Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 11:37:17
|
|
|
|
pikapoka pika
|
FEBRUAR 2.2. 1lubenica1 3.2. anonimna Allstar 6.2. Taroma 10.2. Sandyy 12.2. Katriss 14.2. Daisy ..noname.. 22.2. mimi_ka N230K 23.2. mava1975 24.2. pikapoka pika KONEC FEBRUARJA mojamiska NAVIJAČICE sareta88, madjanca, katte, Damuš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 11:39:52
|
|
|
|
mimi_ka
|
Janchek se strinjam ja, da je najboljše čim manj to brat in študirat, ker potem lahko celo nosečnost preživiš u strahu, da ne boš kaj pobral ali se okužil. Tudi mi imamo mačka in okrog nas veliko sosedov tudi, in te mačke se seveda veselo sprehajajo po vrtičkih in opravljajo potrebo, samo pač mislim, da če dobro opereš zelenjavo ni skrbi. Pri nas okrog so vedno bile mačke, pa je še nisem prebolela. Ta zelenjava iz trgovin pa po moje ni straha, da bi bila okužena s tosoplazmozo, ker to raste največkrat v kakšnih zaprtih rastlinjakih ali vsaj ograjenih površinah, tako da mislim da ni straha. Ti fajn operi vse in bo vse ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 11:41:59
|
|
|
|
bubika86
|
Janchek seveda javim :) Kaj pa ti si že imela 1. pregled? Mislim da si srecka nisecka ce se ne motim... malokrat sem tu na forumu pa tudi pozabim ker je že noseca. Brez zamere
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 11:52:36
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek seveda javim :) Kaj pa ti si že imela 1. pregled? Mislim da si srecka nisecka ce se ne motim... malokrat sem tu na forumu pa tudi pozabim ker je že noseca. Brez zamere Ja, ja, sem mela v 5T da smo videl kje se nahaja, tko, da smo videli GV v maternici, v 6T ( en teden kasneje ) pa smo že videli majhen plodek in srček ... sm bla itak vesela .. zdej mam pa šele 26.2. Se mi vleče ... kakšen dan mam občutek, ko da nisem noseča, ... drug dan pa čutm mal utrujenosti pa tko ... pa greva pač pozitivno naprej, da bo vse tko kot mora biti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 11:53:58
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Janchek se strinjam ja, da je najboljše čim manj to brat in študirat, ker potem lahko celo nosečnost preživiš u strahu, da ne boš kaj pobral ali se okužil. Tudi mi imamo mačka in okrog nas veliko sosedov tudi, in te mačke se seveda veselo sprehajajo po vrtičkih in opravljajo potrebo, samo pač mislim, da če dobro opereš zelenjavo ni skrbi. Pri nas okrog so vedno bile mačke, pa je še nisem prebolela. Ta zelenjava iz trgovin pa po moje ni straha, da bi bila okužena s tosoplazmozo, ker to raste največkrat v kakšnih zaprtih rastlinjakih ali vsaj ograjenih površinah, tako da mislim da ni straha. Ti fajn operi vse in bo vse ok Ja, ja, sej perem k zmešana, včasih še z vročo vodo Sem pa itak ljubitel sadja in zelenjave, od nekdej ane, in se mi prou lušta po kakšnih zadevah ... edin zadnje dni pogosto posegam po šalotkah in olivah, tud kumarcah ... v tork sm ceu kozarc šalotk pojedla ob gledanju enga filma
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 13:09:33
|
|
|
|
bubika86
|
O super janchek me veseli kr nasmeh se mi nariše na obrazu ko zvem ko je kakšna na novo noseča :) zgleda tut k si sama zelim. Kaj pa tvoji punčki si že povedala, da boste dobili novega člana v druzini? Je bla vesela?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 13:29:04
|
|
|
|
Allstar
|
Hvala Janchek81 in Mimi_ka . Bom pa še jaz poizkusila, samo da pridem do kakšne takšne trgovine in upam, da bo kaj pomagalo ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 14:27:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 O super janchek me veseli kr nasmeh se mi nariše na obrazu ko zvem ko je kakšna na novo noseča :) zgleda tut k si sama zelim. Kaj pa tvoji punčki si že povedala, da boste dobili novega člana v druzini? Je bla vesela? Zadnjič je naja slišala ja in je vprašala .. sam nje niti tok ne gane..enx prav da super, enx da ni super ... ona je tko, mal razred zase..lih v obdobju je nasprotovanja, tko, da Enkrat bi poslušala pa gledala pa božala, drugič pa lih tok da ne bi brcala, tepla ... kot 4 letniki ... čeprou naša je še mal hujša no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 16:01:36
|
|
|
|
Taroma
|
Punce mene lahko na seznamu obarvate na rdeče. Moja rdečka nesrečka je danes prišla Roza izcedek za katerega sem upala, da je vgnezditvena, je bil vsak dan obilnejši, nakar se je danes konkretno ulila. Tako, da zame več sreče prihodnjič, za vas pa navijam in stiskam pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 17:06:45
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taroma Punce mene lahko na seznamu obarvate na rdeče. Moja rdečka nesrečka je danes prišla Roza izcedek za katerega sem upala, da je vgnezditvena, je bil vsak dan obilnejši, nakar se je danes konkretno ulila. Tako, da zame več sreče prihodnjič, za vas pa navijam in stiskam pesti! Oh, škoda. Upam, da te ni preveč potrlo in da greš z dvignjeno glavo naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 18:11:36
|
|
|
|
Allstar
|
Taroma, žal mi je, bova naslednji mesec skupaj (do)čakale . Hvala za odgovore za krvomočnico, zdaj sem šla še poguglat in našla oooogrooooomnoooo pozitivnih odzivov! Da so po pol leta, letu dni in celo dveh letih, zanosile po enem ali dveh ciklih pitja tega čaja! To res tako pomaga? Koliko od vas ga pije? In kako dolgo že? Ali je katera poskusila preseed?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 19:34:02
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Taroma Držim pesti za naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 4.2.2016 19:39:56
|
|
|
|
pikapoka pika
|
FEBRUAR 2.2. 1lubenica1 3.2. anonimna Allstar 6.2. Taroma 10.2. Sandyy 12.2. Katriss 14.2. Daisy ..noname.. 22.2. mimi_ka N230K 23.2. mava1975 24.2. pikapoka pika KONEC FEBRUARJA mojamiska NAVIJAČICE sareta88, madjanca, katte, Damuš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 7:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pa sem naredila test in zagledala 😁 Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 7:29:48
|
|
|
|
..noname..
