Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Damuš V tem delu, ko sem nazadnje imela razgovor, nimam NIČ izkušenj. Ne uradnih in ne neuradnih. Sem delala še eno šolo, ko sem bila že čez 30 Uradne delovne dobe imam bore malo ... pa ne zarad svoje lenobe ali pa nezainteresiranosti. Neuradno pa imam delovnih izkušenj veliko, na več različnih področjih Vidiš, to je problem današnjih delavcev, ker te niso dali za redno delo amapk lahko honorarno, delo preko študenta, je tako .. izkušenj ogromno ja, ampak na papirju pa delavne dobe skoraj NIČ najbrž ... In glede na to, da se ti tok obračaš na druge, kje se pa oni nate??? To sm hotla že prej omenjat ane ... sej logično, ti nisi nič kriva, je pa kriva ta bedna država .. sem mnenje, da nej ukinejo študentsko delo in v vsakem primeru dajo pogodbo, pa za en teden pa za en teden, nima veze ... folk more pridobit na en način izkušnje ... Jaz sem bila ful proti malemu delu, ko je bila takrat ideja. Ampak, če bi ukinili študentsko delo, pa bi imeli malo delo, bi bilo veliko veliko bolje. Še vedno ne super. Ampak bolje kot sedaj. Se strinjam. Pa če smo pri tem. jaz bi najprej ukinila pol faksov. vsaj za tolk časa, da se spet sprostijo delovna mesta. ne pa da Pedagoška vpisuje na veliko, diplomiranci pa nimajo kje - ne samo dobit službe - še prostovoljno ne smejo opravit pripravništva, da bi lahko delali strokovca, ki pa je kao pogoj za zaposlitev. Bolano do konca. Jah ... itak nihče ne gleda name ... sej to mi je jasno. Pač ... taka sem. Kot je rekla Pelka, prepoštena za ta svet Ja, prepoštena...ampak kdaj boste ugotovile, da lih te, ki ste/smo pošteni, najbolj nasrkamo in tisti, ki se lažejo, motoviljo, pridejo tko dobr čez.. Drgač pa na vse napisano lahko napišem samo: PODPIS! To je naša prekrasna državica
|