Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 21:55:26
|
|
|
|
sarona
|
Živjo punce! vsem Vas berem, sem bla aktivna dva meseca nazaj pa sem mela 3/4 meseca krvavitve-takoj po ovulaciji in tako imam 2.marca na ginekološki pregled...da mal moje hormone skp spravijo. Sicer zdj 2 mesca jemljem maco in 14 dni pijem krvomočnico, ovulacija je mimo zdj pa sam molim da ne bo takoj spet izcedkov.... Sicer sva brez zasščite od konca oktobra ampak ker moj dela nočne, prideva skup lih ene 3x na mesec :) Se nama ne mudi ker sm js študentka, doma 2 naspidirani čebelici stari 13m in skor 4 leta :) Skratka, končno po 6.mescih krvavitev mam mal zbadanja v prsih tko da očitno se hormoni postavljajo nazaj, za kej več pa ne upam tokrat. :) Mi je G rekla da se progesteron ne dvigne pa je rekla naj čimveč počivam in čim manj stresa... :) jaaaaaa, res da sem dopoldneve SAMAAAA doma in si filam baterije za popoldneve :) Srčno upam, da se ta ciklus uredi in skenslam pregled na gin.kliniki. So mi rekl da mora moj it na spremogram pa niti ne vem zakaj,če je problem samo moj progesteron :( karkoli, samo, da bo vse v redu na koncu... želim še velik pluskov ta mesec, ostalim pa: Vse pride....ni lahko odmislit ampak je pa neverjetn supr filing, ko se ujameš, da ne mislis skos sam na Sem pa prvi dve zanosila v prvo!! Zdj pa težave... Sej sm še mlada, pravjo drugi,...js pa sm rekla, da želim met vse otroke do 30.leta...kasnej pa nič več. Bo na stara leta luksuz, če jih bomo doživel, če pa ne, je blo pa tud vredno vse mal pohitet
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 23:30:16
|
|
|
|
Katriss
|
Tudi mene lahko pobarvate rdeče, moja menstruacija je prišla predčasno. Držim pesti, da bo naprej seznamček bolj zelen :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:09:12
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe . Koliko od vas pije krvomočnico in kakšne so vaše izkušnje? Jaz sem jo zdaj pila prvič ta cikel. Ti bom znala povedat po 22. če je bilo uspešno Če ne druzga boš opazila, ko boš dobila M, da bo ta močnejša in več sluzi bo prisotne ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:28:09
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe . Koliko od vas pije krvomočnico in kakšne so vaše izkušnje? Jaz sem jo zdaj pila prvič ta cikel. Ti bom znala povedat po 22. če je bilo uspešno Če ne druzga boš opazila, ko boš dobila M, da bo ta močnejša in več sluzi bo prisotne ... Jaz sem jo pila pred prvo nosečnostjo. Pa ni bila nič močnejša. Sem jo pila pa nekje pol leta (sem jo začela piti en mesec preden sva štartala). Ne vem če je že katera omenila, da se jo lahko pije 3 mesece, potem pa mora bit en mesec premora. Kar se tiče pa ovulacije in sluzi. Tudi jaz sem že večkrat opazila, da je sluz (veliiiko sluzi - včasih kar cele kepe) vedno prisotna 24 ur pred ovulacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:31:34
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe . Koliko od vas pije krvomočnico in kakšne so vaše izkušnje? Jaz sem jo zdaj pila prvič ta cikel. Ti bom znala povedat po 22. če je bilo uspešno Če ne druzga boš opazila, ko boš dobila M, da bo ta močnejša in več sluzi bo prisotne ... Jaz sem jo pila pred prvo nosečnostjo. Pa ni bila nič močnejša. Sem jo pila pa nekje pol leta (sem jo začela piti en mesec preden sva štartala). Ne vem če je že katera omenila, da se jo lahko pije 3 mesece, potem pa mora bit en mesec premora. Kar se tiče pa ovulacije in sluzi. Tudi jaz sem že večkrat opazila, da je sluz (veliiiko sluzi - včasih kar cele kepe) vedno prisotna 24 ur pred ovulacijo. Zakaj nej bi blo 1 mesec premora? No, jaz sem mela res ful močnejšo, ful sluzi ... pila sem jo pa sigurno 4 mesce skupej ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:32:04
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Nikoli ne veš, kaj ti prinese prihodnost in izkušnja pri prejšnjem delodajalcu, kjer sem bila tako kot ti sedaj preveč naivna in poštena, me je izučila, da bom od zdaj naprej naprej poskrbela zase. To ti toplo polagam na srce. Pa vso srečo karkorkoli se boš odločila Zaenkrat se mi še ni potrebno odločati, ker služba še ni moja (pa mislim, da glede na to, da ima moj tekmec veliiiiko izkušenj, da tudi ne bo). Tako da ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:33:49
