jesse16 -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (1.7.2016 13:11:22)
|
Živijo mamice Joj 1 leto bomo že stari, kako je hitro minil čas. Mi bomo imeli točno na 1. rojstni dan krst. Slakorčica super za kobacanje, verjamem da ga maš sedj vsepovsod saj je moj isti, skoz se plazi. Tudi sekunde ni na miru. Sva pa bila na tetiranju za alergije in ni nanič alergičen hvala bogu. Ampak punce če bi ve slišale to dohtarco, karkol sem rekla če lahko je je bil ogovor ne da še ne sme. Lahko je riž, krompir, pa meso nobenih mlečnih izdelkov, ne testenin..... mislim kaj bo živel od lufta. Aja po 1 letu pa lahko vse je. Mislim zdaj ga naj filam sam s krompirjem čez 1 mesec mu lahk pa vse nabašem v želodčka. V glavnem zdaj sva super jeva skutke, pa palačinke, pa makarone in domače rezance v juhici. Joj kako rad je te stvari, bošček zato ker naj niso hotl dati prej na testiranja je revež bil za vse to prikrajšanj. Z RA in fizioterapijam sva tudi zaključila, nama še malo manjka pa bova shodila, polj bo šele veselo. Joj Anaina ti kr malo zavidam da greš že na morje mi gremo šele sredi avgusta, po moje bomo kr prikolico na avto dali, da bom lahko jz vse spakirala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], prtljažnik bo premali. Veste kaj je pa potem spakiraš eno tono stvari rabiš pa cca. polovico tega kar si spakiral, vsaj pri nas je tako. Punce uživajte v vročini, mi smo čez dan skoz notri, zjutraj in zvečer sva pa zuni.
|
|
|
|