|
JUHU
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 7:55:46
|
|
|
|
bubika86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 O super janchek me veseli kr nasmeh se mi nariše na obrazu ko zvem ko je kakšna na novo noseča :) zgleda tut k si sama zelim. Kaj pa tvoji punčki si že povedala, da boste dobili novega člana v druzini? Je bla vesela? Zadnjič je naja slišala ja in je vprašala .. sam nje niti tok ne gane..enx prav da super, enx da ni super ... ona je tko, mal razred zase..lih v obdobju je nasprotovanja, tko, da Enkrat bi poslušala pa gledala pa božala, drugič pa lih tok da ne bi brcala, tepla ... kot 4 letniki ... čeprou naša je še mal hujša no Ja zdaj ma to obdobje ... k moj k je 6 let star me na vsake tok vpraša kdaj bomo imeli dojenćka alpa vcasih pojamra rece jst pa nimam bratca niti sestre... tki da komi caka. Zanć je reku mami jaz ti bom pomagu ti ga bom kopal da se boš ti lahko spočila.
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 5.2.2016 7:57:24 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 7:57:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evo, pa sem naredila test in zagledala 😁 Anonimna IIiiiii čestitkeeeeee .... a boš 'septembrka'?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 8:00:04
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 O super janchek me veseli kr nasmeh se mi nariše na obrazu ko zvem ko je kakšna na novo noseča :) zgleda tut k si sama zelim. Kaj pa tvoji punčki si že povedala, da boste dobili novega člana v druzini? Je bla vesela? Zadnjič je naja slišala ja in je vprašala .. sam nje niti tok ne gane..enx prav da super, enx da ni super ... ona je tko, mal razred zase..lih v obdobju je nasprotovanja, tko, da Enkrat bi poslušala pa gledala pa božala, drugič pa lih tok da ne bi brcala, tepla ... kot 4 letniki ... čeprou naša je še mal hujša no Ja zdaj ma to obdobje ... k moj k je 6 let star me na vsake tok vpraša kdaj bomo imeli dojenćka alpa vcasih pojamra rece jst pa nimam bratca niti sestre... tki da komi caka. Zanć je reku mami jaz ti bom pomagu ti ga bom kopal da se boš ti lahko spočila. Jah .. pr nam pa, da sm iskrena, bi blo njej čist OK, da bi bla sama, brez bratca in sestrce, ker tud to velix reče, da ona ne bi mela bratca al pa sestrce ... Tko, da ... je dost taka, da hoče bit taglavna, trmasta, da hoče da je vse po njeno, ... mava na čase kr borbe z vsem tem njenim odraščanjem in prckanjem ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 8:26:10
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evo, pa sem naredila test in zagledala 😁 Anonimna jej kakšne lepe novičke, čestitke in srečno do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 8:28:48
|
|
|
|
bubika86
|
Janchek Mogoče ko se bo dojenček rodil bo potem drugače. Vidva jo že zdaj mal pripravljajta ampak nč silt itak do poroda bo že starejsa. Pa tut ko se bodo v vrtcu pogovarjali o družini kdo ima brata kdo sestro pa bo videla da tudi pri drugih. Vsaj pri nasmu je blo tko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 8:30:37
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek Mogoče ko se bo dojenček rodil bo potem drugače. Vidva jo že zdaj mal pripravljajta ampak nč silt itak do poroda bo že starejsa. Pa tut ko se bodo v vrtcu pogovarjali o družini kdo ima brata kdo sestro pa bo videla da tudi pri drugih. Vsaj pri nasmu je blo tko. Ne, sj midva nč ne silva NIKOL v NIČ, ker pri tem našem otroku nardiš pol lih kontra učink Tko, da če reče, da bo poslušala srčka, OK, če reče, da ga ne mara, OK ... pač ... prezgodej je še vse skupej .. potem ko bo trebušček velik in ko bo res lahko čutila, ko bo brcal bo pomoje mal drgač ... zdj je pa čist nerazumljivo za njo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 8:51:49
|
|
|
|
bubika86
|
Jaa sej bo :) itak je res prezgodi, no jst sm sam tko mal povprašala k jst niti noseča nism, moj mali pa ze planira...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 9:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Janchek očitno bom oktobrka...koledarček mi je zračunal pdp 9.10. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 11:20:27
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek očitno bom oktobrka...koledarček mi je zračunal pdp 9.10. Anonimna Superca .... Ma...sej tko kot pravm .. ni važn kdaj, sam da bo vse ok in da se nam pridruzijo zdrave male štručke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 5.2.2016 11:30:57
|
|
|
|
pikapoka pika
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?