Suziiika
|
Sem si ga šla tud js za hec zmerit, pa mam 103cm, samo js mam še od prej nekaj viška sem pa zgleda res šla samo v trebuh gor, pa v prsi. Ker se mi res nikjer drugje ne pozna, oblačila vsa ista oblačim kot prej, majice se tako raztegnejo (ti topi), hlače pa res grejo vse gor normalno, drugač pa večina tako nosim obleke, tisto se pa tudi raztegne. Edino zgornji del kopalk sem si šla iskat, ker mi kr ven kipi vse pri starih kopalkah. Upam, da bo tak tud ostal no, neki še že morm dobit, samo če bo šlo vse v otroka, bo kr fajn. Tam, do ene 3kg bo kr dosti Prva je bla 2930, pa je blo glih dost.. no sicer dobre 14 dni prej, ampak me neb motl zdej tud en tolko. Je pa res, da sem bla v prejšni nosečnosti ful bol zatečena, tak, da je tista voda tud velik zram dodala. Sicer še mam zdej tud čas za to, samo mene je bol skrbelo, da bom zatekla že v štartu, kokr bo toplo. Pa se kr dobr držim. dansas aja to je tisto kar so spremenili, da ne morš podaljšat zdej? Katastrofa..Pa tisto mi tud ni jasno, ko je treba že vpisat kr na prvi strani v vzdrževane člane za davčno olajšavo? A to samo hčero prvo al kako? Ribica js jemljem magnezij+kalcij zaradi krčev v nogah ponoči in pa še posebej železo. Železa mi je že pri prejnšjem porodu oz CR ful manjkalo, sem dobla 6 flaš sirupa za domov.. Upam, da bo zdej kej boljše. Sem šla včeraj prav staro odpustnico iskat, da sem vidla točno kako je bilo s carskim rezom, bi rada Pušenjaka vprašala kakšni so standardi za ponovni CR v mojem primeru. Sem začela malo v tej smeri razmišljat, pa sem ugotovila, da ko pridem iz morja, sem samo 4 tedne stran od slabih 37 tednov, istem času, kot sem rodila prvo. Sem se prav zavedla kak malo še mam. So me pa takrat našopali z vsemi, najprej, da so sprožili, od umetnih do bohvečesa, odpirala se nisem pa nič, mala je pa z temenci ven tiščala, pol se je pa zataknal vse skup. Je mela kr enčink podolgovato glavo kakšen mesec. Tak, da če mam kake možnosti, da se mi vso tole matranje ponovi, bi mogoče rajši kr v štartu CR pa je mir. Po drugi strani bi pa tudi rada probala naravno. Sej še sama ne vem ka bi rada niti ne vem če sploh mam izbiro. Sem pa začela razmišljat o tem. ne manjka nam več veliko.. Me je pa zadnič ena prestrašla na enem obisku, no mal mi je dala mislit... je rekla, da njej je ginekolog do 8 mesca govoril, da bo mela punčko, da je mela že vse parajt pa oprano, pri 8 mescih pa ji reče, že vemo kaj bo ne? Pa pravi, ja punčka, pa on reče, ne fant bo Mene bi tak na rit vrglo, js mam ful zadev v roza
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 21.7.2016 8:51:09 >