jesse16 -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (27.5.2016 9:55:48)
|
Živijo mamice No pa mamo spet sončeka nazaj [sm=bravo.gif] Mi smo vredu, smo preboleli blago virozo z visoko vročino, ali so bili pa zobki krivi. Ne vem v glavnem minilo je. Mali bi bil skoz na nogah in to tudi je skoz se dviguje, spi pa ponoči ne, ob 3 se zbudi in pol mava pol ure zabave, polj pa spiva do 5 ko moreva vstati, ker nikakor noče več [sm=hudicek1.gif]. Zdaj pa hudiček mali sploh noče biti pri nikomur razen pri meni, se skoz pritožuje, ko je pa pri meni se jim pa smeji veselo in žlobudra. Če ga pa kdo vzame pa jok. Če se boste menile za kavo bi se tudi jaz pridružila. JA ščitnica je križ, meni so jo pri 20 uničili z radioaktivnim jodom in sem skoz na tabletih, potem je pa odvisno od stresa, če sem pod stresom se redim, drugače pa hujšam, in mi kg skačejo 5kg. Tko da je kr pestro, zdele čakam izvid od dohtarce, ker sem imela spet vse hormone zmešane. Sladkorčica kakšen pritisk pa imaš? Ker meni tole tvoje vrtenje bolj spominja na nizek pritisk. Uživajte mi gremo pa danes in jutri na travnik delat, so vse pokosili, to bo pestro.
|
|
|
|