Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 6:48:07
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Pikapoka pika, upam, da je res obetavno no krči so se čez dan še parkrat pojavili, ampak m še ni od nikoder in upam, da tako ostane bi te pa nekaj vprašala, ker vem, da si ti bolj izkušena na tem področju ali lahko first sign delaš tudi tekom dneva in ti pokaže pravi rezultat ali je boljše z jutranjim urinom? Kot veš nimam nobenega testerja doma in bi šla dopoldne v nabavo, če še vedno ne bo na vidiku. Potem pa ne vem, ali bi kar poskusila naredit test ali je bolje počakat do torka zjutraj in s prvim urinom. Ah ja, saj vem, sama sebi otežujem življenje... Mimi_ka, v moji prvi nosečnosti je bilo isto. Par dni pred pričakovano M so se pojavili krči kot pred M. In sem bila 100%, da ne bo nič. Pa je test pokazal . Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 6:51:05
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika juhu mimi_ka tole se pa obetavno sliši jaz ne zdržim in bom tudi jutri delala test. al pa že danes me pa tudi malo krči kot pred M, ali se mi pa samo zdi. Pikapoka pika ... naj ti še jaz povem, da nisi edina, ki prehitro delaš test. Tudi jaz sem imela tako navado. Dokler me ni enkrat izučilo, ko sem bila potem cela adijo še cel teden. Me zanima kako bo sedaj, ko bo tisti čas za teste delat .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 6:55:57
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika juhu mimi_ka tole se pa obetavno sliši jaz ne zdržim in bom tudi jutri delala test. al pa že danes me pa tudi malo krči kot pred M, ali se mi pa samo zdi. Pikapoka pika, upam, da je res obetavno no krči so se čez dan še parkrat pojavili, ampak m še ni od nikoder in upam, da tako ostane bi te pa nekaj vprašala, ker vem, da si ti bolj izkušena na tem področju ali lahko first sign delaš tudi tekom dneva in ti pokaže pravi rezultat ali je boljše z jutranjim urinom? Kot veš nimam nobenega testerja doma in bi šla dopoldne v nabavo, če še vedno ne bo na vidiku. Potem pa ne vem, ali bi kar poskusila naredit test ali je bolje počakat do torka zjutraj in s prvim urinom. Ah ja, saj vem, sama sebi otežujem življenje... Mimika ... jaz sem delala Viola zgodnji test že skoraj z večernim urinom. Pa mi je pokazalo šibko črtico. Ko sem zjutraj ponovila, pa je bila črtica taka kot se spodobi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 7:39:23
|
|
|
|
pikapoka pika
|
mimi_ka če se prav spomnim je že 14 dni od tvoje O in bi ti moral tudi popoldanski urin pokazat pravilno. čakam veselo novičko! Tudi jaz moram še do lekarne priti, predno bom testirala ampak bom s prvim jutranjim nardila. vseeno sem še 2 dni pred M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 8:22:42
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
mimi_ka ja, jaz sem 1980 letnik. Letos julija bom 36 Prvič se trudim in upam, da zelo kmalu rata! Danes zjutraj so me spet prsti srbeli, da bi naredila test..tudi jaz imam v omaro Viola iz Mullerja. Ampak se mi je pravočasno vklopil razum in nisem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 8:46:09
|
|
|
|
pikapoka pika
|
mava1975 oh ne Upam da bo drug mesec! Jaz sem šla v lekarno, ampak so imeli samo teneumne babycheck mini, tukaj pri nas boguizanogu k mi vedno črtico pokažejo in jim ful ne zaupam.. zdej pa čakam če bo spet črtica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 9:01:02
|
|
|
|
mava1975
|
Pikapoka pika, držim pesti zate... jaz si bom ta mesec naročila na plodnost.si teste, ker tile mini baby check, so bili skoz črtasti pri meni... držim pesti,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 9:57:31
|
|
|
|
mimi_ka
|
Damuš hvala za tvoje izkušnje. Zdaj sem malo bolj pomirjena. jaz s temi krči res nimam izkušenj iz prve nosečnosti. Nisem imela ne krčev ne bolečih prsi, skratka nobenih posebnih znakov, zato me to sedaj toliko bolj bega. Ampak če je bilo pri vas punce tako in ste bile nosečke, potem je mogoče tudi zame upanje in je kaj na tem danes zjutraj sem imela spet krče, podobno kot že včeraj zjutraj. Sem se pa odločila, da bom s testom počakala do jutri zjutraj. Če sem toliko čakala, lahko pa še en dan zdržim res ne bi bila rada razočarana in se cel dan grizla, ali je ali ni, če danes črtica ne bi bila vidna. Žal pa tega viola testa nimam možnosti tukaj kupiti, tako da grem danes v nabavo first sign in clear bluja, jutri pa resno na delo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 10:01:27
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika mimi_ka če se prav spomnim je že 14 dni od tvoje O in bi ti moral tudi popoldanski urin pokazat pravilno. čakam veselo novičko! Tudi jaz moram še do lekarne priti, predno bom testirala ampak bom s prvim jutranjim nardila. vseeno sem še 2 dni pred M. Ja, danes bi moralo biti ravno 14 dni od O, samo si res ne upam delat s popoldanskim urinom, da ne bom potem cel dan samo živčna in premišljevala o tem, ali je ali ni. Tega viola testa pa nimam tukaj kje kupiti. Ti si že delala test danes? Sporoči novičke Jaz fuuuuul stiskam pesti za nas, ki smo še ostale na seznamčku. Upam na najlepše novice od vseh nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 10:08:44
