|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
24.3.2016 12:55:40   
UršiMB
In kako se dodat??

(odgovor članu roxygirl2)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.3.2016 13:09:17   
roxygirl2
Lahko pises meni na zs ime in priimek kako te najti na fb in te nato dodam :)

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.3.2016 9:33:17   
Marjenca
Vevricka, sem prav vesela, ko sem prebrala tvoj post, da sta bila zadovoljna z Dr. Strahovo. In super novička, da je z malčkom vse v redu.

Tudi mi smo naročeni pri Dr. Strahovi na nuhalno in ko sem malo prebirala forume (izpred cca 2 let - novejših nisem našla), me je kar malo zaskrbelo, saj je veliko kritik napisanih glede njenega odnosa ter, da si ne vzame časa za pregled.
Upam, da bom tudi sama imela dobre izkušnje z njo.

Je bila še katera pri njej?

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.3.2016 14:16:21   
Floriana
Ojla nosečke user posted image

Danes sem imela pregled :) srček bije, imeli bomo samo enega. mi pa je prestavil PDP na november, tako da se bom, da ne capljam za vami, ki dajete čez že nuhalne, prestavila k novemerkam :)

pridno čvekajte še naprej :)

(odgovor članu Marjenca)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.3.2016 21:37:32   
kanej
Jaz sem bila zdaj v sredo ze drugic pri dr. Strahovi. Je prijazna in korektna, 15 minut sem bila noter ne morem rect da si ni vzela casa. Gledala in iskala je tolk dolg dokler ni nasla in na koncu tudi razlozila rezultate. Pac pove tko kot je brez ovinkov in olepsav. Komur ni vsec direktnost mu pac ni vsec. Meni je super. Se pa ni se vidlo spola in sem ker mal razocarana da bom vedla sele cez 8 tednov na morfologiji. Drugace pa vse uredu, otrocek miga na polno in je zdrav user posted image lp

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.3.2016 19:24:45   
Pinky92
Živjo punce tudi jaz sem ravno za valentinovo zagledala user posted image [/right]user posted image .

Tako da se tudi jaz pridružujem oktoberkam :)

ZM: 08.01.2016
PDP: 11.10.2016 
STAROST: 23
1. OTROK 
Bila sem že na prvem pregledu 08.03. Zdaj cakam 05.04 na nuhalno ki jo bom delala v Postojni ter 12.04 imam že drugi pregled :)
Imam pa zelo mešane občutke samo zaradi svojih staršev ker vem da bodo zelo (negativno) presenečeni zato ker ne odobravajo moje veze (Ki traja ze 7 let) z fantom ki je druge vere kot jaz. Zalosti me da moram skrbeti kaj bodo starsi rekli namesto da bi uzivala v nosečnosti. Lep pozdravček

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.3.2016 11:13:34   
ringababy
Je katera že dobila krven izvide? Meni je danes sestra rekla da imam sladkor 5,2 in morem prit po napotnico za diabetično ambulanto. Meni je sicer to pretiravanje, ampak dobro, škodit ne more. Še dobro da mi niso merili zdaj po praznikih user posted image

(odgovor članu Pinky92)
Neposredna povezava do sporočila: 407
29.3.2016 12:38:54   
UršiMB
jaz sem zadnjič po zajtrku imela 4,1 sladkorja, je rekla, da je bil bolj bogi zajtrk. :)) Ja, za nosečnice je dokaj nizka meja, mislim, da je sedaj 5,1.

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
29.3.2016 17:41:22   
SophieA
Živjo punce, malo pozno se vam pridružujem. PDP imam 11.10, prvi pregled je seveda ze za mano in je bilo vse uredu. Stara sem 29 let in je to moja prva nosecnost.
Ta cetrtek pa imam pregled za nuhalno pri dr. Strahovi v Domzalah. Malo me skrbi ampak upam, da bo vse uredu😊 lp vsem skupaj😊

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 409
29.3.2016 19:41:16   
Pinky92
SophieA isti pdp imave :) jaz imam nuhalno danes teden :)

(odgovor članu SophieA)
Neposredna povezava do sporočila: 410
29.3.2016 20:13:32   
SophieA
Pinky92, a res, super😊 sigurno se bo se katera nasla z istim PDP. Ta datum mi je drugace zelo vsec, ker bosta moja starsa letos na ta dan praznovala 30. Obletnico poroke in bi bilo, ce bi rodila na ta dan to res lepo darilo😊

(odgovor članu Pinky92)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.3.2016 11:24:29   
Parismina
Pozdravljene!
Tudi jaz imam sladkor 5.1 in moram v diabetološko! :( Tako pač je, ko so znižali mejo...
Je pa za mano tudi že nuhalna! PDP 13.10.2016. Ta pregled mi je predstavljal stres in hkrati prijetno vznemirjenje. Ko pa vidiš svojega otroka in slišiš bitje srčka (v mojem primeru kar dva) in ti dr. pove da je vse ok...je pa nepozabno!! :)
Mi je pa še vedno cel dan slabo in občasno tudi bruham. Kako pa ste ostale s počutjem?
Se bom pridružila tudi na FB. Grem preverit katero moram kontaktirat.

