Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 6:37:37
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Držim pesti mimi_ka! jaz sem tud včeraj začela z O testi, pa so zaenkeat še negativni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 7:19:52
|
|
|
|
Katriss
|
Moj dober občutek, da ta mesec pa bo uspelo, se vztrajno zmanjšuje, mislim da bo menstruacija celo predčasna, glede na izcedek No ja, pa drugič, upam....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 8:05:56
|
|
|
|
bubika86
|
Dobro jutro punce Vas berem in vidim da veliko uporabljate teste za ugotavljanje ovulacije :) no jaz še nikoli nism nobenga testa za ovulacijo nardila. Želim si odmislt ampak mi ne rata čist. Pa še to tok sm spet napihnjena al sm se zredila ali pa ne vem kaj je, u glavnem ne morem zapet hlač
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 9.2.2016 8:07:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 8:37:12
|
|
|
|
Damuš
|
Dobro jutro! Anonimna, čestitke za .Srečno do konca. Lepo, da se množijo te črtice Tudi jaz nisem še nikoli uporabila ovulacijskih testov. Zaenkrat niti nimam potrebe, saj (glede na izkušnje iz prejšnje nosečnosti - no časa pred nosečnostjo ) točno vem kdaj imam ovulacijo. Že tako ali tako mi ne rata odmislit kot bi si želela, če bi pa delala še teste, bi bila pa itak čist napsihirana. Verjamem pa, da so ti testi fajn, če ne veš kdaj imaš ovulacijo. Pikapoka pika tudi jaz imam kdaj take pomisleke, da ne bom zmogla dveh otrok. Ampak fora - jaz si želim 3 otroke . Pred prvo nosečnostjo sem rekla, da počakam na prvi porod pol bomo pa videli. Ampak me je že na začetku nosečnosti vse minilo, ko mi je bilo tako slabo. Ampak sem hitro vse pozabila, pa si zdaj že nekaj časa želim še enega škratka. Je pa res, da je naša zares "staršem prijazen" otrok (kar se tiče spanja, zobkov - ima jih že 11 pa nismo prebedeli niti ene noči zaradi tega, niti ni bila sitna). Tako da sem jaz ena najbolj naspanih mam daleč naokoli. Upam, da bo tudi drugi tak . Mimi_ka vidim, da sva isti letnik. Za razliko od tebe, pa jaz resnično upam, da imam še par let za , ker bi res rada imela 3 otroke. Mogoče celo več, ampak pri moji starosti, bom čist zadovoljna tud s 3. Saj vem ... pobožne želje. kaj bojo pa mati narava djali ... bomo pa videli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 9:06:13
|
|
|
|
bubika86
|
Damuš tudi jaz menim, da bi bla preveč napsihirana, če bi delala ovulacijske testke. Pa želim si met tudi vsaj 3 otroke. Enega že imam in upam da še ebkrat zanosim in bi potem v razmaku 1 leta imela še enega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 10:42:50
|
|
|
|
mimi_ka
|
Uffff vidim, da vas je kar veliko, ki načrtujete tri otroke. Pridne, pridne No, jaz bom čisto zadovoljna z dvemi Damuš a res sva isti letnik? No to je pa super. Sem se že počutila, da sem edina s takim emšo hehe..ne saj nisem mislila, da sem prestara za otroke, ampak glede na izkušnje s prvim, vem, da ne bi rada ravno dolgo več čakala na drugega, ker mi včasih res zmanjkuje energije za vse, sploh, ker sva z malim večji del dneva sama. Malo se tudi bojim vseh zapletov in tveganj, ki pridejo z leti. Seveda pa mislim, da če se tako počutiš in imaš željo po otroku tudi pri 40 ni prepozno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 10:50:42
