|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016
10.2.2016 12:21:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

En velik objem, za vse ki vas je neprijetno presenetila user posted image . Za vse ki pa še čakate, pa močno navijam, da

Eh ... mene se pa loteva žalost. Pa bi morala biti vesela. Imela sem razgovor za službo. Po ulalalala času. In celo za delo, ki bi me veselilo. Ampak ... delo nikakor ne gre skupaj z nosečnostjo. In sem spet tam ko se odločam med službo in otrokom. Mislim ... saj a ne ... se ni kaj odločat ... itak zmaga user posted image , me pa vseeno jezi. Pa si mislim ... par mesecev počakava, pa greva potem v akcijo. Ampak pri mojih letih nimaš kaj čakat.
Službo bi pa vseeno blo fajn met. Pa kake nove izkušnje pridobit.

Pa sej tud če načrtuješ otroka si lahko obenem iščeš službo in tudi če jo dobiš si vsaj do porodniške v službi,...ne vidim problema? user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.2.2016 12:29:15   
Damuš
Janchek problem je, da to ni delo za računalnikom, al pa v pisarni. Pri delu je potrebno dvigovati težke stvari (ne ves čas, tu in tam pa). Poleg tega - kdo pravi, da bo vse ok? V prejšnji nosečnosti mi je bilo slabo 2 meseca. In sem bila doma na bolniški. Nekako mi ne gre, da bi jutri podpisala pogodbo (npr.) čez en mesec bi pa odjadrala na bolniško.

No sej, nič še ni odločeno (se odločajo med mano in še enim). Pustmo stat. Se bom potem ubadala s takimi vprašanji.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.2.2016 12:33:32   
Janchek81

Janchek problem je, da to ni delo za računalnikom, al pa v pisarni. Pri delu je potrebno dvigovati težke stvari (ne ves čas, tu in tam pa). Poleg tega - kdo pravi, da bo vse ok? V prejšnji nosečnosti mi je bilo slabo 2 meseca. In sem bila doma na bolniški. Nekako mi ne gre, da bi jutri podpisala pogodbo (npr.) čez en mesec bi pa odjadrala na bolniško.

No sej, nič še ni odločeno (se odločajo med mano in še enim). Pustmo stat. Se bom potem ubadala s takimi vprašanji.

Ja, razumem, ampak če boš tok v naprej razmišljaja je brezveze. Pač sprejmeš službo in se prepustiš toku dogajanj. Če boš šla na bolniško, boš pač šla na bolniško. Jaz ne vem, kako to, da se vsi tok obračate na druge, a mislte, da se oni tudi na vas? Poskrbi zase ... kje pa piše, da, če dobiš službo, zanosiš, da pa bo z nosečnotjo tok OK, da boš lahko delala do zadnjega ( mislm, da bi ti šli tok na roko, da ti ne bi bilo treba fizično dvigovat težkih stvari ) ...
Glede tega, da je fizično delo je pa pač druga zadeva ja ... če zanosiš lih ni dobr, da delaš na način težkega dvigovanja ... user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.2.2016 12:33:58   
Pelkaa
Pri meni je ista težava... Tudi jaz sem mnenja, da ni ravno kulturno do delodajalca, ki išče delavca, ki bo opravljal svoje delo brez večjih težav. Pri nosečnosti pa se lahko zgodi marsikaj, dolgotrajne slabosti, strogo ležanje,...
No pri meni je očitno narava poskrbela, da se mi s takim vprašanjem ni potrebno ubadat user posted image .

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.2.2016 12:36:04   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Pelkaa

Pri meni je ista težava... Tudi jaz sem mnenja, da ni ravno kulturno do delodajalca, ki išče delavca, ki bo opravljal svoje delo brez večjih težav. Pri nosečnosti pa se lahko zgodi marsikaj, dolgotrajne slabosti, strogo ležanje,...
No pri meni je očitno narava poskrbela, da se mi s takim vprašanjem ni potrebno ubadat user posted image .

Me res preseneča, da se tok obračate na njih, kako se bojo oni počutil, če zanosiš ... če bi te oni odpustil, verjem, da pa ne bi gledal na nič ... to je dons ta naša državica user posted image
Jaz sem rekla, da se ne obračam več na nikogar ... sem vidla kaj so z mojim nardil user posted image in gre človeku na bruhanje, k so tko nehumani ...

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.2.2016 12:37:42   
Pelkaa
No je res, da so mi že 100x rekli da sem prepoštena za ta svet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
10.2.2016 12:38:42   
Janchek81

No je res, da so mi že 100x rekli da sem prepoštena za ta svet user posted image

SEj te bo kmal svet nauču, da za take stvari ti ni treba bit ...
SEm bla ista .. nekje do 28 leta, pol sem pa vidla kakšni znajo bit drugi in sem se spremenila glede tega ( pa to mislm predvsem glede službe in teh zadev, drugje sem še vedno poštena in direktna ) ....