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 mimi_ka ja, jaz sem 1980 letnik. Letos julija bom 36 Prvič se trudim in upam, da zelo kmalu rata! Danes zjutraj so me spet prsti srbeli, da bi naredila test..tudi jaz imam v omaro Viola iz Mullerja. Ampak se mi je pravočasno vklopil razum in nisem Hehe jaz pa junija 36 sicer imam enega sončka že doma, ampak si res zelo želim še enega in se trudiva že skoraj eno leto, prvič pa ratalo takoj, no skoraj takoj mene najbolj mučijo prav moja leta, ampak v zadnjem letu je rodilo kar nekaj mojih bivših sošolk in sem dobila kar neko upanje in zagon, da le nisem še tako stara Držim pesti zate, da čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 10:19:17
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Jaz sem nalulala črtici samo ker je babycheck ne verjamem najbolj..ampak res zgleda da je,si ne upam preveč upat. jutri bom še s kakšnim drugim testom poskusila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 10:29:23
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Jaz sem nalulala črtici samo ker je babycheck ne verjamem najbolj..ampak res zgleda da je,si ne upam preveč upat. jutri bom še s kakšnim drugim testom poskusila. Wuuuuhuuuuu Jaz sem prepričana, da je in da si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 11:01:44
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Jeeeeeeeeeeeeej!!! Bravo in čestitke za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 11:34:41
|
|
|
|
pikapoka pika
|
joj ne mi še čestitat! Meni zale BC skoraj vedno pokaže črtico tudi če ni nič. je pa res mogoče malo močnejša kot ponavadi, kaj jst vem. . . Mi boste jutri čestitale mimi_ka čimprek nam sporoči kaj bo testek pokazal!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 11:35:39
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Me je pa ful začelo špikat okrog desnega jajčnika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 11:39:09
|
|
|
|
pikapoka pika
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 12:10:17
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Uuuuuu nov, popravljen seznamček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 12:45:20
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
mimi_ka ne sekiraj se zaradi let..tako kot si napisala, vedno več nas je, ki se odločimo za prvega dojenčka kasneje. Še eno vprašanje ... Kaj misliš/mislite?: imam cikluse na cca 32 dni, ovulacija je bila med 10.2. in 15.2. Pridno sva delala 8.,9.,10. in 16.2. M NEpričakujem 27.2. A mislite, da mi bo test lahko pokazal že 26.2.? Matr 100x predelana in prežvečena tema, pa še kr ne znam sama sebi odgovoriti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 12:53:51
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Jaz mislim da bi ti pokazal Pikapoka1980, samo jaz sem malo zmešana in vedno delam prehitro teste, ker v teoriji lahko pokažejo že par dni prej, v praksi pa ne vedno. ti nisem nič pomagala a ne Če ti uspe je sigurno najboljše počakat do izostanka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 13:00:51
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
hahahahaha itak, da si mi večkrat slišim, da naj počakam, lažje je počakati Najhuje je to, da nekaterim pokaže šele po parih dneh izostanka!!!! To je noroooo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 14:15:19
|
|
|
|
Allstar
|
Pikapoka1980 držim pesti tudi za tebe . Za testiranje se pa res poskusi vzdržat do izostanka, ker je preveliko razočaranje ko brezveze pokaže negativno. Če si imela ovulacijo 14. ali 15.2. (upam, da je bila kak dan prej), potem naj bi dobila M 28. ali 29.2. Naj bi bila 14 dni po ovulaciji, ampak seveda smo ženske in mora biti vsaka neka izjema ;). Ampak s testi pa res poskusi počakati najmanj do sobote ali še boljše nedelje ;) Pa veliko sreče ;)
< Sporočilo je popravil Allstar -- 22.2.2016 14:17:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 14:24:40
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Allstar hvala ti! Ovulacija je bila 13.2. Res se bom potrudila in poskusila odmisliti do vikenda. Danes sem doma, zato imam toliko več časa in samo še o tem razmišljam..jutri pa služba in upam, da bo lažje prebrodit teden :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 14:59:08
|
|
|
|
mimi_ka
|
Pikapoka se že takoj boljše počutim, ker smo že tri na tem forumu z isto letnico, nekaj pa še starejših, tako da bravo za nas Drugače pa punce, dejte se po meni zgledovat in bodite vzdržne od testkov do izostanka sej vem, da sem smotana, samo se obrestuje res, verjemte mi DRŽIM PESTIIIII ZA VSE NAS
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 22.2.2016 15:01:18
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika joj ne mi še čestitat! Meni zale BC skoraj vedno pokaže črtico tudi če ni nič. je pa res mogoče malo močnejša kot ponavadi, kaj jst vem. . . Mi boste jutri čestitale mimi_ka čimprek nam sporoči kaj bo testek pokazal! Bom bom, tako kot sem obljubila, takoj zjutraj ob kavici bomo videli kateri bo uspelo prej objavit veselo novico Drugače pa dopoldne sem šla v nabavo in evo imam v predalu first sign in clear blue. Toliko testerjev še nikoli do sedaj nisem imela na zalogi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 7:19:13
|
|
|
|
Allstar
|
Danes pa sem se zjutraj zbudila z mislijo na vaše današnje . Držim pesti in sporočite ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
testAdminKatero ime bi izbrali?Sven (
16%)
Svit (
15%)
Nejc (
42%)
Anže (
28%)
Število vseh glasov: 89Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!