorija veselo pojedla sladoled saj verjetno tako hitro ne vpliva, sem pa pila sok prej), ampak ni posvečala pretirane pozornosti. Limono si s seboj vzami, polovico stisnjene si lahko daš v tisto glukozo, da lažje spiješ. Jaz sem včeraj dve uri porabila za pregled, pa je bilo v čakalnici zelo obetavno. Očitno si je G vzela malce več časa za vsako nosečko, že jaz sem dobila en kup listov - napotnico za rodit, za rešilca, za CSD, za naslednjič v laboratorij. Sem danes izpolnjevala obrazec za porodniško in seveda zafrknila že pri tisti pomoči, najbrž pademo skozi glede na cenzus oz. moram to pri mojemu obkrožit, če po kakem čudežu še pademo noter, ker njemu bodo upoštevali dva otroka, meni pa njegovega najbrž ne bodo, čeprav imamo skupno gospodinjstvo. Se počutiš kot funkcionalni debil ob takih stvareh. V službi mi bodo pa tudi že izpolnili papirje, samo bom poskusila res šele septembra - če bodo upoštevali, če ne pa menda tako zavrnejo. Midva sva pa včeraj voziček razpakirala iz škatle in ga sestavila, da sva videla, če je vse noter, pa blazinico sem iz košare domov vzela, da zašijem prevleko, pa prevleko za košaro moram oprat in tako. Za cotke se še bremzam, ker imam zdaj vse v dveh predalih, pa ne bo vse tako natlačeno potem, ko bo previjalna postavljena. Jaz imam sicer vsake toliko pospravljalni navdih, ko mečem stvari stran, tako da ni sile. Zdaj še čakam naslednji naval gnezdenja, da kuhinjo temeljito pospravim in očistim Je pa tamala včeraj čisto cel dan skoz brcala in kolovratila okrog po trebuhu, spet ni bilo cele ure, ko bi bila pri miru, tako da je danes imela očitno spalni dan. Prej pri zobarju je pa oživela, ziher ga že zdaj ne bo marala, ker je meni taka muka to. Sem pa urejala danes še kardiologa, ga moram imet nujno še pred porodom, tako da so mi prestavili datum, ščitnica je pa ok, kar sem tako pričakovala. Ne vem, če sem pisala zadnjič, da sem dobila izvide končno in da niso čisto ok, ni pa nič strašnega. Sem pa bolj mirna, da bom pod nadzorom. Aja, čez točno en mesec bom pa že doma Sem ravno danes do konca splanirala dopust, ko sem videla, koliko mi ga je še ostalo. Se že veselim.
< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 9.8.2016 18:08:26 >
|