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.2.2016 12:44:21   
pikapoka pika

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
Katriss 

14.2. 
Daisy 
..noname.. 

22.2. 
mimi_ka 
N230K

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.2.2016 12:57:45   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

SEm bla ista .. nekje do 28 leta, pol sem pa vidla kakšni znajo bit drugi in sem se spremenila glede tega ( pa to mislm predvsem glede službe in teh zadev, drugje sem še vedno poštena in direktna ) ....

Meni je že dolgo jasno, kako stvari funkcionirajo. Sem dala dost zaposlitev skozi in vsakič ful pohvaljena, kako pridna. vedno na razpolago ... a ko je bilo treba podaljšat ... sorry. Tako da iz tega stališča se jz požvižgam na delodajalce. Če bi šlo v mojem primeru za veliko firmo, z veliko zaposlenimi, in kader, ki ga je na tone na zavodu, se ne bi niti sekundo obremenjevala.

Tako pa kolebam ... a je bolje malo počakati in narediti dober vtis (in si s tem zagotoviti podaljšanje - vsaj tako je obljubljeno, ter pridobiti izkušnje - ki so v mojem primeru ključne, saj sem začetnica v tem delu - pri 36-ih) al je bolje čim prej postati user posted image in pač službo in izkušnje iskati kasneje (pri 40tihuser posted image )

Počasi se bom sprijaznila z mislijo, da bom pač samo mama in gospodinja. user posted image sej ne da je s tem kaj narobe, ampak nekak to ni bil moj ciljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
10.2.2016 12:59:27   
Janchek81

Meni je že dolgo jasno, kako stvari funkcionirajo. Sem dala dost zaposlitev skozi in vsakič ful pohvaljena, kako pridna. vedno na razpolago ... a ko je bilo treba podaljšat ... sorry. Tako da iz tega stališča se jz požvižgam na delodajalce. Če bi šlo v mojem primeru za veliko firmo, z veliko zaposlenimi, in kader, ki ga je na tone na zavodu, se ne bi niti sekundo obremenjevala.

Tako pa kolebam ... a je bolje malo počakati in narediti dober vtis (in si s tem zagotoviti podaljšanje - vsaj tako je obljubljeno, ter pridobiti izkušnje - ki so v mojem primeru ključne, saj sem začetnica v tem delu - pri 36-ih) al je bolje čim prej postati user posted image in pač službo in izkušnje iskati kasneje (pri 40tihuser posted image )

Počasi se bom sprijaznila z mislijo, da bom pač samo mama in gospodinja. user posted image sej ne da je s tem kaj narobe, ampak nekak to ni bil moj ciljuser posted image

Če ni skrivnost, kok pa imaš pri 36 letih delavnih izkušenj in v kakšnem fohu iščeš delo?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.2.2016 13:26:09   
Damuš
V tem delu, ko sem nazadnje imela razgovor, nimam NIČ izkušenj. Ne uradnih in ne neuradnih. Sem delala še eno šolo, ko sem bila že čez 30user posted image

Uradne delovne dobe imam bore malo ... pa ne zarad svoje lenobe ali pa nezainteresiranosti. Neuradno pa imam delovnih izkušenj veliko, na več različnih področjihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
10.2.2016 13:28:17   
Janchek81

V tem delu, ko sem nazadnje imela razgovor, nimam NIČ izkušenj. Ne uradnih in ne neuradnih. Sem delala še eno šolo, ko sem bila že čez 30user posted image

Uradne delovne dobe imam bore malo ... pa ne zarad svoje lenobe ali pa nezainteresiranosti. Neuradno pa imam delovnih izkušenj veliko, na več različnih področjihuser posted image

Vidiš, to je problem današnjih delavcev, ker te niso dali za redno delo amapk lahko honorarno, delo preko študenta, je tako .. izkušenj ogromno ja, ampak na papirju pa delavne dobe skoraj NIČ najbrž ... user posted image
In glede na to, da se ti tok obračaš na druge, kje se pa oni nate??? To sm hotla že prej omenjat ane ... sej logično, ti nisi nič kriva, je pa kriva ta bedna država .. sem mnenje, da nej ukinejo študentsko delo in v vsakem primeru dajo pogodbo, pa za en teden pa za en teden, nima veze ... folk more pridobit na en način izkušnje ...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.2.2016 13:34:27   
Damuš

Vidiš, to je problem današnjih delavcev, ker te niso dali za redno delo amapk lahko honorarno, delo preko študenta, je tako .. izkušenj ogromno ja, ampak na papirju pa delavne dobe skoraj NIČ najbrž ... user posted image
In glede na to, da se ti tok obračaš na druge, kje se pa oni nate??? To sm hotla že prej omenjat ane ... sej logično, ti nisi nič kriva, je pa kriva ta bedna država .. sem mnenje, da nej ukinejo študentsko delo in v vsakem primeru dajo pogodbo, pa za en teden pa za en teden, nima veze ... folk more pridobit na en način izkušnje ...

