Suziiika
|
Js si pa trebuha nič ne merim, raste tak al tak precej opazno , mi pa tud meni gin nič ne vpisuje v graf, js se pa tud ne obremenjujem s tem. Sem pa probala kavbojke, ki sem jih prej nosla - po teh js kontroliram težo, pa sem jih še lepo skup zaprla, tak, da gre res teža vse v dojenčka, pa v prsi. Te mam ziher 3 kile težke ovčka - sem jo dobla v paketu s stvarmi, ki mi jih je dala sestrična, kolk jo bomo pa rabli pa še ne vem, čist po občutku, če bo veliko snega, jo bo moj pikico mel v sleepy wrapu (traku, ki se ovije okrog telesa, pa pol otroka not), pa pod bundo lepo, pa je šlo skos že pri prvi ful fajn in posledčino otroka nič ne zebe, ker ga greje še tvoje telo. Ekstra je pa ziher ne bi kupovala.. Vročine se izogibam kolko gre, edino danes sem prej skočla na socialno, da sem dvignala te papirje za porodniško, tak, da to zdej mam, samo bolj jih gledlam, manj mi je jasno En del je podaljšanje starševskega dopusta zaradi (in pol obkrožiš), samo men ni jasno, zakaj bi to že sedaj rabu, če ne veš če bo z zdravjem al pa kej (trkam seveda, da ne), narobe.. Je pa ena možnost podaljšanja zaradi vzgoje in varstva dveh otrok, do končanega 1 razreda OŠ. dansas ti kej mogoče veš o tem? Moja bo ravno v prvi razred šla, ko se mi bo zaljučevala porodniška, kaj to pomeni, da lahko to označim, pa se mi bo porodniška podaljšala al kako? Nisem še slišala za to in mi ni pravč nič jasno. Ker zraven v tem predelu so tudi možnosti podaljšanja zaradi rojstva dvojčkov, nedonošenčkov, otroka, ki rabi posebno nego itd itd... Zdej sem šla mal na net brat, pa če sem prav dojela, ta možnost velja, če doma že imaš 2 otroka, tega, ki ga bom rodila, se ne šteje zraven, se mi zdi.. Če ne bom vedla, bom prazno pustila, pa bom pol, ko ji vrnem te papirje, jo tam vprašala na csd...Samo mi je res hecno..
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 20.7.2016 11:36:07 >