LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (14.1.2016 20:29:50)
|
V Kranju imamo možnost, da patronažna sestra pride na obisk tudi ko se uvaja gosta hrana. Tako, da me prav zanima kaj bo gospa povedala drug teden. Sem bila pa pridna in kupila korenje za kosilio in riževe kosmiče za večerjo. Bomo počasi začeli sprobavati nove okuse. Po svoje se veselim po drugi stranipa bom pogrešala dojenje. Mi je to le ena posebna bližina in crkljanje. Pa še zastonj je :D Pa komot seveda tudi, dvignem majico in je problem rešen. Se bojim, da bom potem cele dneve samo še hrano pripravljala. Jaz sem tudi imela obdobja, ko sem mislila, da mi zmanjkuje mleka. Pa so bili očitno le dnevi, ko je bil mali bolj lačen. Sem pa opazila, da sedaj, ko je večji, veliko močneje sesa. Pet minut vleče potem se mi pa vrže na hrbet, češ dost mam. Sem pa opazila, da, če premalo spim, je naporen dan ali pa kakšen stresen moment, da je mogoče malček mleka manj. Tudi naš je po novem letu spremenil spalni režim. Prej je šel spat najkasneje do 7ih in je bil mir do 3h ponoči in je potem spal do jutra. Sedaj pa se zbudi že ob polnoči in potem na ene 2, 3 ure. Samo pomoje ni od lakote. Mi je bližje teorija, da sedaj že toliko dojemajo svet okoli sebe in čez dan ogromno informacij vpijejo in da to potem ponoči premlevajo. In je menda zelo pomembno, da se naučijo sami nazaj zaspati. Torej brez joške, pestvanja, petja... Naš se je zadnjič zbudil ob polnoči in sem ga kar pustila čelbjati in vriskati. In je potem sam nazaj zaspal čez ene 15 minut. Sem bila vsa ponosna.
|
|
|
|