Jaz sem bila ful proti malemu delu, ko je bila takrat ideja. Ampak, če bi ukinili študentsko delo, pa bi imeli malo delo, bi bilo veliko veliko bolje. Še vedno ne super. Ampak bolje kot sedaj. Se strinjam.

Pa če smo pri tem. jaz bi najprej ukinila pol faksov. vsaj za tolk časa, da se spet sprostijo delovna mesta. ne pa da Pedagoška vpisuje na veliko, diplomiranci pa nimajo kje - ne samo dobit službe - še prostovoljno ne smejo opravit pripravništva, da bi lahko delali strokovca, ki pa je kao pogoj za zaposlitev. Bolano do konca.

Jah ... itak nihče ne gleda name ... sej to mi je jasno. Pač ... taka sem. Kot je rekla Pelka, prepoštena za ta svetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
10.2.2016 13:38:56   
Janchek81

Jaz sem bila ful proti malemu delu, ko je bila takrat ideja. Ampak, če bi ukinili študentsko delo, pa bi imeli malo delo, bi bilo veliko veliko bolje. Še vedno ne super. Ampak bolje kot sedaj. Se strinjam.

Pa če smo pri tem. jaz bi najprej ukinila pol faksov. vsaj za tolk časa, da se spet sprostijo delovna mesta. ne pa da Pedagoška vpisuje na veliko, diplomiranci pa nimajo kje - ne samo dobit službe - še prostovoljno ne smejo opravit pripravništva, da bi lahko delali strokovca, ki pa je kao pogoj za zaposlitev. Bolano do konca.

Jah ... itak nihče ne gleda name ... sej to mi je jasno. Pač ... taka sem. Kot je rekla Pelka, prepoštena za ta svetuser posted image

Ja, prepoštena...ampak kdaj boste ugotovile, da lih te, ki ste/smo pošteni, najbolj nasrkamo in tisti, ki se lažejo, motoviljo, pridejo tko dobr čez..
Drgač pa na vse napisano lahko napišem samo: PODPIS!
To je naša prekrasna državica user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.2.2016 15:11:13   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
Katriss 

14.2. 
Daisy 
..noname.. 

22.2. 
mimi_ka 
N230K

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

Tale mesec pa ni lep vidt. Js sm kar danes mal prehitevala in nrdila test, seveda negativen. Je pa danes 31. dan.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.2.2016 15:33:01   
Sandyy
Tako je! :)
Jaz sem rekla ce mi zdaj marca ne rata konc... bom se ustavla trudit in k bo bo. Mam dovolj teh razocaranj zdaj marca bo 1 leto da nama ne rata :///

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.2.2016 15:35:29   
..noname..
Jaz se glih sekirat ne bom nehala. To je pri nama šele 2. mesec odkar delava na tem.

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.2.2016 15:50:35   
katjesss
Punce cestitke za vse user posted image , objemcki vsem neuspesnim, in drzim pesti za vse, ki se cakate...

Mene sicer ni bilo na seznamcku, ampak ja...pri nama ocitno neuspesen tudi 6.krog....danes bi sicer morala prit M, zaenkrat se je ni bilo, ampak se je pa nakazala, tako da
jo nekje v 1-2 dneh pricakujem. Sem se pa prejsnji mesec narocila pri G, termin imam 15.02., zdaj glede na to se bo M verjetno ulila jutri ali celo pojutrisnjem, je verjetno
15.02. se ne bo cisto konec. Kaj naj zdaj s terminom pri G ..odpovem al grem pac samo na posvet, glede na to da nekak ne rata...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.2.2016 16:02:44   
Allstar
Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe user posted image .
Koliko od vas pije krvomočnico in kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.2.2016 16:23:04   
katjesss
Jaz jo pijem nekje 3 cikle mislim da, morm pa rect da me zdaj pri zadnjem, ze malce minilo...