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Držim pesti mimi_ka! jaz sem tud včeraj začela z O testi, pa so zaenkeat še negativni. Pri meni je bilo tako, da sem začela v petek, 12.dan in je bila črtica res zelo rahla. Naslednji dan je bila malo bolj vidna, ampak še vedno negativno, v nedeljo pa fuuuul močna, potem pa v ponedeljek spet zelo rahla. Tako da sklepam, da je bila O v nedeljo oz najpozneje v pon. zjutraj. No saj pravim, bomo videli, če bo res kaj iz tega. Jaz sem tudi delala sedaj šele drugič te teste, prej jih nisem nikoli. Sem rekla, da pač poskusim še s tem ta mesec in krvomočnico, zgubit nimam kaj, ker se itak vse skupaj že predolgo vleče. Če ne bo uspeha, pa itak počakam do aprila, ko imam redni pregled pri ginekologu, pa ga še povprašam, naj malo pogleda, če ni pri meni kaj narobe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 11:35:34
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Ja jaz težko določim O Ker mam znake že zdej, po testu pa O pride kasneje. Dvakrat sem že zanosila z njimi, upam da tudi v tretje. Ja super da nas je več, ki si želimo 3 otroke :) Jaz sem si jih od vedno, sva pa za tretjega se kar nekaj časa odločala a bi al ne bi, Ker naša dva otroka sta oba dost živahna in nista ravno staršem prijazna kot pravi Damuš spanje, zobki,...smo Mel kar težave oz. jih mamo še vedno. Ampak si želim še enega živahneža .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 11:48:18
|
|
|
|
bubika86
|
dejmo čimveč hehe Jaz enega imam in je bil priden dojenček. Žal sem se šele pri njegovih 4 letih odločila še za enega, sm se prej odločila za službo. Zdaj pa se že dve leti matram pa mi ne rata in bi imela najraj potem 3 oz. za naslednja dva da bo vsaj med njima manj starostne razlike.
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 9.2.2016 11:49:18 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 11:54:12
|
|
|
|
mimi_ka
|
Pikapoka pika pri meni je isto. Znake sem imela že od četrtka dalje, test mi je pa pokazal ovul. šele v nedeljo. Ja ta tvoja izkušnja, da vama je s testi takoj uspelo, mi je dala še dodatno motivacijo, da poskusim s testiranjem. Saj če bi midva pridno telovadila v tistih dneh, ne bi bilo potrebe, ampak tako pa sva v času oz. tednu ko naj bi bila O enkrat ali največ dvakrat in seveda sva lahko vsakič falila dan no, saj pravim, bomo videli, če bodo ta testiranja kaj pripomogla, da se prej prime. Nisem pa zaradi tega kaj bolj napsihirana. Hvečjemu obratno. Sem bolj s proščena, ker sem dobila potrditev, da je do O prišlo in da sva bila potem tisti dan pridna, tako da sem čisto mirna in brez skrbi. Naredila sva kar sva lahko, zdaj pa samo še čakamo. Tudi če se ni nič prijelo, bom sigurno manj razočarana in jezna sama nase, kot prejšnje mesece, ko sem vsakič, ko je prišla m, imela občutek, da se nisva dovolj trudila in sva sama kriva, da ne gre nikamor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 12:04:36
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Moj dober občutek, da ta mesec pa bo uspelo, se vztrajno zmanjšuje, mislim da bo menstruacija celo predčasna, glede na izcedek No ja, pa drugič, upam.... Katriss saj ti imaš še nekaj dni do m, mogoče pa ta izcedek ni znak za m, ampak za Držim pesti! Ne obupaj še prehitro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 12:27:25
|
|
|
|
pikapoka pika
|
mimi_ka jaz sem isto bolj mirna pri O testih, drugače skoz ugibam kdaj je ali je že mimo al ne. Sandyy in Pelkaa kako pa kaj vidve? Jutri delata test? Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 12:33:35
|
|
|
|
Pelkaa
|
pikapoka pika, mislim, da pri meni ne bo nič...zjutrej me je začelo vse bolet kot pred M, tako da mislim, da se bo kmalu ulila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 12:36:51
|
|
|
|
pikapoka pika
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 15:24:01
|
|
|
|
..noname..
