|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
21.3.2016 18:16:06   
lily7a
Hej punce!
ZM: 6.1, PDP : 12.10.2016
Imela sem prvi pregled v 8 tednu in je bil plod velik 22mm, v glavnem bilo je vse ok :) sedaj čakam nuhalno, ki jo imam 31.3 pri Strahovi in že res komaj čakam, saj me skos spremlja nek slab občutek in upam da si potem če bo vse ok oddahnem :)Počutim se kr utrujeno in brez energije sploh ko je zunaj slabo vreme...
Drugače je to je moja 2. nosečnost, saj imam doma že sinčka januarčka 2012. Stara sem 25 let. Bi pa rada da me kdo doda v skupino na FB, sicer sem že pisala eni iz foruma in upam da pridem not.
Čestitke vsem nosčekam in želim vam lepo nosečnost ;)
Lep večer vsem ;)

Pričakujemo te!

(odgovor članu rožica77)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.3.2016 18:47:45   
roxygirl2
Katera me lahko doda v fb skupino? :)

(odgovor članu rožica77)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.3.2016 9:01:13   
Monidra25
Vse tiste ki bi rade sle v skupino na fb je skupina oktobrcki 2016 ( je pa c brez stresice) javna. Le potrditi vas moram jaz. Ce pa boste imele tezave pa se tukaj slisimo da uredimo.

(odgovor članu roxygirl2)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.3.2016 9:04:17   
UršiMB
Pod kakšno ime pa ste prijavljena na fb, da se vam pošlje sporočilo?

(odgovor članu Monidra25)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.3.2016 9:05:31   
Monidra25
Monika Trinkaus Zorko me najdete

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.3.2016 9:14:32   
Monidra25
Dodajte med prijatelje Monika Trinkaus Zorko

Neposredna povezava do sporočila: 381
22.3.2016 9:17:24   
UršiMB
Kako pa to, da je skupina javna? To pomeni, da kar se komentira se javno vidi....Jaz imam nuhalno šele naslednji teden, tako da o nosečnosti še skoraj noben ne ve...

Neposredna povezava do sporočila: 382
22.3.2016 10:15:26   
Monidra25
Skupina je zaprta popravljeno.

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.3.2016 10:38:50   
jagodka7
Vauu,koliko novih nosečk v skupini!user posted image .Jas sem trenutno v 11 tednu,malo še mi manjka do 12... Pa še skos bruham vsako jutro,da joooj. Sem mislila,da se bo situacija umirila po 10 tednu...user posted image .. Nuhalno imam čez 2 tedna(v 13.tednu),pa me zanima,če je možnost,da se bo že spol videl oz. če se je kateri že videlo pri teh tednih?( v 1.nosečnosti-tiste,ki ste že ble noseče) user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
22.3.2016 10:50:52   
Monidra25
Jaz sem v 13 tednu. Na nuhalni mi ni mogla napovedat spola. Tudi nisem polagala pozornosti na to. Vazno mi je da je vse ok pa naj bo puncka ali fantek. Sem pa do nuhalne vsakic sla z strahom k ginekologu zaradi tega ker sem novembra imela spontani splav. In to ti nekako pusti posledice. Zdaj sem se tega obcutka znebila saj sem na nuhalni kar eno uro gledala v ekran kako zivahen je ta otrocicek. Jutri imam po enem mesecu pregled pri G in me ni nic strah vec. Aja mogoce ve katera od katerega tedna dalje delajo ultrazvok prek trebuha?

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.3.2016 10:53:32   
jagodka7
Ja,saj meni je tudi vseeno kateri spol bo,pač radovednost. Valda,da je važno,da je otrok zdrav....user posted image . Meni je delala preko trebuha že na prvem pregleduuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 386
22.3.2016 10:57:56   
Monidra25
Aja. Jaz sem bila kar hitra pri G ker nisem vedela ali je res nosecnost ali mi je ostal hormon bhcg od prejsnje nosecnosti. Ker sem po 1 menstruaciji ponovno zanosila. In sem bila zelo vesela. Sem pa 1 krat na 2 tedna hodila na preglede. In vedno je bil vaginalni. Nazadnje sem bila pri 8 tednih. Zdaj pa upam da bo preko trebuha.

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.3.2016 16:36:52   
kanej
Meni je Strahova v prvi nosecnosti z zagotovostjo napovedala puncko. Racunam da bo tudi jutri enako (z gotovistjo, ni nujno punckauser posted image ). Res ze komaj cakam pregled jutr. Dan zjutri sem ugotvovla da sem tko pozresna da sem se 3 kg zredla. Kako gre pa kej ostalim?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 388
22.3.2016 19:19:10   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: kanej

Meni je Strahova v prvi nosecnosti z zagotovostjo napovedala puncko. Racunam da bo tudi jutri enako (z gotovistjo, ni nujno punckauser posted image ). Res ze komaj cakam pregled jutr. Dan zjutri sem ugotvovla da sem tko pozresna da sem se 3 kg zredla. Kako gre pa kej ostalim?

Lp

2kg v plusu... Pa sploh nisem pozresna, ampak ce ne jem na 3h mi je slabo. Pa tecna ratam. Pol se pa pejt...

Ampak se zaenkrat se niti ne pozna, razn mal spehca na trebuhu, ker sem bolj lena za telovadbo... Pa kosarce so mal bolj polne :D

Uf ene ze pri nuhalni.jaz v petek zvem a ostanem zvami al se rajsi k novemberkam prestavim...