(odgovor članu SophieA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
30.3.2016 11:47:30   
UršiMB
Za fb lahko mene URSI KEY S, ali poveste vaše ime na fb, pa vas dodam.

(odgovor članu Parismina)
Neposredna povezava do sporočila: 413
31.3.2016 13:15:05   
SophieA
Evo punce nuhalna je za mano. Vse je uredu in super in oh in sploh😊 Dr. Strah je bila zelo, zelo prijazna in vse razlozila ter pokazala. Mi je kar odleglo, da je z malckom vse vredu😊 dobila sem tudi slikico ampak se lumpek ni hotel slikati, tako da je bolj en zmazek kot pa kaj drugega😊 no zelim vam lep dan se naprej😊

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.4.2016 9:23:01   
korinca
pozdravljene. Tudi jaz sem bila nedavno nazaj na teh straneh. Danes vam ponujam ogled moje strani, mogoče vam pride kdaj prav :). Pa srečno !

https://www.facebook.com/Tina-%C5%BDabar-Petaros-Fotografiranje-otrok-in-nose%C4%8Dnic-255059391264002/?fref=ts

(odgovor članu SophieA)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.4.2016 13:34:36   
Ayda84
Hey,oktobrke!Tudi jst se pridrozujem vasi skupinici.Jst imam PDP 29.10.Prvi pregled je ze mimo in je vse ok,imam samo vsakodnevne slabosti ki pa upam da minejo.Na nuhalno sm se narocila ravno vceraj v porodnisnico in jo imam 19.4.Ali katera ve kje se lahko prijavis na predavanje o epiduralni a.?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.4.2016 17:02:31   
prvanosečka
Zdravo.
Ali me lahko dodate v skupino na fb strani?
lp

(odgovor članu Monidra25)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.4.2016 22:02:00   
roxygirl2
Lahko te jaz dodam...na zs mi napisi ime in priimek da te najdem na fbju un dodam ;) lp

(odgovor članu prvanosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
7.4.2016 8:13:19   
Pinky92
Živjo punce jst sm bila v torek na nuhalni in so rekli da je use okej razen tega da je plodek malo manjsi ampak to je mogoce zaradi kasnejše ovolacije :) mi je tudi zdravnica namignila da bo mogoce puncka :) Zanima me pa če se vam že kaj pozna na trebuščku? :) jst kadar pojem mi ga prov napne in zgledam kot da sm ze v 5 mescu
user posted image

(odgovor članu roxygirl2)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.4.2016 20:30:23   
Anonimen
jaz sem v 12.tednu na nuhalno še čakam in se mi kr že pozna sploh zvecer ko me napihne..

(odgovor članu Pinky92)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
8.4.2016 7:26:28   
jagodka7
Žiiivjo :D tudi jas sem bla na nuhalni in je vse v super stanju user posted image .vse organe,rokice,nogice,nosna kost,vseee popolnoma štima user posted image ...velik pa je tolikor,kolikor mora bitiuser posted image ... jeeej,srečna!! user posted image .. edino škoda mi je,da se nesmem kopati v bazenu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
8.4.2016 10:13:33   
Pinky92
Moj pa je malo manjsi :( ima 5.7cm mogel bi pa jih imeti okrog 7cm ,ampak useno pravijo da je use uredi :) a tebi se že kaj pozna trebušcek

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 422
8.4.2016 12:59:10   
jagodka7
aja,saj to ni nič :D moj je velik 6,1 al neka takega in je to baje,če si v 13.tednu glih normalnouser posted image .. Jaa,pozna se mi že preveč,mogoče zato,ker sem zadnje čase skos lačna :D drugače pa se lepo vidi :D ..glede velikosti se ne sekiraj,pač si imela poznejšo ovulacijo in boš mogoče rodila kak dan,dva poznejeuser posted image

(odgovor članu Pinky92)
Neposredna povezava do sporočila: 423
8.4.2016 15:08:53   
Pinky92
Jagodka si me prav pomirila :) jaz sem ravno danes 13 teden tko da ko sem bila na nuhalni sem bila 12T4D :). Nevem zakaj me sploh strasijo z tem user posted image .
V torek imam drugi pregled pri ginekologu pa ga bom prašala da bom bolj sigurna user posted image .

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 424
8.4.2016 16:56:38   
Ribica **
Meni so na NS prestavili rok na bolj zgodaj, kot sem si sama zračunala, tako da sovpada z zadnjo M, čeprav sem imela O kasneje. Ampak deklica do dneva natančno ustreza meram. user posted image Imam pa grozen teden za sabo, NS je bila slaba, povečano tveganje za downov sindrom, tako da sem imela biopsijo horionskih resic in je hitri test pokazal, da je vse ok in da je punčka. Tako da sem pomirjena in čakam tudi dober končni rezultat, ki bo čez 3-4 tedne.

Trebuh se mi pozna zelo malo, če imam oprijeto majico. Sem pa tudi pri 13t še vedno na +0 kg, očitno dojenček vse pojé. user posted image So se pa slabosti na srečo končale, tudi energije imam končno več. Bom zdaj vsekakor bolj mirna in upam, da je konec pretresov do konca.

Anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky92)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?