LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (10.5.2016 10:47:41)
|
Joj, kolk časa že nisem nič napisala. Sicer pogledam, če je kaj novega, samo mi je malo smotano tipkati po telefonu. Midva sva pa spet en prehlad prebolela. Sicer nič drastičnega, samo nekaj neprespanih noči. Sem bila pa potem malo nesrečna, ker sem mislila, da se bova nehala dojiti. Pa ga je očitno samo grlo bolelo in motil zamašen nos. Pa noricam sva se tudi uspela izogniti, ki so jih imeli en štuk višje. Ja, pa zobe imamo tudi. Je očitno po atu, najprej zabušava 3 meseca, potem pa vse v zadnji minuti. Najprej je spodnja enka ven pogledala, čez 14 dni pa še zgornja enka in dvojka hkrati, Čez en teden pa pe drugi enki spodaj in zgoraj. Pa končno je začel pošteno kobacati. Že nekaj časa se je zibal na vseh štirih, potem sem pa pred prazniki videla, da mu je uspelo narediti premik naprej. Sem samo letela po ograjo za TV in še ena vratca v kabinet. Sedaj pa gruntamo, kako ga oblečti kadar pleza po tleh. Smo v pritličju in so kar hladna tla in ima takoj mrzel trebušček. Če ga pa preveč oblečem mu je pa v hrbet vroče. malcek1, pomoje sta preveč oblečena. Naš že lep čas spi samo v bodiju in bombažni pižami. Če je toplo pa samo v pižami. Imamo pa zvečer 19 C, ponoči pa ene 20,21 C v spalnici. Brez nogavičk ga pa še nisem dala spati. Moram probati tudi to. Jaz recimo tudi sredi poletja spim v nogavicah. Moj pa je sredi zime pri 16 C v spalnici pokrit z kovtrom in volneno deko in spi vseeno brez nogavic in mu noge gledajo izpod kovtra :)
|
|
|
|