Anonimen
|
Telovadba je ok, če počneš tisto, kar si že počel do sedaj, ne da zdaj zvišuješ intenzivnost ali začneš nekaj na novo trenirat. Jaz sem lani enkrat celo šla tečt, letos pa tako ali tako ne tečem, tako da moram počasi uvest dolge sprehode. Pred + testom sem plavala enkrat na teden, to zdaj čakam, da mine prvo tromesečje, potem pa če bo vse ok, začnem nazaj, ker mi je fino. Sicer pa v zgodnji nosečnosti lahko komot delaš pilates, celo trebušnjake, tek na smučeh je ok, sem vse poguglala Jaz sem imela namen vse počet normalno, samo malce bolj na izi, samo sem bila do tega tedna tako neskončno utrujena, da mi je bilo še živet odveč, kaj šele športat Ta teden je že bolje, tako da se bo treba zbrcat v rit - čez teden dvakrat po eno uro s psom, čez vikend pa na kak hribček ali Rožnik. Spol - vsekakor bova vprašala. Jaz si zelo zelo želim punčko, itak pa imam občutek, da bo fantek. Samo upam, da je še prezgodaj za te občutke, mislim, da se spol določi ravno zdaj enkrat Hrana - meni večinoma paše samo kuhana hrana, tako da so mi zajtrki kar problem. Tudi sicer mi paše več zelenjave in sadja, kar sicer ne jem kaj dosti, tako da se je "naravno" vse uravnovesilo. Hodim pa med službo vsak dan na kosilo, če se le da, sendviči, s katerimi sem prej kombinirala, mi zdaj res ne pašejo. Malo sem se tolažila z elevitom, da saj so tam vitamini in minerali, samo zdaj ga itak ne jem večinoma. Limeta82, držim pesti, da bo vse ok! Pri 6t se začnejo šele oblikovati "jamice" (ne najdem zdaj boljšega izraza, po ang. je chambers) pri srčku, ki postane viden nekje po parih dneh. Jaz sem zato z UZ čakala do 7t, da se je za ziher videl srček, da ne bom panična po nepotrebnem.
|