dansas
|
Hej nosečke, Jaz spim kot ubita tistih cca 6 ur, kolikor si jih ostanane za spanje in po večini sploh ne vem kaj sem sanjala. Do jutri pa do maja bom na bolniški, tako da upam, da bom vsaj malo nadomestila pomanjkanje spanja; če bi bilo možno, bi si ga nabrala na zalogo, ker oktobra bom lahko zelo srečna, če ga bom deležna 6 ur na noč … Koža in lase: neverjetno, ampak od pubertete naprej sem imela vedno mastno kožo in lase (tudi v prejšnjih nosečnostih sem jih imela), sedaj se pa moram po obrazu mazati z oljem, ker navadna krema nič ne zaleže. Lase si cel teden ne rabim oprati, se mi sploh ne zmastijo Trebuh mi je v zadnjem tednu tako močno zrastel (ali pa je samo špeh ven skočil ), da sem že čisto očitno noseča . Samo čakam, kdaj bodo začela deževati vprašanja. Oblačila nosim še »normalna«, ker če oblečem nosečniško oblačilo, sem še bolj očitno zaobljena. Včeraj je pogovor nanesel na imena in sem možu in puncama povedala katera so meni všeč za fantka. Heh, niti eno jim ni bilo všeč. Že vidim kako bo to - jaz bom mogla iz rokava potegnit množico imen, moji bodo pa samo govorili: Ne, ta ne; ta tudi ne, ... , za popi... tako pač je, če se moramo štirje strinjat. Upam, da nam bo uspelo sploh kaj do poroda zbrati Jutri grem na amniocentezo . Me že kr malo špika, kako bo, ko me bodo špiknili. Na srečo bo Pušenjak tisti, ki me bo špiknil – človek z veliko izkušnjami je lahko samo dober znak… Uživajte
|