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Zakaj nej bi blo 1 mesec premora? No, jaz sem mela res ful močnejšo, ful sluzi ... pila sem jo pa sigurno 4 mesce skupej ... Pojma nimam. Vem, da sem nekje prebrala takrat, ko sem se zanimala o tem. Bom probala najti in prilepit sem. Če bom našla ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:34:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Nikoli ne veš, kaj ti prinese prihodnost in izkušnja pri prejšnjem delodajalcu, kjer sem bila tako kot ti sedaj preveč naivna in poštena, me je izučila, da bom od zdaj naprej naprej poskrbela zase. To ti toplo polagam na srce. Pa vso srečo karkorkoli se boš odločila Zaenkrat se mi še ni potrebno odločati, ker služba še ni moja (pa mislim, da glede na to, da ima moj tekmec veliiiiko izkušenj, da tudi ne bo). Tako da ... Zakaj tok pesimizma???? Mogoče si jim bla pa ti bolj všeč kot tekmec ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:35:46
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Zakaj nej bi blo 1 mesec premora? No, jaz sem mela res ful močnejšo, ful sluzi ... pila sem jo pa sigurno 4 mesce skupej ... Pojma nimam. Vem, da sem nekje prebrala takrat, ko sem se zanimala o tem. Bom probala najti in prilepit sem. Če bom našla ... Jaz sem takrat govorila tko s svojo G ( Štolfo ) kot z Pušenjakom in sta oba rekla, da je to naravni 'zvarek' oz. čaj, ki ga ne morš predozirat...nekaterim pomaga, nekaterim ne ... predozirat ga nikakor ne morš, tuid če bi spil 5 šalc na dan ... tko, da .... mislm, da je to že spet en trič trač, da se neki novga napiše .... jaz sem jo pila pri drugi nosečnosti in že takrt je bil pripravek drugačni in tudi doziranje drugačno .. to se kr en zmisl in se neki nouga uvaja, da je bolj zabavno in da je kao neki nouga
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 8:40:42
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jaz sem takrat govorila tko s svojo G ( Štolfo ) kot z Pušenjakom in sta oba rekla, da je to naravni 'zvarek' oz. čaj, ki ga ne morš predozirat...nekaterim pomaga, nekaterim ne ... predozirat ga nikakor ne morš, tuid če bi spil 5 šalc na dan ... tko, da .... mislm, da je to že spet en trič trač, da se neki novga napiše .... jaz sem jo pila pri drugi nosečnosti in že takrt je bil pripravek drugačni in tudi doziranje drugačno .. to se kr en zmisl in se neki nouga uvaja, da je bolj zabavno in da je kao neki nouga . Sej pravim ... nimam pojma. Je pa res, da tud v naravi so stvari, ki jih je treba previdno dozirat. Lej, se ne spoznam toliko, da bi lahko bila pametna. Povem, kar sem prebrala. Bom pa vprašala kolegico, ki je farmacevtka. Ona se pa res v nulo spozna na te stvari.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 9:49:18
|
|
|
|
mimi_ka
|
Sarona držim pesti, da se krvavitve same uredijo. Drugače pa bravo za dva sončka. Res si mogla že zelo mlada začet sem prepričana,mda se vam kmalu pridruži še tretji Katriss pošiljam zdej pa pogumno naprej, da bo marca Pikapoka pika kakšna je situacija pri tebi? So bili ovul. testi že pozitivni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 9:50:26
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Nikoli ne veš, kaj ti prinese prihodnost in izkušnja pri prejšnjem delodajalcu, kjer sem bila tako kot ti sedaj preveč naivna in poštena, me je izučila, da bom od zdaj naprej naprej poskrbela zase. To ti toplo polagam na srce. Pa vso srečo karkorkoli se boš odločila Zaenkrat se mi še ni potrebno odločati, ker služba še ni moja (pa mislim, da glede na to, da ima moj tekmec veliiiiko izkušenj, da tudi ne bo). Tako da ... Jaz držim pesti za službo in za plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 9:54:01
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jaz sem takrat govorila tko s svojo G ( Štolfo ) kot z Pušenjakom in sta oba rekla, da je to naravni 'zvarek' oz. čaj, ki ga ne morš predozirat...nekaterim pomaga, nekaterim ne ... predozirat ga nikakor ne morš, tuid če bi spil 5 šalc na dan ... tko, da .... mislm, da je to že spet en trič trač, da se neki novga napiše .... jaz sem jo pila pri drugi nosečnosti in že takrt je bil pripravek drugačni in tudi doziranje drugačno .. to se kr en zmisl in se neki nouga uvaja, da je bolj zabavno in da je kao neki nouga . Sej pravim ... nimam pojma. Je pa res, da tud v naravi so stvari, ki jih je treba previdno dozirat. Lej, se ne spoznam toliko, da bi lahko bila pametna. Povem, kar sem prebrala. Bom pa vprašala kolegico, ki je farmacevtka. Ona se pa res v nulo spozna na te stvari. Ja dej prosim vprašaj to tvojo kolegico, ker mene tudi zanima. Meni še zdej ni čisto jasno kako se to pije. Ne vem če sem prav razumela Janchek, da se pije od konca menstruacije do konca ovulacije. To bi bilo pri me ni potem en teden, ker m traja sedem dni in nekje 14.dan mi so testi pokazali O, tako da sem takrat nehala pit. Zdej pa ne vem, če sem prav nardila, ker ena je omenila, da je pila 14 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 10:08:53