|
Še ena, ki si želi 3 otroke. Ampak najprej moram začet z enim potem bom pa vidla kako in kan naprej. Moj dragi pravi, da bo 2 dovolj. Jaz načeloma tudi jutri ne pričakujem M, ker sem zadnjo M imela 10.1. Če bom le zdržala do nedelje, samo zihr bom v petek že testirala, ali pa vsaj v soboto zjutrej. Ampak resno nimam nič znakov, prav nenavadno. Mogoče me sem pa tja malo špikne v prsih, drgač pa nič posebnega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 15:33:57
|
|
|
|
mojamiška
|
evo, še enka, ki bo pokvarila seznam, moja se je ulila že v nedeljo, tko, da gremo v nove boje. Sem vesela, da je vsaj prišla po tolkem času. Še ena, ki si želi 3 otroke, ampak se bojim, da me bojo leta prehitela. Se mi je pa ta želja pojavila pred cca letom dni, prej sem vedno govorila, da bosta 2 čisto dovolj, dragi je sanjal o 3. Sem pa jaz pred časom načela to temo in se pri njemu ni nič spremenilo. Bomo vidli, kok časa bo trajal, da nam rata drugi, šele nato bomo razmišljal o 3. Kako ste preživele podaljšan vikend? ste šle kaj v maškare? Mi smo šli vsi 3, letos smo šli še na Ptuj, tam še nismo bili, tko, da je blo fino sam prehitro je minilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 15:43:30
|
|
|
|
Pelkaa
|
Uf, tudi z mojim si želiva 3 otroke. Zde se mi ravno prava številka . Sedaj pa je treba vsaj do prvega pridt .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 15:45:27
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pelkaa Uf, tudi z mojim si želiva 3 otroke. Zde se mi ravno prava številka . Sedaj pa je treba vsaj do prvega pridt . Sva na istem Morda bo pa ta mesec najin
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 16:05:57
|
|
|
|
pikapoka pika
|
FEBRUAR 2.2. 1lubenica1 3.2. anonimna Allstar 6.2. Taroma 10.2. Sandyy Pelkaa 12.2. Katriss 14.2. Daisy ..noname.. 22.2. mimi_ka N230K 23.2. mava1975 24.2. pikapoka pika KONEC FEBRUARJA mojamiska NAVIJAČICE sareta88, madjanca, katte, Damuš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 9.2.2016 17:14:50
|
|
|
|
N23OK
|
joj moj dragi pa je zbolel danes zgleda ima gripo leži z vročino mene pa se tudi nekaj loteva :( zelo sem skeptična ,da bi nama ta mesec ratalo pridelati saj sva malo premalo "aktivna" .. ampak vseeno upanje ostaja ,do 22.-ga je še dolga.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 9:55:43
|
|
|
|
Sandyy
|
No takole.. se prala sporocit da je moja prisla tocno ku urca :) Zdaj pa poz pa drzim pesti da bo ta seznamcek mev cim vec ceprav jaz ne. Veliko srece punce :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 10:05:58
|
|
|
|
Pelkaa
|
Pri meni zaenkrat še zmeri nič, ampak hodim non-stop na wc, ker imam občutek, da bo prišla... Hm...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 10:40:25
|
|
|
|
bubika86
|
Ojjj. Kakšen zaspan dan je danes , nič se mi ne daaa. Vsake tok me špika v jajćnikih pa čakam čakam, za test je prekmalu imam danes 27.dan ciklusa tko, da tole čakanje zadnji teden se najbolj vlečeeee. Pri ta prvem otroku ko sem zanosila v času ko bi mogla dobit tečko, se spomnim, da nism mogla zapeti hlač, ker sem imela tok napihnjen trebuh. No zdaj pa že od prejsnjega tedna ne morem hlač zapeti, najraj bi bla sam v trenirki. ampak upam da ne bom razočarana spet kot vsak mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 11:04:22
|
|
|
|
Pelkaa
|
No pa je le prišla tudi pri meni... Še ena, ki ji ta mesec ni ratalo. No Sandyy, greva pa v naslednji krog. Takrat pa obe prav?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 10.2.2016 12:18:14
|
|
|
|
Damuš
|
En velik objem, za vse ki vas je neprijetno presenetila . Za vse ki pa še čakate, pa močno navijam, da Eh ... mene se pa loteva žalost. Pa bi morala biti vesela. Imela sem razgovor za službo. Po ulalalala času. In celo za delo, ki bi me veselilo. Ampak ... delo nikakor ne gre skupaj z nosečnostjo. In sem spet tam ko se odločam med službo in otrokom. Mislim ... saj a ne ... se ni kaj odločat ... itak zmaga , me pa vseeno jezi. Pa si mislim ... par mesecev počakava, pa greva potem v akcijo. Ampak pri mojih letih nimaš kaj čakat. Službo bi pa vseeno blo fajn met. Pa kake nove izkušnje pridobit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?