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.2.2016 17:04:58   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Tako je! :)
Jaz sem rekla ce mi zdaj marca ne rata konc... bom se ustavla trudit in k bo bo. Mam dovolj teh razocaranj zdaj marca bo 1 leto da nama ne rata :///

Sandyy, Pelkaa en velik user posted image , pa res ne še obupat in se vdat tako hitro.
Sandyy koliko si pa ti stara, če ni skrivnost? Bo to prvi otrok ali že imaš kakšnega? Midva namreč tudi že eno leto delava na drugem user posted image in nama tudi še ni uspelo, ampak jaz jemljem to z rezervo, ker res ne telovadiva redno in sva pomoje v času okrog O mogoče samo tri mesece v vsem tem času. Zato sem sevtudi odločila, da ta mesec poskusim z ovul.testi in krvomočnico. če niti to be bo pomagalo, pa imam aprila pregled pri ginek. in ga bom prosila naj malo bolj pregleda, da ni kaj narobe z mano. Jaz mislim,mda se da vse rešit, samo obupat ne user posted image Si poskusila že delati ovul. teste ali pa s pitjem krvomočnice?

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.2.2016 17:06:27   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Punce, objemčke, se vidimo v marčevski ekipi čakanja in upam, da nam takrat uspe user posted image .
Koliko od vas pije krvomočnico in kakšne so vaše izkušnje?

Jaz sem jo zdaj pila prvič ta cikel. Ti bom znala povedat po 22. če je bilo uspešno user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.2.2016 17:24:27   
mimi_ka

En velik objem, za vse ki vas je neprijetno presenetila user posted image . Za vse ki pa še čakate, pa močno navijam, da

Eh ... mene se pa loteva žalost. Pa bi morala biti vesela. Imela sem razgovor za službo. Po ulalalala času. In celo za delo, ki bi me veselilo. Ampak ... delo nikakor ne gre skupaj z nosečnostjo. In sem spet tam ko se odločam med službo in otrokom. Mislim ... saj a ne ... se ni kaj odločat ... itak zmaga user posted image , me pa vseeno jezi. Pa si mislim ... par mesecev počakava, pa greva potem v akcijo. Ampak pri mojih letih nimaš kaj čakat.
Službo bi pa vseeno blo fajn met. Pa kake nove izkušnje pridobit.

Pa sej tud če načrtuješ otroka si lahko obenem iščeš službo in tudi če jo dobiš si vsaj do porodniške v službi,...ne vidim problema? user posted image

Damuš čestitke za razgovor! user posted image
Se pa popolnoma strinjam z Janchek, da ne smeš gledat na to, kako boš ti njim ugodila, ampak nase in na svojo prihodnost. Oni se te še vedno lahko rešijo kadar želijo. če pa tebi uspe dobiti službo vsaj za eno leto, pa tudi če vmes zanosiš in greš na bolniško, to ni njihova stvar. To je tvoja pravica! Jaz sem v enakem položaju kot ti. Isto stara z malo let uradne del.dobe in trenutno brez službe. Prošnje še vedno pošiljam, žal do zdaj neuspešno. Nisem prišla niti do razgovora. če pa bi, ne bi niti za sekundo oklevala, ampak takoj sprejela služo in delala naprej na dojenčku. Nikoli ne veš, kaj ti prinese prihodnost in izkušnja pri prejšnjem delodajalcu, kjer sem bila tako kot ti sedaj preveč naivna in poštena, me je izučila, da bom od zdaj naprej naprej poskrbela zase. To ti toplo polagam na srce. Pa vso srečo karkorkoli se boš odločila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
10.2.2016 17:27:17   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Punce cestitke za vse user posted image , objemcki vsem neuspesnim, in drzim pesti za vse, ki se cakate...

Mene sicer ni bilo na seznamcku, ampak ja...pri nama ocitno neuspesen tudi 6.krog....danes bi sicer morala prit M, zaenkrat se je ni bilo, ampak se je pa nakazala, tako da
jo nekje v 1-2 dneh pricakujem. Sem se pa prejsnji mesec narocila pri G, termin imam 15.02., zdaj glede na to se bo M verjetno ulila jutri ali celo pojutrisnjem, je verjetno
15.02. se ne bo cisto konec. Kaj naj zdaj s terminom pri G ..odpovem al grem pac samo na posvet, glede na to da nekak ne rata...

Jaz bi na tvojem mestu poklicala in ti bodo dali nov datum. Ker brez pregleda ti bo težko karkoli svetoval.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.2.2016 19:25:12   
Pelkaa
Sandyy ne obupat. Tudi tebi se bo nasmehnila sreča. Zame bo to sicer komaj 3. krog, tako da sem še na začetku in ne vem kako je ko se trudiš že 1 leto. Vendar vseeno, ne obupaj...ko boš najmanj pričakovala, te bo presenetilouser posted image !
Sedaj pa obe, glavo pokonci in marec bo najin user posted image !!!

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?