|
|
|
|
bubika86
|
Mimika jaz sem ta ciklus pila krvomočnico od konca menstruacije pa tm cca.14 dni vse skupaj, zjutraj in zvečer zdej pa čakam da vidim a bo kej uspeha ta mesec. Nameravam jo pa piti še naprej in vsaj 6 mesecev, mi je svetovala prodajalka v sanolaborju.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 10:19:25
|
|
|
|
mimi_ka
|
bubika86 kdaj pa imaš ti drugače ovulacijo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 10:35:25
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka bubika86 kdaj pa imaš ti drugače ovulacijo? Pije se od konca M, ko nehaš krvaveti pa do Ovulacije ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 10:47:11
|
|
|
|
bubika86
|
Hmmm nikoli še nisem delala testkov za ugotavljanje ovulacije tko, da nikoli točno ne vem kdaj jo imam. Predvidevam pa tm okoli 14. ali 15. dan ciklusa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 11:45:08
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Mimi_ka ja test je včeraj zjutraj pokazal močno črtico in ponoči me je ful bolelo na eni strani..prvič v življenju sem imela bolečo ovulacijo in mi ful ni bilo do Sva pa prejšnje dni, upam da vseeno bo, čeprav na izkušnje bi mogla ravno včeraj. Ah kaj je zdaj to...nič fajn tale seznamček urejat če je vse rdeče naj bojo do konca samo še . Jaz pa zadnja na seznamu se bo treba teh 14 dni zaposlit, da ne bojo misli skoz pri .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:03:32
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Mimi_ka ja test je včeraj zjutraj pokazal močno črtico in ponoči me je ful bolelo na eni strani..prvič v življenju sem imela bolečo ovulacijo in mi ful ni bilo do Sva pa prejšnje dni, upam da vseeno bo, čeprav na izkušnje bi mogla ravno včeraj. Brez skrbi, semencece prezivijo mende tudi do 5 dni, 3 dni pa zagotovo. Bo pač punčka Jaz sem prejsnjic zanosila na enak način - en dan pred O sva . In imamo punčko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:06:50
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Mimi_ka ja test je včeraj zjutraj pokazal močno črtico in ponoči me je ful bolelo na eni strani..prvič v življenju sem imela bolečo ovulacijo in mi ful ni bilo do Sva pa prejšnje dni, upam da vseeno bo, čeprav na izkušnje bi mogla ravno včeraj. Brez skrbi, semencece prezivijo mende tudi do 5 dni, 3 dni pa zagotovo. Bo pač punčka Jaz sem prejsnjic zanosila na enak način - en dan pred O sva . In imamo punčko. Kaj pa če vsak dan sexaš, maš pa fantka?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:10:11
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa če vsak dan sexaš, maš pa fantka? Ne bi vedla, ne sexam vsak dan, pa fantka tud nimam Sicer pa ... če katero zanima ... Pušenjak se je enkrat razgovoril o tem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:13:17
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa če vsak dan sexaš, maš pa fantka? Ne bi vedla, ne sexam vsak dan, pa fantka tud nimam Sicer pa ... če katero zanima ... Pušenjak se je enkrat razgovoril o tem. No, mi pa mamo punčko pa smo vsak dan sexal .... Pa tud prvič, ko smo vsak dan sexal smo mel fantka Ah Puešnjak ... on tud piše, da je dobr na 2 dni sexat, da zanosiš sj tud nekje piše, da nej bo ženska spodej, tip zgorej, če hočta met fantka ... in dogy style če hočeš met punčko No ja, kakšnmu res uspe, sej možnost je 50:50
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:14:09
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Damuš upam da maš prav Me pa zdaj muči, kako to da me je bolelo..a je to dober ali slab znak? Dober a ne ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:14:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Damuš upam da maš prav Me pa zdaj muči, kako to da me je bolelo..a je to dober ali slab znak? Dober a ne ;) Itak da dober ... veš, da je bla OVULACIJA
< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 11.2.2016 12:15:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 11.2.2016 12:15:48
|
|
|
|
Damuš
|
Joj, Janchek. Sej je bilo rečeno v hecu. Ni treba vsega takoj tako resno zapopast.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?