|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016
10.2.2016 21:55:26   
sarona
Živjo punce!

vsem user posted image user posted image user posted image

Vas berem, sem bla aktivna dva meseca nazaj pa sem mela 3/4 meseca krvavitve-takoj po ovulaciji in tako imam 2.marca na ginekološki pregled...da mal moje hormone skp spravijo. Sicer zdj 2 mesca jemljem maco in 14 dni pijem krvomočnico, ovulacija je mimo zdj pa sam molim da ne bo takoj spet izcedkov.... Sicer sva brez zasščite od konca oktobra ampak ker moj dela nočne, prideva skup lih ene 3x na mesec :) Se nama ne mudi ker sm js študentka, doma 2 naspidirani čebelici stari 13m in skor 4 leta :) Skratka, končno po 6.mescih krvavitev mam mal zbadanja v prsih tko da očitno se hormoni postavljajo nazaj, za kej več pa ne upam tokrat. :) Mi je G rekla da se progesteron ne dvigne pa je rekla naj čimveč počivam in čim manj stresa... :) jaaaaaa, res da sem dopoldneve SAMAAAA doma in si filam baterije za popoldneve :) Srčno upam, da se ta ciklus uredi in skenslam pregled na gin.kliniki. So mi rekl da mora moj it na spremogram pa niti ne vem zakaj,če je problem samo moj progesteron :( karkoli, samo, da bo vse v redu na koncu... želim še velik pluskov ta mesec, ostalim pa: Vse pride....ni lahko odmislit ampak je pa neverjetn supr filing, ko se ujameš, da ne mislis skos sam na user posted image user posted image Sem pa prvi dve user posted image zanosila v prvo!! Zdj pa težave... Sej sm še mlada, pravjo drugi,...js pa sm rekla, da želim met vse otroke do 30.leta...kasnej pa nič več. Bo na stara leta luksuz, če jih bomo doživel, če pa ne, je blo pa tud vredno vse mal pohitet user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.2.2016 23:30:16   
Katriss
Tudi mene lahko pobarvate rdeče, moja menstruacija je prišla predčasno. Držim pesti, da bo naprej seznamček bolj zelen :)

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.2.2016 8:09:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe user posted image .
Koliko od vas pije krvomočnico in kakšne so vaše izkušnje?

Jaz sem jo zdaj pila prvič ta cikel. Ti bom znala povedat po 22. če je bilo uspešno user posted image

Če ne druzga boš opazila, ko boš dobila M, da bo ta močnejša in več sluzi bo prisotne ...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.2.2016 8:28:09   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe user posted image .

Jaz sem jo zdaj pila prvič ta cikel. Ti bom znala povedat po 22. če je bilo uspešno user posted image

Če ne druzga boš opazila, ko boš dobila M, da bo ta močnejša in več sluzi bo prisotne ...

Jaz sem jo pila pred prvo nosečnostjo. Pa user posted image ni bila nič močnejša. Sem jo pila pa nekje pol leta (sem jo začela piti en mesec preden sva štartala). Ne vem če je že katera omenila, da se jo lahko pije 3 mesece, potem pa mora bit en mesec premora.

Kar se tiče pa ovulacije in sluzi. Tudi jaz sem že večkrat opazila, da je sluz (veliiiko sluzi - včasih kar cele kepe) vedno prisotna 24 ur pred ovulacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 279
11.2.2016 8:31:34   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Jaz sem jo pila pred prvo nosečnostjo. Pa user posted image ni bila nič močnejša. Sem jo pila pa nekje pol leta (sem jo začela piti en mesec preden sva štartala). Ne vem če je že katera omenila, da se jo lahko pije 3 mesece, potem pa mora bit en mesec premora.

Kar se tiče pa ovulacije in sluzi. Tudi jaz sem že večkrat opazila, da je sluz (veliiiko sluzi - včasih kar cele kepe) vedno prisotna 24 ur pred ovulacijo.

Zakaj nej bi blo 1 mesec premora?
No, jaz sem mela res ful močnejšo, ful sluzi ... pila sem jo pa sigurno 4 mesce skupej ...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.2.2016 8:32:04   
Damuš

Nikoli ne veš, kaj ti prinese prihodnost in izkušnja pri prejšnjem delodajalcu, kjer sem bila tako kot ti sedaj preveč naivna in poštena, me je izučila, da bom od zdaj naprej naprej poskrbela zase. To ti toplo polagam na srce. Pa vso srečo karkorkoli se boš odločila user posted image

Zaenkrat se mi še ni potrebno odločati, ker služba še ni moja (pa mislim, da glede na to, da ima moj tekmec veliiiiko izkušenj, da tudi ne bo). Tako da ...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.2.2016 8:33:49   
Damuš

No, jaz sem mela res ful močnejšo, ful sluzi ... pila sem jo pa sigurno 4 mesce skupej ...