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.3.2016 20:04:59   
Marjenca
Pozdravljene!
Tudi jaz se vam pridružujem, čeprav malo pozno...
ZM: 18.1., PDP: 25.10.
Stara sem 31, je pa to moja prva nosečnost.
Na nuhalno sem naročena 13.4. - upam, da bo to srečna trinajstica :)

Drugače pa skoraj ne morem verjet, da sem noseča. Nobenih znakov nosečnosti, nobene slabosti, česarkarkoli...

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.3.2016 21:24:24   
Monidra25
ZM 26.12.2015
PDP 1.10.2016

tako da se vedno ne vemo ali bo septembra ali oktobra. Na nuhalni bila v 13 tednu.

(odgovor članu Marjenca)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.3.2016 8:07:29   
UršiMB
No, kar se nabiranja kg tiče sem bila že preveč "pridna". Sem v 12.tednu in nekje 4,5 kg plusa. Isto je bilo v prvi nosečnosti, na začetku sem se hitro redila, potem se je pa kar umirilo. Nuhalno pa že komaj čakam, imam danes teden, 31.3. in hkrati kar pregled. Ne računam, da se bo videl spol, pri prvi se je videl spol šele v začetku 7.meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 392
23.3.2016 10:59:09   
Anonimen
Jaz sem na 0, kar se kg tiče oz. sem shujšala, ker sem manj jedla in nič sladkega prve tedne, ker mi ni pasalo. Jem pa zelo pogosto, zagotovo na dve uri, edino manjše količine. Tako da se sploh nočem več tehtat, ker je vsakič nižja številka na tehtnici. user posted image

A se ne dela nuhalna prek trebuha?! Jaz jo imam čez deset dni, jo že komaj čakam, ker mi je ta čas od enega do drugega UZ neskončno dolg. Pa še zbolela sem in se vleče za znoret, ker nobenih zdravil ne smeš. Tako da sem malo naveličana slabega počutja in počitka.

user posted image

(odgovor članu UršiMB)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
23.3.2016 12:37:46   
ringababy
Evo jaz sem se danes tudi naročila na nuhalno in jo imam 15.4. Sem rekla sestri če mi da kako telefonsko za vsak slučaj če do nuhalne ne pridem da se odjavim, pa sploh ni razumela kaj ji govorim, pa sem ji razložila, da pač mam slabe izkušnje za sabo in da sem bolj rizična, pa me je skregala naj ne razmišljam tako, seveda me je skregala na lep način. Me je malo pomirila.

Potem sem šla pa na zavod za zaposlovanje ker sem brezposelna jim dat potrdilo da sem noseča in nisem trenutno iskalka zaposlitve, pa mi je rekla da se ji moram vseeno vsak mesec javit kako je z mano. Mislim kaj ji pa naj pišem vsak mesc, ja še sem noseča, ja še vedno sem noseča, še kr sem noseča... Glih se mi da zdaj še s tem ukvarjat poleg vseh skrbi, mater so zateženi.... user posted image

Aja jaz sem pa shujšala 4 kg ker sem na zečtku se full pazla pa tud pasalo mi ni preveč, pa tud kil mam preveč, tak da mislim da mi nič ne škodi, nasploh se ne smem skoraj nič zredit oz sem si dala mejo največ 8kg. Žal nisem med najbolj šlankarcami.

< Sporočilo je popravil ringababy -- 23.3.2016 12:39:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.3.2016 13:40:14   
Monidra25
Nuhalno mi je delala pelkiceva v mb preko trebuha. Resnicno si je vzela cas in nama vse razlozila zelo zadovoljna z njo. Danes pa sem bila na pregledu pri G kjer sem poslusala samo srceka brez ultrazvoka. Ni pa mi jasno da mi je sestra rekla da se do konca nosecnosti dela vaginalni ultrazvok. Torej preko trebuha sploh nebodo delali v mojem primeru.

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.3.2016 15:42:55   
vevricka
Tudi jaz sem bila danes na nuhalni in sicer pri dr.Strahovi in sva zelo srecna, da je vse ok. Malcek je bil zelo zivahen, tako da je komaj izmerila svetlinouser posted image . Vzela si je cas in nama lepo razlozila vse stvari, tako da sva z njo zelo zadovljna. Dobila sem tudi 2 slikici in cd user posted image

Kar se pa kilaze tice, sem sla pa tudi jaz dol -1kg in mi za enkrat tako tudi stoji.

Lep dan, noseckeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
24.3.2016 9:24:56   
tjasakp
pozdravljene oktoberke user posted image
jaz sem do sedaj sodila k novemberkam, saj sem imela glede na ZM izračunan PDP 2.11, danes pa sem bila na prvem pregledu in po UZ je PDP 31.10.user posted image
tako da bom sledila kar obojimuser posted image

prvi pregled super, noseča sem 8t 3d po UZ sicer pa 8t2d, srček bije, zdaj se bom naročila na nuhalno svetlino

imam pa doma 3,5 letnika, prav tako rojenega oktobra in če bo vse po planu bosta manj kot dva tedna razlike user posted image

pa lep sončen dan vsem!

(odgovor članu vevricka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
24.3.2016 12:05:53   
ringababy
Še katera dobila že enormno velike kolobarje okrog prsnih bradavic in malo temnejše? NIč več malih rozastih user posted image user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 398
24.3.2016 12:30:03   
UršiMB
Jaz sem zaenkrat dobila le večji prsi, no mogoče so kolobarji tudi kaj večji, samo iste barve...

Kako to, da nas je na fb v skupini OKTOBRČKI 2016 LE 5, tukaj nas je precej več.....

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
24.3.2016 12:54:43   
roxygirl2
Obstaja fb skupina ki je skrita in nas je ze kar precej.pridite k nam ;)

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?