Pojma nimam. Vem, da sem nekje prebrala takrat, ko sem se zanimala o tem. Bom probala najti in prilepit sem. Če bom našla ...

Neposredna povezava do sporočila: 282
11.2.2016 8:34:10   
Janchek81

Nikoli ne veš, kaj ti prinese prihodnost in izkušnja pri prejšnjem delodajalcu, kjer sem bila tako kot ti sedaj preveč naivna in poštena, me je izučila, da bom od zdaj naprej naprej poskrbela zase. To ti toplo polagam na srce. Pa vso srečo karkorkoli se boš odločila user posted image

Zaenkrat se mi še ni potrebno odločati, ker služba še ni moja (pa mislim, da glede na to, da ima moj tekmec veliiiiko izkušenj, da tudi ne bo). Tako da ...

Zakaj tok pesimizma???? Mogoče si jim bla pa ti bolj všeč kot tekmec ....

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.2.2016 8:35:46   
Janchek81

Pojma nimam. Vem, da sem nekje prebrala takrat, ko sem se zanimala o tem. Bom probala najti in prilepit sem. Če bom našla ...

Jaz sem takrat govorila tko s svojo G ( Štolfo ) kot z Pušenjakom in sta oba rekla, da je to naravni 'zvarek' oz. čaj, ki ga ne morš predozirat...nekaterim pomaga, nekaterim ne ... predozirat ga nikakor ne morš, tuid če bi spil 5 šalc na dan ... tko, da .... mislm, da je to že spet en trič trač, da se neki novga napiše .... jaz sem jo pila pri drugi nosečnosti in že takrt je bil pripravek drugačni in tudi doziranje drugačno .. to se kr en zmisl in se neki nouga uvaja, da je bolj zabavno in da je kao neki nouga user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.2.2016 8:40:42   
Damuš

Jaz sem takrat govorila tko s svojo G ( Štolfo ) kot z Pušenjakom in sta oba rekla, da je to naravni 'zvarek' oz. čaj, ki ga ne morš predozirat...nekaterim pomaga, nekaterim ne ... predozirat ga nikakor ne morš, tuid če bi spil 5 šalc na dan ... tko, da .... mislm, da je to že spet en trič trač, da se neki novga napiše .... jaz sem jo pila pri drugi nosečnosti in že takrt je bil pripravek drugačni in tudi doziranje drugačno .. to se kr en zmisl in se neki nouga uvaja, da je bolj zabavno in da je kao neki nouga user posted image
.

Sej pravim ... nimam pojma. Je pa res, da tud v naravi so stvari, ki jih je treba previdno dozirat. Lej, se ne spoznam toliko, da bi lahko bila pametna. Povem, kar sem prebrala. Bom pa vprašala kolegico, ki je farmacevtka. Ona se pa res v nulo spozna na te stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 285
11.2.2016 9:49:18   
mimi_ka
Sarona držim pesti, da se krvavitve same uredijo. Drugače pa bravo za dva sončka. Res si mogla že zelo mlada začet user posted image sem prepričana,mda se vam kmalu pridruži še tretji user posted image

Katriss pošiljam user posted image zdej pa pogumno naprej, da bo marca user posted image

Pikapoka pika kakšna je situacija pri tebi? So bili ovul. testi že pozitivni?

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.2.2016 9:50:26   
mimi_ka

Jaz držim pesti za službo in za plusek user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.2.2016 9:54:01   
mimi_ka

.

Sej pravim ... nimam pojma. Je pa res, da tud v naravi so stvari, ki jih je treba previdno dozirat. Lej, se ne spoznam toliko, da bi lahko bila pametna. Povem, kar sem prebrala. Bom pa vprašala kolegico, ki je farmacevtka. Ona se pa res v nulo spozna na te stvari.

Ja dej prosim vprašaj to tvojo kolegico, ker mene tudi zanima.
Meni še zdej ni čisto jasno kako se to pije. Ne vem če sem prav razumela Janchek, da se pije od konca menstruacije do konca ovulacije. To bi bilo pri me ni potem en teden, ker m traja sedem dni in nekje 14.dan mi so testi pokazali O, tako da sem takrat nehala pit. Zdej pa ne vem, če sem prav nardila, ker ena je omenila, da je pila 14 dni user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.2.2016 10:08:53   
bubika86
Mimika jaz sem ta ciklus pila krvomočnico od konca menstruacije pa tm cca.14 dni vse skupaj, zjutraj in zvečer user posted image zdej pa čakam da vidim a bo kej uspeha ta mesec. Nameravam jo pa piti še naprej in vsaj 6 mesecev, mi je svetovala prodajalka v sanolaborju.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.2.2016 10:19:25   
mimi_ka
bubika86 kdaj pa imaš ti drugače ovulacijo?

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.2.2016 10:35:25   
Janchek81

bubika86 kdaj pa imaš ti drugače ovulacijo?

Pije se od konca M, ko nehaš krvaveti pa do Ovulacije ....

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.2.2016 10:47:11   
bubika86
Hmmm nikoli še nisem delala testkov za ugotavljanje ovulacije tko, da nikoli točno ne vem kdaj jo imam. Predvidevam pa tm okoli 14. ali 15. dan ciklusa

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.2.2016 11:45:08   
pikapoka pika
Mimi_ka ja test je včeraj zjutraj pokazal močno črtico in ponoči me je ful bolelo na eni strani..prvič v življenju sem imela bolečo ovulacijo in mi ful ni bilo do user posted image user posted image Sva pa prejšnje dni, upam da vseeno bo, čeprav na izkušnje bi mogla ravno včeraj.

Ah kaj je zdaj to...nič fajn tale seznamček urejat če je vse rdeče user posted image naj bojo do konca samo še user posted image . Jaz pa zadnja na seznamu user posted image se bo treba teh 14 dni zaposlit, da ne bojo misli skoz pri user posted image .

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.2.2016 12:03:32   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

Mimi_ka ja test je včeraj zjutraj pokazal močno črtico in ponoči me je ful bolelo na eni strani..prvič v življenju sem imela bolečo ovulacijo in mi ful ni bilo do user posted image user posted image Sva pa prejšnje dni, upam da vseeno bo, čeprav na izkušnje bi mogla ravno včeraj.

Brez skrbi, semencece prezivijo mende tudi do 5 dni, 3 dni pa zagotovo. Bo pač punčkauser posted image Jaz sem prejsnjic zanosila na enak način - en dan pred O sva user posted image . In imamo punčko.user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.2.2016 12:06:50   
Janchek81

Brez skrbi, semencece prezivijo mende tudi do 5 dni, 3 dni pa zagotovo. Bo pač punčkauser posted image Jaz sem prejsnjic zanosila na enak način - en dan pred O sva user posted image . In imamo punčko.user posted image

user posted image user posted image Kaj pa če vsak dan sexaš, maš pa fantka? user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.2.2016 12:10:11   
Damuš

user posted image user posted image Kaj pa če vsak dan sexaš, maš pa fantka? user posted image

Ne bi vedla, ne sexam vsak dan, pa fantka tud nimamuser posted image

Sicer pa ... če katero zanima ... Pušenjak se je enkrat razgovoril o tem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
11.2.2016 12:13:17   
Janchek81

Ne bi vedla, ne sexam vsak dan, pa fantka tud nimamuser posted image

Sicer pa ... če katero zanima ... Pušenjak se je enkrat razgovoril o tem. user posted image

No, mi pa mamo punčko pa smo vsak dan sexal ....
Pa tud prvič, ko smo vsak dan sexal smo mel fantka user posted image
Ah Puešnjak ... on tud piše, da je dobr na 2 dni sexat, da zanosiš user posted image sj tud nekje piše, da nej bo ženska spodej, tip zgorej, če hočta met fantka ... in dogy style če hočeš met punčko user posted image user posted image
No ja, kakšnmu res uspe, sej možnost je 50:50 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.2.2016 12:14:09   
pikapoka pika
Damuš upam da maš prav user posted image

Me pa zdaj muči, kako to da me je bolelo..a je to dober ali slab znak? Dober a ne ;)

Neposredna povezava do sporočila: 298
11.2.2016 12:14:57   
Janchek81

Damuš upam da maš prav user posted image

Me pa zdaj muči, kako to da me je bolelo..a je to dober ali slab znak? Dober a ne ;)

Itak da dober ... veš, da je bla OVULACIJA user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 11.2.2016 12:15:09 >

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.2.2016 12:15:48   
Damuš
Joj, Janchek. Sej je bilo rečeno v hecu. Ni treba vsega takoj tako resno zapopast.

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?